Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Blog
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Forumlar
Eğitim ve Kültür
Kütüphane
Şiirler
ben bir sevda katiliyim...
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="Livza" data-source="post: 120559" data-attributes="member: 8422"><p><span style="color: Black"><em><strong><span style="font-family: 'Comic Sans MS'">Sevdamıza kelepçe mi vurdular bizim?...</span></strong></em></span></p><p><span style="color: Black"><em><strong><span style="font-family: 'Comic Sans MS'">Bu nasıl Aşk,Bu mu Sevdamız bizim?...</span></strong></em></span></p><p><span style="color: Black"><em><strong><span style="font-family: 'Comic Sans MS'">Dilimizde bir sakız Seni Seviyorum...</span></strong></em></span></p><p><span style="color: Black"><em><strong><span style="font-family: 'Comic Sans MS'">Sevdalar böyle mi yaşanır?...</span></strong></em></span></p><p><span style="color: Black"><em><strong><span style="font-family: 'Comic Sans MS'">Söylesene...</span></strong></em></span></p><p><span style="color: Black"><em><strong><span style="font-family: 'Comic Sans MS'">Hz.Adem(a.s.)gibi evlat acısı mı yaşadın?...</span></strong></em></span></p><p><span style="color: Black"><em><strong><span style="font-family: 'Comic Sans MS'">Hz.Nuh(a.s)gibi gemide yalnız mı bırakıldın?...</span></strong></em></span></p><p><span style="color: Black"><em><strong><span style="font-family: 'Comic Sans MS'">Hz.İbrahim(a.s.)gibi ateşin ortasında mı kaldın?...</span></strong></em></span></p><p><span style="color: Black"><em><strong><span style="font-family: 'Comic Sans MS'">Hz.İsmail(a.s.)gibi boynuna bıçak mı dayandı?...</span></strong></em></span></p><p><span style="color: Black"><em><strong><span style="font-family: 'Comic Sans MS'">Hz.Yakub(a.s)gibi yüreğini evlat hasreti mi yaktı?...</span></strong></em></span></p><p><span style="color: Black"><em><strong><span style="font-family: 'Comic Sans MS'">Hz.Yusuf(a.s.)gibi bedenin kuyularda mı kaldı?...</span></strong></em></span></p><p><span style="color: Black"><em><strong><span style="font-family: 'Comic Sans MS'">Hz.Eyyub(a.s)gibi vücudun yaralar içinde mi kaldı?...</span></strong></em></span></p><p><span style="color: Black"><em><strong><span style="font-family: 'Comic Sans MS'">Hz.Yunus(a.s.)gibi balığın içinde mi yaşadın?...</span></strong></em></span></p><p><span style="color: Black"><em><strong><span style="font-family: 'Comic Sans MS'">Hz.Zekeriyya(a.s.)gibi testereyle ikiye mi biçildin?...</span></strong></em></span></p><p><span style="color: Black"><em><strong><span style="font-family: 'Comic Sans MS'">Hz.İsa(a.s)gibi yalnız mı kaldın?...</span></strong></em></span></p><p><span style="color: Black"><em><strong><span style="font-family: 'Comic Sans MS'">Söylesene sen Sevdaya dair ne yaşadın?...Kaç tane çilen var?...Kaç sıkıntıya off bile demedin?...</span></strong></em></span></p><p><span style="color: Black"><em><strong><span style="font-family: 'Comic Sans MS'">Söylesene...</span></strong></em></span></p><p><span style="color: Black"><em><strong><span style="font-family: 'Comic Sans MS'">Dikenler acıttı mı bedenini?...