Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Blog
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Forumlar
Eğitim ve Kültür
Kütüphane
Şiirler
BeLa Ciceqi
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="_vatan_" data-source="post: 217539" data-attributes="member: 1007353"><p><strong><span style="color: black">BELA ÇİÇEĞİ </span></strong></p><p><strong><span style="color: black"></span></strong></p><p><strong><span style="color: black">Alsancak garı'na devrildiler </span></strong></p><p><strong><span style="color: black">Gece garın saati bela çiçeği </span></strong></p><p><strong><span style="color: black">Hiçbir şeyin farkında değildiler </span></strong></p><p><strong><span style="color: black">Kalleş bir titreme aldı erkeği </span></strong></p><p><strong><span style="color: black">Elleri yırtılmıştı kelepçeliydiler </span></strong></p><p><strong><span style="color: black">Çantasını karısı taşıyordu </span></strong></p><p><strong><span style="color: black"></span></strong></p><p><strong><span style="color: black">Hiç kimse tanımıyordu kimdiler </span></strong></p><p><strong><span style="color: black">Gece garın saati bela çiçeği </span></strong></p><p><strong><span style="color: black">Üçüncü mevki bir vagona bindiler </span></strong></p><p><strong><span style="color: black">Anlaşıldı erkeğin gideceği </span></strong></p><p><strong><span style="color: black">Bir şeyden vazgeçmiş gibiydiler </span></strong></p><p><strong><span style="color: black">Bir türlü karısına bakamıyordu </span></strong></p><p><strong><span style="color: black"></span></strong></p><p><strong><span style="color: black">Ayaküstü birer bafra içtiler </span></strong></p><p><strong><span style="color: black">Gece garın saati bela çiçeği </span></strong></p><p><strong><span style="color: black">Şimdiden bir yalnızlık içindeydiler </span></strong></p><p><strong><span style="color: black">Karanlık gelmişi geleceği </span></strong></p><p><strong><span style="color: black">Birdenbire sapsarı kesildiler </span></strong></p><p><strong><span style="color: black">Vagonlar usul usul kımıldıyordu</span></strong></p><p><strong><span style="color: black"></span></strong><a href="http://www.siirperisi.net/sair.asp?sair=27" target="_blank"><span style="font-family: 'Verdana'"><strong><span style="color: black">ATTİLA İLHAN</span></strong></span></a></p><p> </p><p><strong><span style="color: black"><span style="color: #a2431e"><span style="font-family: 'Trebuchet MS'">Bela Çiçeğim </span></span></span></strong></p><p><strong><span style="color: black"><span style="color: #a2431e"><span style="font-family: 'Trebuchet MS'">Gittiğin yerleri bilseydim, </span></span></span></strong></p><p><strong><span style="color: black"><span style="color: #a2431e"><span style="font-family: 'Trebuchet MS'">Ardından çıkar gelirdim. </span></span></span></strong></p><p><strong><span style="color: black"><span style="color: #a2431e"><span style="font-family: 'Trebuchet MS'">Bir kez özür dileseydin, </span></span></span></strong></p><p><strong><span style="color: black"><span style="color: #a2431e"><span style="font-family: 'Trebuchet MS'">Seni hemen af ederdim. </span></span></span></strong></p><p><strong><span style="color: black"><span style="color: #a2431e"><span style="font-family: 'Trebuchet MS'"></span></span></span></strong></p><p><strong><span style="color: black"><span style="color: #a2431e"><span style="font-family: 'Trebuchet MS'">Şimdi hangi şehirdesin. </span></span></span></strong></p><p><strong><span style="color: black"><span style="color: #a2431e"><span style="font-family: 'Trebuchet MS'">Kimin elinde ellerin. </span></span></span></strong></p><p><strong><span style="color: black"><span style="color: #a2431e"><span style="font-family: 'Trebuchet MS'">Bana emanet kalbinle, </span></span></span></strong></p><p><strong><span style="color: black"><span style="color: #a2431e"><span style="font-family: 'Trebuchet MS'">Kimlerin gönlündesin. </span></span></span></strong></p><p><strong><span style="color: black"><span style="color: #a2431e"><span style="font-family: 'Trebuchet MS'"></span></span></span></strong></p><p><strong><span style="color: black"><span style="color: #a2431e"><span style="font-family: 'Trebuchet MS'">İhanet mi yaptıkların. </span></span></span></strong></p><p><strong><span style="color: black"><span style="color: #a2431e"><span style="font-family: 'Trebuchet MS'">İntikam mı alıyorsun. </span></span></span></strong></p><p><strong><span style="color: black"><span style="color: #a2431e"><span style="font-family: 'Trebuchet MS'">Sildinmi hatıraları. </span></span></span></strong></p><p><strong><span style="color: black"><span style="color: #a2431e"><span style="font-family: 'Trebuchet MS'">Unutmakmı istiyorsun. </span></span></span></strong></p><p><strong><span style="color: black"><span style="color: #a2431e"><span style="font-family: 'Trebuchet MS'"></span></span></span></strong></p><p><strong><span