Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Blog
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Forumlar
Eğitim ve Kültür
Kütüphane
Edebiyat
Beğendiğiniz Mısraları Paylaşalım
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="N&amp;#304;SANUR" data-source="post: 242886" data-attributes="member: 1011595"><p><span style="color: darkred">Allah’ım güç ver bana</span></p><p><span style="color: darkred">Dayanamıyorum bu acıya</span></p><p><span style="color: darkred">Bir kuluna sevdalandım zülüm ediyor bana</span></p><p><span style="color: darkred">Hani mazlumun feryadı yeri göğü inletirmiş</span></p><p><span style="color: darkred">Zalimin zulmü mazlumun duası varmış</span></p><p><span style="color: darkred">İşte ya Rab yalvarıyorum sana</span></p><p><span style="color: darkred">Al bu sevdayı yüreğimden</span></p><p><span style="color: darkred">Dayanamıyorum bu acıya</span></p><p><span style="color: darkred">O kulunu deli gibi seviyorum</span></p><p><span style="color: darkred">Sevdamı kimselere anlatamıyorum</span></p><p><span style="color: darkred">Anlamıyor beni sevdiğim</span></p><p><span style="color: darkred">Anlamıyor ki o nu senin için sevdim</span></p><p><span style="color: darkred">Derdimi hep içime atıyorum</span></p><p><span style="color: darkred">Attıkça ateşe düşmüş gibi kavruluyorum</span></p><p><span style="color: darkred">Cehennem azabını ben dünyada çekiyorum</span></p><p><span style="color: darkred">Ne olur ya Rab al bu sevdayı yüreğimden</span></p><p><span style="color: darkred">Kurtar beni bu cehennem azabından</span></p><p><span style="color: darkred">nolur ya Rab!........ nolur ya Rab!</span></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="NİSANUR, post: 242886, member: 1011595"] [COLOR=darkred]Allah’ım güç ver bana Dayanamıyorum bu acıya Bir kuluna sevdalandım zülüm ediyor bana Hani mazlumun feryadı yeri göğü inletirmiş Zalimin zulmü mazlumun duası varmış İşte ya Rab yalvarıyorum sana Al bu sevdayı yüreğimden Dayanamıyorum bu acıya O kulunu deli gibi seviyorum Sevdamı kimselere anlatamıyorum Anlamıyor beni sevdiğim Anlamıyor ki o nu senin için sevdim Derdimi hep içime atıyorum Attıkça ateşe düşmüş gibi kavruluyorum Cehennem azabını ben dünyada çekiyorum Ne olur ya Rab al bu sevdayı yüreğimden Kurtar beni bu cehennem azabından nolur ya Rab!........ nolur ya Rab![/COLOR] [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Peygamber Efendimiz a.s.v.'ın kabri nerededir? (Sadece şehir adını küçük harfler ile giriniz)
Cevap yaz
Forumlar
Eğitim ve Kültür
Kütüphane
Edebiyat
Beğendiğiniz Mısraları Paylaşalım
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Accept
Daha fazla bilgi edin.…