Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Blog
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Forumlar
İslamiyet
Dua Ediyorum
Ben böyle olmaliydim
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="kayýp_gül" data-source="post: 99899" data-attributes="member: 3579"><p style="text-align: center"><strong><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: green">BEN BÖYLE OLMALIYDIM</span></span></span></strong></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 15px"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="color: green"><strong>Tan ağarışında beliren bir gün olmalıydım.</strong></span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 15px"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="color: green"><strong>Nefsimin karanlıklarını, irfan güneşleri aydınlatmalıydı.</strong></span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 15px"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="color: green"><strong>Sevdalıların buluştuğu gece gibi olmalıydım. </strong></span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 15px"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="color: green"><strong>Rahmet kapılarının tül suretine büründüğü anları, Tehedccüdle karşılamalıydım. </strong></span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 15px"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="color: green"><strong>Hasretin yoldaşı, bir damla gözyaşı olmalıydım. </strong></span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 15px"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="color: green"><strong>Günahların arındırıcılığıyla, samimiyetin nişanesi olan, tövbe çiçeğinin abı hayatı olarak anılmalıydım. </strong></span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 15px"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="color: green"><strong>Zikirle kuşanmış bir ağaç olmalıydım. </strong></span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 15px"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="color: green"><strong>En sert rüzgârlarda, Rahmani bir dokunuşun tevekkülüyle rukuya kapanmalıydım. </strong></span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 15px"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="color: green"><strong>Hırçınlığın ve duygusallığın yoğrulduğu bir deniz olmalıydım. </strong></span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 15px"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="color: green"><strong>En hırçın hallerimde dalga suretinde, beyaz örtümü başıma alıp secdede bulmalıydım kendimi. </strong></span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 15px"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="color: green"><strong>Sakin zamanlarımda açmalıydım, bilinmeyen dünyamın kapılarını ardına kadar sevdalılara. </strong></span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 15px"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="color: green"><strong>Gecenin karanlığında dolaşan bir yıldız olmalıydım. </strong></span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 15px"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="color: green"><strong>İki sevdalı yüreğin dileğine vesile olmak için ayrılmalıydım semadan. </strong></span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 15px"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="color: green"><strong>Çilekeş bir bülbül olmalıydım. </strong></span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 15px"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="color: green"><strong>Güle sevdamı, hasret melodilerinin notalarıyla süsleyip, göndermeliydim iklimine. </strong></span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 15px"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="color: green"><strong>Susuzluğun bürüdüğü bir çöl olmalıydım. </strong></span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 15px"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="color: green"><strong>Vaha arar gibi ilim aramalıydım her kum tanesinin altında. </strong></span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 15px"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="color: green"><strong>Rahmetin gölgesinde esen bir rüzgâr olmalıydım. </strong></span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 15px"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="color: green"><strong>Savurmalıydım gafleti ve ihlâs tohumlarının ekmeliydim doğudan batıya. </strong></span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 15px"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="color: green"><strong>Hüznün gözbebeği sonbahar olmalıydım. </strong></span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 15px"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="color: green"><strong>Yüreklerdeki hüznü kuşanıp, benliğimi sararan yapraklarla hak dostlarının ayaklarına sermeliydim.</strong></span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 15px"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="color: green"><strong>Meleklerin kucakladığı kara kış olmalıydım.</strong></span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 15px"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="color: green"><strong>Beyaza bürünmüş teseddürümün içinden, gönlümün en derinliklerinde yetiştirdiğim, dua kardelenlerimi kardeşlerime sunmalıydım.</strong></span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 15px"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="color: green"><strong>Yeni doğuşun sahnelendiği Nev bahar olmalıydım. </strong></span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 15px"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="color: green"><strong>Umut güllerimi cemreleriyle uyanışıma vesile olanın kapısına bırakmalıydım. </strong></span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 15px"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="color: green"><strong>Arınışın simgesi yağmur olmalıydım. </strong></span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 15px"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="color: green"><strong>Sağanak sağanak yağmalıydım, tebliğden bir haber kalmış kurak toprakların üstüne. </strong></span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 15px"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="color: green"><strong>Gidiş ve dönüşlerin ortak