Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Blog
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Forumlar
Eğitim ve Kültür
Kütüphane
Edebiyat
Beğendiğiniz Mısraları Paylaşalım
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="N&amp;#304;SANUR" data-source="post: 242867" data-attributes="member: 1011595"><p><em><span style="color: darkred">UNUTMUŞTUM</span></em></p><p><em><span style="color: darkred"></span></em></p><p><em><span style="color: darkred">denizler misaliydi yüreğim,</span></em></p><p><em><span style="color: darkred">öylesine coşkun öylesine durgun</span></em></p><p><em><span style="color: darkred">ne yakamozlar eşlik etti aşkıma, ne güneşler battı hüznüme,</span></em></p><p><em><span style="color: darkred">ne dertler eskittim ne gözyaşları kurttum,bir kez olsun baksaydın yüzüme,</span></em></p><p><em><span style="color: darkred"></span></em></p><p><em><span style="color: darkred">vur yıkılsın umutlarım artık önemi yok,</span></em></p><p><em><span style="color: darkred">hayallerimin hâkimi değil gözlerin,</span></em></p><p><em><span style="color: darkred">yüreğime kızgın bir demir gibi deydi sözlerin</span></em></p><p><em><span style="color: darkred">girme artık rüyalarıma seni orda bile görmeye tahammülüm yok,</span></em></p><p><em><span style="color: darkred"></span></em></p><p><em><span style="color: darkred">kırdım zincirlerini aşkının kurtuldum hükmünden,</span></em></p><p><em><span style="color: darkred">bende bir başımayım âşıkların okyanusunda şimdi,</span></em></p><p><em><span style="color: darkred">yıldızlara bakıp ta uyumak,kayan her yıldıza adını koymak,</span></em></p><p><em><span style="color: darkred">ne bir dert eyledi gönlüme,ne bir hüzün ne ağlamak,</span></em></p><p><em><span style="color: darkred"></span></em></p><p><em><span style="color: darkred">şimdi önümde masum bir beyaz kâğıt,elimde aciz bir kalem,</span></em></p><p><em><span style="color: darkred">gönlüm istese de unuttuğumu yazmak iki kelam edemez dilim neylem,</span></em></p><p><em><span style="color: darkred">sonbaharda bir yaprak gibi sararıp düştün dalımdan,</span></em></p><p><em><span style="color: darkred">güzün üşütse bile gönlümü gayri geçmem yolundan....</span></em></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="NİSANUR, post: 242867, member: 1011595"] [I][COLOR=darkred]UNUTMUŞTUM denizler misaliydi yüreğim, öylesine coşkun öylesine durgun ne yakamozlar eşlik etti aşkıma, ne güneşler battı hüznüme, ne dertler eskittim ne gözyaşları kurttum,bir kez olsun baksaydın yüzüme, vur yıkılsın umutlarım artık önemi yok, hayallerimin hâkimi değil gözlerin, yüreğime kızgın bir demir gibi deydi sözlerin girme artık rüyalarıma seni orda bile görmeye tahammülüm yok, kırdım zincirlerini aşkının kurtuldum hükmünden, bende bir başımayım âşıkların okyanusunda şimdi, yıldızlara bakıp ta uyumak,kayan her yıldıza adını koymak, ne bir dert eyledi gönlüme,ne bir hüzün ne ağlamak, şimdi önümde masum bir beyaz kâğıt,elimde aciz bir kalem, gönlüm istese de unuttuğumu yazmak iki kelam edemez dilim neylem, sonbaharda bir yaprak gibi sararıp düştün dalımdan, güzün üşütse bile gönlümü gayri geçmem yolundan....[/COLOR][/I] [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Peygamber Efendimiz a.s.v.'ın kabri nerededir? (Sadece şehir adını küçük harfler ile giriniz)
Cevap yaz
Forumlar
Eğitim ve Kültür
Kütüphane
Edebiyat
Beğendiğiniz Mısraları Paylaşalım
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Accept
Daha fazla bilgi edin.…