</span></strong></em></span></p><p><span style="color: Black"><em><strong><span style="font-family: 'Comic Sans MS'">Taifte taşlar kanattı mı yüzünü?...</span></strong></em></span></p><p><span style="color: Black"><em><strong><span style="font-family: 'Comic Sans MS'">Uhud'da dişin kırıldı mı?...</span></strong></em></span></p><p><span style="color: Black"><em><strong><span style="font-family: 'Comic Sans MS'">Başına pislikler atıldı mı?...</span></strong></em></span></p><p><span style="color: Black"><em><strong><span style="font-family: 'Comic Sans MS'">Ya kaç kez hakaret edildi?...Kaç kez iftira atıldı?...</span></strong></em></span></p><p><span style="color: Black"><em><strong><span style="font-family: 'Comic Sans MS'">Söylesene...Tüm bunlara rağmen;''Onlar bilmiyorlar''diyebildin mi?...</span></strong></em></span></p><p><span style="color: Black"><em><strong><span style="font-family: 'Comic Sans MS'">Sevgili olabildin mi?...Sevdanı ispat etmek için ne yaptın Söylesene?...</span></strong></em></span></p><p><span style="color: Black"><em><strong><span style="font-family: 'Comic Sans MS'">Hz.Asiye(r.a.ahm)gibi lime lime mi doğrandın?...</span></strong></em></span></p><p><span style="color: Black"><em><strong><span style="font-family: 'Comic Sans MS'">Hz.Maşite(r.ahm)gibi kaynar kazana mı atıldın?...</span></strong></em></span></p><p><span style="color: Black"><em><strong><span style="font-family: 'Comic Sans MS'">Hz.Aişe(r.ahm)gibi iftiraya mı uğradın?...</span></strong></em></span></p><p><span style="color: Black"><em><strong><span style="font-family: 'Comic Sans MS'">Hz.Ebubekir(r.a.)gibi üstüne giyecek bir giysin mi kalmadı?...</span></strong></em></span></p><p><span style="color: Black"><em><strong><span style="font-family: 'Comic Sans MS'">Hz.Ömer(r.a.)gibi gözyaşlarından yanaklarında çukur mu oluştu?</span></strong></em></span></p><p><span style="color: Black"><em><strong><span style="font-family: 'Comic Sans MS'">Hz.Osman(r.a.)gibi mushafın başında mı kaldın?...</span></strong></em></span></p><p><span style="color: Black"><em><strong><span style="font-family: 'Comic Sans MS'">Hz.Ali(r.a.)gibi sırtından mı vuruldun?...</span></strong></em></span></p><p><span style="color: Black"><em><strong><span style="font-family: 'Comic Sans MS'">Hz.Hamza(r.a.)gibi mızrakmı deldi böğrünü?...</span></strong></em></span></p><p><span style="color: Black"><em><strong><span style="font-family: 'Comic Sans MS'">Hz.Sümeyye(r.ahm) gibi develer ayırdı mı bedenini?...</span></strong></em></span></p><p><span style="color: Black"><em><strong><span style="font-family: 'Comic Sans MS'">Hz.Bilal(r.a.)gibi kızgın güneşte mi bırakıldın?...</span></strong></em></span></p><p><span style="color: Black"><em><strong><span style="font-family: 'Comic Sans MS'">Hz.Mus'ab(r.a.)gibi sarılacak bir kefenin mi olmadı?...</span></strong></em></span></p><p><span style="color: Black"><em><strong><span style="font-family: 'Comic Sans MS'">Hz.Ebu Zerr(r.a)gibi bayılıncaya kadar dayak mı yedin?...</span></strong></em></span></p><p><span style="color: Black"><em><strong><span style="font-family: 'Comic Sans MS'">Hz.Ebu Katede(r.a)gibi ok mu saplandı gözüne?...</span></strong></em></span></p><p><span style="color: Black"><em><strong><span style="font-family: 'Comic Sans MS'">Hz.Ammar(r.a.)işkencemi gördün?...