Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Blog
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Forumlar
Eğitim ve Kültür
Kütüphane
Edebiyat
Beğendiğiniz Mısraları Paylaşalım
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="N&amp;#304;SANUR" data-source="post: 242880" data-attributes="member: 1011595"><p><span style="color: darkred">-RESULULLAHLA BENİM ARAMDAKİ FARKLAR-</span></p><p><span style="color: darkred"></span></p><p><span style="color: darkred">Resulullah süper bir insandı, ben o kadar değilim.</span></p><p><span style="color: darkred">Resulullah yolda Ebu Bekir’i görse ‘Es Selamu Aleyküm Ya Sıddık’ derdi,</span></p><p><span style="color: darkred">ben yolda Ebu Bekir’i görsem tanımam.</span></p><p><span style="color: darkred">Resulullah asla yalan söylemezdi; ben annem ölürken hiç ağlamadım.</span></p><p><span style="color: darkred">Ben annem ölürken çok ağladım çünkü annem</span></p><p><span style="color: darkred">gırtlağından hırıltılar çıkarırken nasıl terliyordu, görmeliydiniz.</span></p><p><span style="color: darkred"></span></p><p><span style="color: darkred">Resulullah Azrail’i yolda görse tanırdı;</span></p><p><span style="color: darkred">ben Azrail’i annemin yanında görseydim ona bir çift lafım olurdu,</span></p><p><span style="color: darkred">derdim ki şimdi yani af edersin ama o sıktığın annemin gırtlağı.</span></p><p><span style="color: darkred"></span></p><p><span style="color: darkred">Resulullah olsa ona bunları söylesem o bana gülümserdi;</span></p><p><span style="color: darkred">o bana gülümserdi ben ona derdim ki, anam babam yoluna feda olsun ey Allah’ın Resulü;</span></p><p><span style="color: darkred">fakat şu koca melek, annemin gırtlağını sıkıyor, bir şeyler yapamaz mıyız?</span></p><p><span style="color: darkred"></span></p><p><span style="color: darkred">Resulullah orada olsaydı annemin elini tutardı derdi ki ‘Kızım ha gayret!’;</span></p><p><span style="color: darkred">ben orada olsaydım annemin elini tutardım ve derdim ki ‘Anneciğim ölmesen…’</span></p><p><span style="color: darkred"></span></p><p><span style="color: darkred">Ben oradaydım annemin elini tuttum ve dedim ki ‘Anneciğim seni ben…’;</span></p><p><span style="color: darkred">Annem döndü bana bir baktı o bakışı görmeliydiniz.</span></p><p><span style="color: darkred"></span></p><p><span style="color: darkred">Resulullah o bakışı görseydi merhametten ağlardı;</span></p><p><span style="color: darkred">ben o bakışı gördüm haşyetten bayılacaktım ama annem elimden tuttu.</span></p><p><span style="color: darkred"></span></p><p><span style="color: darkred">Ne tuhaf, anneler ölürken bile çocuklarının</span></p><p><span style="color: darkred"></span></p><p><span style="color: darkred">Anneler ölürken bile çocuklarının ellerini bırakmıyor ne tuhaf…</span></p><p><span style="color: darkred">Resulullah çok şanslı bir insan</span></p><p><span style="color: darkred">annesi öldüğünde o küçücüktü;</span></p><p><span style="color: darkred">benim annem öldüğünde ben küçücük değildim,</span></p><p><span style="color: darkred">zaten şanslı birisi de değilimdir, filmlerim iş yapmaz.</span></p><p><span style="color: darkred"></span></p><p><span style="color: darkred">Annem daha yeni öldü fazla uzaklaşmış olamaz!</span></p><p><span style="color: darkred"></span></p><p><span style="color: darkred">Olamaz dedim annem son nefesini alıp da vermeyince</span></p><p><span style="color: darkred">Verse de ben alsam onu, içim ferahlasa, siz de görseniz</span></p><p><span style="color: darkred">Resulullah tutsa annemin elinden birlikte geçseler çölü</span></p><p><span style="color: darkred">Nasıl olsa Resulullah da ölü annem de ölü.</span></p><p><span style="color: darkred"></span></p><p><span style="color: darkred"></span></p><p><span style="color: darkred"></span></p><p><span style="color: darkred">Ah Muhsin Ünlü</span></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="NİSANUR, post: 242880, member: 1011595"] [COLOR=darkred]-RESULULLAHLA BENİM ARAMDAKİ FARKLAR- [/COLOR] [COLOR=darkred]Resulullah süper bir insandı, ben o kadar değilim. Resulullah yolda Ebu Bekir’i görse ‘Es Selamu Aleyküm Ya Sıddık’ derdi, ben yolda Ebu Bekir’i görsem tanımam. Resulullah asla yalan söylemezdi; ben annem ölürken hiç ağlamadım. Ben annem ölürken çok ağladım çünkü annem gırtlağından hırıltılar çıkarırken nasıl terliyordu, görmeliydiniz. Resulullah Azrail’i yolda görse tanırdı; ben Azrail’i annemin yanında görseydim ona bir çift lafım olurdu, derdim ki şimdi yani af edersin ama o sıktığın annemin gırtlağı. Resulullah olsa ona bunları söylesem o bana gülümserdi; o bana gülümserdi ben ona derdim ki, anam babam yoluna feda olsun ey Allah’ın Resulü; fakat şu koca melek, annemin gırtlağını sıkıyor, bir şeyler yapamaz mıyız? Resulullah orada olsaydı annemin elini tutardı derdi ki ‘Kızım ha gayret!’; ben orada olsaydım annemin elini tutardım ve derdim ki ‘Anneciğim ölmesen…’ Ben oradaydım annemin elini tuttum ve dedim ki ‘Anneciğim seni ben…’; Annem döndü bana bir baktı o bakışı görmeliydiniz. Resulullah o bakışı görseydi merhametten ağlardı; ben o bakışı gördüm haşyetten bayılacaktım ama annem elimden tuttu. Ne tuhaf, anneler ölürken bile çocuklarının Anneler ölürken bile çocuklarının ellerini bırakmıyor ne tuhaf… Resulullah çok şanslı bir insan annesi öldüğünde o küçücüktü; benim annem öldüğünde ben küçücük değildim, zaten şanslı birisi de değilimdir, filmlerim iş yapmaz. Annem daha yeni öldü fazla uzaklaşmış olamaz! Olamaz dedim annem son nefesini alıp da vermeyince Verse de ben alsam onu, içim ferahlasa, siz de görseniz Resulullah tutsa annemin elinden birlikte geçseler çölü Nasıl olsa Resulullah da ölü annem de ölü. Ah Muhsin Ünlü[/COLOR] [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Peygamber Efendimiz a.s.v.'ın kabri nerededir? (Sadece şehir adını küçük harfler ile giriniz)
Cevap yaz
Forumlar
Eğitim ve Kültür
Kütüphane
Edebiyat
Beğendiğiniz Mısraları Paylaşalım
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Accept
Daha fazla bilgi edin.…