Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Blog
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Forumlar
Eğitim ve Kültür
Kütüphane
Edebiyat
Beğendiğiniz Mısraları Paylaşalım
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="N&amp;#304;SANUR" data-source="post: 242874" data-attributes="member: 1011595"><p><span style="color: darkred">Verdiğin perhize budur gayratım,</span></p><p><span style="color: darkred">Bundan başka uyamayom doktor bey.</span></p><p><span style="color: darkred">Üç sepet yımırta zabah gahvaltım,</span></p><p><span style="color: darkred">Teker teker sayamayom Doktor bey.</span></p><p><span style="color: darkred"></span></p><p><span style="color: darkred">İki leğen pilav bi yayık ayran,</span></p><p><span style="color: darkred">İster yağlu ossun isterse yavan,</span></p><p><span style="color: darkred">Yanına keseyom beş kilo sovan,</span></p><p><span style="color: darkred">Yeyom yeyom doyamayom doktor bey.</span></p><p><span style="color: darkred"></span></p><p><span style="color: darkred">Üç tencere bamya yirim bişince</span></p><p><span style="color: darkred">Yirmi tas su içip biraz goşunca,</span></p><p><span style="color: darkred">Her yanı sökülür garnım şişince,</span></p><p><span style="color: darkred">Sağlam göynek geyemeyom doktor bey.</span></p><p><span style="color: darkred"></span></p><p><span style="color: darkred">Şimdiye acımdan çoktan ölürdüm,</span></p><p><span style="color: darkred">Sağossun gomşular edeyo yardım,</span></p><p><span style="color: darkred">Bir guzudan fazla yimem söz virdim,</span></p><p><span style="color: darkred">Ayıb olur cayamayom doktor bey.</span></p><p><span style="color: darkred"></span></p><p><span style="color: darkred">Bazı az geleyo beş kasa hurma,</span></p><p><span style="color: darkred">Yedi lahanadan yapıyoz sarma,</span></p><p><span style="color: darkred">Onudamı yedi deye heç sorma,</span></p><p><span style="color: darkred">Utanıyom deyemeyom doktor bey.</span></p><p><span style="color: darkred"></span></p><p><span style="color: darkred">Günde iki çuval unum gideyo,</span></p><p><span style="color: darkred">Avradım her sabah ekmek ideyo,</span></p><p><span style="color: darkred">Bi gazan fasülye gönül ye deyo,</span></p><p><span style="color: darkred">Attırmaya kıyamayom doktor bey.</span></p><p><span style="color: darkred"></span></p><p><span style="color: darkred">Senede gırk dönüm bostan ekerim,</span></p><p><span style="color: darkred">Benden başka kimse yemesin derim,</span></p><p><span style="color: darkred">Gavunu garpuzu gabıklı yirim,</span></p><p><span style="color: darkred">Acelemden soyamayom doktor bey.</span></p><p><span style="color: darkred"></span></p><p><span style="color: darkred">=) =) =)</span></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="NİSANUR, post: 242874, member: 1011595"] [COLOR=darkred]Verdiğin perhize budur gayratım, Bundan başka uyamayom doktor bey. Üç sepet yımırta zabah gahvaltım, Teker teker sayamayom Doktor bey. İki leğen pilav bi yayık ayran, İster yağlu ossun isterse yavan, Yanına keseyom beş kilo sovan, Yeyom yeyom doyamayom doktor bey. Üç tencere bamya yirim bişince Yirmi tas su içip biraz goşunca, Her yanı sökülür garnım şişince, Sağlam göynek geyemeyom doktor bey. Şimdiye acımdan çoktan ölürdüm, Sağossun gomşular edeyo yardım, Bir guzudan fazla yimem söz virdim, Ayıb olur cayamayom doktor bey. Bazı az geleyo beş kasa hurma, Yedi lahanadan yapıyoz sarma, Onudamı yedi deye heç sorma, Utanıyom deyemeyom doktor bey. Günde iki çuval unum gideyo, Avradım her sabah ekmek ideyo, Bi gazan fasülye gönül ye deyo, Attırmaya kıyamayom doktor bey. Senede gırk dönüm bostan ekerim, Benden başka kimse yemesin derim, Gavunu garpuzu gabıklı yirim, Acelemden soyamayom doktor bey. [/COLOR] [COLOR=darkred]=) =) =)[/COLOR] [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Peygamber Efendimiz a.s.v.'ın kabri nerededir? (Sadece şehir adını küçük harfler ile giriniz)
Cevap yaz
Forumlar
Eğitim ve Kültür
Kütüphane
Edebiyat
Beğendiğiniz Mısraları Paylaşalım
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Accept
Daha fazla bilgi edin.…