</span></strong></em></span></p><p><span style="color: Black"><em><strong><span style="font-family: 'Comic Sans MS'">Hz.Habbab bin Eret(r.a.)gibi kızgın demirlerle mi dağlandın?...</span></strong></em></span></p><p><span style="color: Black"><em><strong><span style="font-family: 'Comic Sans MS'">Sen onlar gibi çileye maruz kaldın mı?...Yalnız bırakıldın mı?...Yurdundan sürgün edildin mi?...Acımasız yüreklerin hedefi oldun mu?...</span></strong></em></span></p><p><span style="color: Black"><em><strong><span style="font-family: 'Comic Sans MS'">Söylesene...</span></strong></em></span></p><p><span style="color: Black"><em><strong><span style="font-family: 'Comic Sans MS'">Üstad(r.a)gibi sürgün mü yedin?...</span></strong></em></span></p><p><span style="color: Black"><em><strong><span style="font-family: 'Comic Sans MS'">Kaç kez zehirlendin?...</span></strong></em></span></p><p><span style="color: Black"><em><strong><span style="font-family: 'Comic Sans MS'">Kaç kez hapsedildin?...</span></strong></em></span></p><p><span style="color: Black"><em><strong><span style="font-family: 'Comic Sans MS'">Kaç kez zulmün karşısında direndin?...</span></strong></em></span></p><p><span style="color: Black"><em><strong><span style="font-family: 'Comic Sans MS'">Kaç kez inancın için her şeyi göze aldın?...</span></strong></em></span></p><p><span style="color: Black"><em><strong><span style="font-family: 'Comic Sans MS'">Kaç kez dünyayı boşverdin?...</span></strong></em></span></p><p><span style="color: Black"><em><strong><span style="font-family: 'Comic Sans MS'">Ve kaç kez kardeşlerin için kendini feda ettin?...</span></strong></em></span></p><p><span style="color: Black"><em><strong><span style="font-family: 'Comic Sans MS'">Söyle Ey Gafletin girdabına hapsolmuş...Sevdan için ne yaptın bugüne kadar?...</span></strong></em></span></p><p><span style="color: Black"><em><strong><span style="font-family: 'Comic Sans MS'">Kuyuya attım sevdamı....</span></strong></em></span></p><p><span style="color: Black"><em><strong><span style="font-family: 'Comic Sans MS'">Önden yırttım gömleğimi...</span></strong></em></span></p><p><span style="color: Black"><em><strong><span style="font-family: 'Comic Sans MS'">Sürgün yedi yüreğim...</span></strong></em></span></p><p><span style="color: Black"><em><strong><span style="font-family: 'Comic Sans MS'">Sevdama Kurşun sıktım...</span></strong></em></span></p><p><span style="color: Black"><em><strong><span style="font-family: 'Comic Sans MS'">Ağır yaralı yüreğim...</span></strong></em></span></p><p><span style="color: Black"><em><strong><span style="font-family: 'Comic Sans MS'">Ben bir Sevda katiliyim...</span></strong></em></span></p><p><span style="color: Black"><em><strong><span style="font-family: 'Comic Sans MS'">Mahkum edildi şimdi benliğim...</span></strong></em></span></p><p><span style="color: Black"><em><strong><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"></span></strong></em></span></p><p><span style="color: Black"><em><strong><span style="font-family: 'Comic Sans MS'">BEN BİR SEVDA KATİLİYİM...CEZAMI ÇEKİYORUM...