style="color: black"><span style="color: #a2431e"><span style="font-family: 'Trebuchet MS'">Umutsuzmu bakışların. </span></span></span></strong></p><p><strong><span style="color: black"><span style="color: #a2431e"><span style="font-family: 'Trebuchet MS'">Çatıldımı kaşların. </span></span></span></strong></p><p><strong><span style="color: black"><span style="color: #a2431e"><span style="font-family: 'Trebuchet MS'">Dilde sitemmi sözlerin. </span></span></span></strong></p><p><strong><span style="color: black"><span style="color: #a2431e"><span style="font-family: 'Trebuchet MS'">Ağlıyormu gözlerin. </span></span></span></strong></p><p><strong><span style="color: black"><span style="color: #a2431e"><span style="font-family: 'Trebuchet MS'"></span></span></span></strong></p><p><strong><span style="color: black"><span style="color: #a2431e"><span style="font-family: 'Trebuchet MS'">Üzüldüysen,kırıldıysan. </span></span></span></strong></p><p><strong><span style="color: black"><span style="color: #a2431e"><span style="font-family: 'Trebuchet MS'">Çok sevipde ayrıldıysan. </span></span></span></strong></p><p><strong><span style="color: black"><span style="color: #a2431e"><span style="font-family: 'Trebuchet MS'">kıymetimi anladıysan. </span></span></span></strong></p><p><strong><span style="color: black"><span style="color: #a2431e"><span style="font-family: 'Trebuchet MS'">geri dön be bela çiceğim. </span></span></span></strong></p><p><strong><span style="color: black"><span style="color: #a2431e"><span style="font-family: 'Trebuchet MS'"></span></span></span></strong></p><p><strong><span style="color: black"><span style="color: #a2431e"><span style="font-family: 'Trebuchet MS'"></span></span></span></strong></p><p><strong><span style="color: black"><span style="color: #a2431e"><span style="font-family: 'Trebuchet MS'"></span></span></span></strong></p><p> </p><p></p><p><span style="font-family: 'Times New Roman'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: black"><strong>Evet sayın afacan kardeşim nikinle ilgili şiirleri aradım bak bular çıktı </strong></span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Times New Roman'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: black"><strong>Abi nden sana hediye olsun İnş </strong></span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Times New Roman'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: black"><strong>Nijel le ilgili şiir bulamıyorum yahu ona da başka şiir hediye edicem </strong></span></span></span></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="_vatan_, post: 217539, member: 1007353"] [B][COLOR=black]BELA ÇİÇEĞİ Alsancak garı'na devrildiler Gece garın saati bela çiçeği Hiçbir şeyin farkında değildiler Kalleş bir titreme aldı erkeği Elleri yırtılmıştı kelepçeliydiler Çantasını karısı taşıyordu Hiç kimse tanımıyordu kimdiler Gece garın saati bela çiçeği Üçüncü mevki bir vagona bindiler Anlaşıldı erkeğin gideceği Bir şeyden vazgeçmiş gibiydiler Bir türlü karısına bakamıyordu Ayaküstü birer bafra içtiler Gece garın saati bela çiçeği Şimdiden bir yalnızlık içindeydiler Karanlık gelmişi geleceği Birdenbire sapsarı kesildiler Vagonlar usul usul kımıldıyordu [/COLOR][/B][URL="http://www.siirperisi.net/sair.asp?sair=27"][FONT=Verdana][B][COLOR=black]ATTİLA İLHAN[/COLOR][/B][/FONT][/URL] [COLOR=purple][FONT=Tahoma][B][COLOR=black] [/COLOR][/B][/FONT][/COLOR] [B][COLOR=black][COLOR=#a2431e][FONT=Trebuchet MS]Bela Çiçeğim [/FONT][/COLOR][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/B] [B][COLOR=black][COLOR=#a2431e][FONT=Trebuchet MS]Gittiğin yerleri bilseydim, Ardından çıkar gelirdim. Bir kez özür dileseydin, Seni hemen af ederdim. Şimdi hangi şehirdesin. Kimin elinde ellerin. Bana emanet kalbinle, Kimlerin gönlündesin. İhanet mi yaptıkların. İntikam mı alıyorsun. Sildinmi hatıraları. Unutmakmı istiyorsun. Umutsuzmu bakışların. Çatıldımı kaşların. Dilde sitemmi sözlerin. Ağlıyormu gözlerin. Üzüldüysen,kırıldıysan. Çok sevipde ayrıldıysan. kıymetimi anladıysan. geri dön be bela çiceğim. [/FONT][/COLOR][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/B] [FONT=Arial][B][COLOR=black] [/COLOR][/B][/FONT] [FONT=Times New Roman][SIZE=3][COLOR=black][B]Evet sayın afacan kardeşim nikinle ilgili şiirleri aradım bak bular çıktı [/B][/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Times New Roman][SIZE=3][COLOR=black][B]Abi nden sana hediye olsun İnş [/B][/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Times New Roman][SIZE=3][COLOR=black][B]Nijel le ilgili şiir bulamıyorum yahu ona da başka şiir hediye edicem [/B][/COLOR][/SIZE][/FONT] [B][COLOR=black][/COLOR][/B] [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Peygamber Efendimiz a.s.v.'ın kabri nerededir? (Sadece şehir adını küçük harfler ile giriniz)
Cevap yaz
Forumlar
Eğitim ve Kültür
Kütüphane
Şiirler
BeLa Ciceqi
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Accept
Daha fazla bilgi edin.…