</span></strong></em></span></p><p><span style="color: Black"></span></p><p><span style="color: Black"></span></p><p><span style="color: Black"></span></p><p><span style="color: Black"><em><strong>MAZNUN</strong></em></span></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Livza, post: 120559, member: 8422"] [COLOR=Black][I][B][FONT=Comic Sans MS]Sevdamıza kelepçe mi vurdular bizim?... Bu nasıl Aşk,Bu mu Sevdamız bizim?... Dilimizde bir sakız Seni Seviyorum... Sevdalar böyle mi yaşanır?... Söylesene... Hz.Adem(a.s.)gibi evlat acısı mı yaşadın?... Hz.Nuh(a.s)gibi gemide yalnız mı bırakıldın?... Hz.İbrahim(a.s.)gibi ateşin ortasında mı kaldın?... Hz.İsmail(a.s.)gibi boynuna bıçak mı dayandı?... Hz.Yakub(a.s)gibi yüreğini evlat hasreti mi yaktı?... Hz.Yusuf(a.s.)gibi bedenin kuyularda mı kaldı?... Hz.Eyyub(a.s)gibi vücudun yaralar içinde mi kaldı?... Hz.Yunus(a.s.)gibi balığın içinde mi yaşadın?... Hz.Zekeriyya(a.s.)gibi testereyle ikiye mi biçildin?... Hz.İsa(a.s)gibi yalnız mı kaldın?... Söylesene sen Sevdaya dair ne yaşadın?...Kaç tane çilen var?...Kaç sıkıntıya off bile demedin?... Söylesene... Dikenler acıttı mı bedenini?... Taifte taşlar kanattı mı yüzünü?... Uhud'da dişin kırıldı mı?... Başına pislikler atıldı mı?... Ya kaç kez hakaret edildi?...Kaç kez iftira atıldı?... Söylesene...Tüm bunlara rağmen;''Onlar bilmiyorlar''diyebildin mi?... Sevgili olabildin mi?...Sevdanı ispat etmek için ne yaptın Söylesene?... Hz.Asiye(r.a.ahm)gibi lime lime mi doğrandın?... Hz.Maşite(r.ahm)gibi kaynar kazana mı atıldın?... Hz.Aişe(r.ahm)gibi iftiraya mı uğradın?... Hz.Ebubekir(r.a.)gibi üstüne giyecek bir giysin mi kalmadı?... Hz.Ömer(r.a.)gibi gözyaşlarından yanaklarında çukur mu oluştu? Hz.Osman(r.a.)gibi mushafın başında mı kaldın?... Hz.Ali(r.a.)gibi sırtından mı vuruldun?... Hz.Hamza(r.a.)gibi mızrakmı deldi böğrünü?... Hz.Sümeyye(r.ahm) gibi develer ayırdı mı bedenini?... Hz.Bilal(r.a.)gibi kızgın güneşte mi bırakıldın?... Hz.Mus'ab(r.a.)gibi sarılacak bir kefenin mi olmadı?... Hz.Ebu Zerr(r.a)gibi bayılıncaya kadar dayak mı yedin?... Hz.Ebu Katede(r.a)gibi ok mu saplandı gözüne?... Hz.Ammar(r.a.)işkencemi gördün?... Hz.Habbab bin Eret(r.a.)gibi kızgın demirlerle mi dağlandın?... Sen onlar gibi çileye maruz kaldın mı?...Yalnız bırakıldın mı?...Yurdundan sürgün edildin mi?...Acımasız yüreklerin hedefi oldun mu?... Söylesene... Üstad(r.a)gibi sürgün mü yedin?... Kaç kez zehirlendin?... Kaç kez hapsedildin?... Kaç kez zulmün karşısında direndin?... Kaç kez inancın için her şeyi göze aldın?... Kaç kez dünyayı boşverdin?... Ve kaç kez kardeşlerin için kendini feda ettin?... Söyle Ey Gafletin girdabına hapsolmuş...Sevdan için ne yaptın bugüne kadar?... Kuyuya attım sevdamı.... Önden yırttım gömleğimi... Sürgün yedi yüreğim... Sevdama Kurşun sıktım... Ağır yaralı yüreğim... Ben bir Sevda katiliyim... Mahkum edildi şimdi benliğim... BEN BİR SEVDA KATİLİYİM...CEZAMI ÇEKİYORUM...[/FONT][/B][/I] [I][B]MAZNUN[/B][/I][/COLOR] [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Peygamber Efendimiz a.s.v.'ın kabri nerededir? (Sadece şehir adını küçük harfler ile giriniz)
Cevap yaz
Forumlar
Eğitim ve Kültür
Kütüphane
Şiirler
ben bir sevda katiliyim...
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Accept
Daha fazla bilgi edin.…