mekânı bir liman olmalıydım. </strong></span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 15px"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="color: green"><strong>Gidenlerin ardın sıra sallanan özlem mendillerini kucağıma bıraktığı, </strong></span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 15px"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="color: green"><strong>Bekleyenlerin ufuklarda görünenle birlikte, ilk gözyaşlarını yüreğime akıtıldığı bir yer olmalıydım. </strong></span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 15px"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="color: green"><strong>Açılmaz denilen kapıların kilidi olan umut olmalıydım. </strong></span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 15px"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="color: green"><strong>Çaresizliğin sancılarına boyun bükenlerin, zulüm kulplarını ellerimle kırmalıydım. </strong></span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 15px"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="color: green"><strong>Uğruna cefalar çekilen sevda olmalıydım. </strong></span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 15px"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="color: green"><strong>Sevdalıların kalplerini, sevgiliye varınca tebessümle okşamalıydım. </strong></span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 15px"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="color: green"><strong>Kavurucu bir ateş olmalıydım. </strong></span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 15px"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="color: green"><strong>İbrahim’i yüreğime saldıklarında, gül bahçesi olarak karşılamalıydım Allah dostunu. </strong></span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 15px"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="color: green"><strong>Kör kuyu olmalıydım. </strong></span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 15px"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="color: green"><strong>Kardeşlerinin terk ettiği Yusuf’u, Mısır’a emanet etmeden, gönlümün sultanı yapmalıydım. </strong></span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 15px"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="color: green"><strong>Dağların en yücesi Tur dağı olmalıydım. </strong></span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 15px"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="color: green"><strong>Musa’nın Rahmana yakarışına şahit olmalıydım. </strong></span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 15px"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="color: green"><strong>Nuh’un gemisi olmalıydım. </strong></span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 15px"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="color: green"><strong>Peygamberlerin ve halifelerin adlarıyla ayrılmalıydım inkârın kol gezdiği topraklardan,</strong></span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 15px"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="color: green"><strong>Yol almalıydım Rahmanın şefkatiyle inancın hükmettiği ummanlara.</strong></span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 15px"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="color: green"><strong>Bir küçük bulut olmalıydım.</strong></span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 15px"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="color: green"><strong>Hak Habib’inin yanı başından ayrılmayıp, Onun emirlerine köle olan</strong></span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 15px"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="color: green"><strong>Abı hayat olmalıydım. </strong></span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 15px"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="color: green"><strong>Cehalet bataklıklarını kurutup, inanç nilüferleri yetiştirmek adına.</strong></span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 15px"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="color: green"><strong>Şafak olmalıydım.</strong></span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 15px"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="color: green"><strong>Sevgiliyle vuslata gün saydığım ve geçen güne bir çizik attığım.</strong></span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 15px"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="color: green"><strong>Seher olmalıydım.</strong></span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 15px"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="color: green"><strong>Uzakların kızıllığına müptela gözlerlerimi sana sunmalıydım.</strong></span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 15px"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="color: green"><strong>Kâinat olmalıydım. Tüm zerrelerim âdetince YA RAHMAN seni anmalıydım.</strong></span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 15px"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="color: green"><strong></strong></span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 15px"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="color: green"><strong>Rabbim bahşetti bu garip sineye, bizde emanet ediyoruz, Hak sevdasıyla yanan birçok sineye. Selam ve dua ile…</strong></span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 15px"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="color: green"><strong></strong></span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 15px"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="color: green"><strong>Ilknur Doğanay</strong></span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 15px"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="color: green"></span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 15px"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="color: green"></span></span></span></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="kayýp_gül, post: 99899, member: 3579"] [CENTER][B][FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=green]BEN BÖYLE OLMALIYDIM[/COLOR][/SIZE][/FONT][/B] [B][FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=green][/COLOR][/SIZE][/FONT][/B] [SIZE=4][FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]Tan ağarışında beliren bir gün olmalıydım. Nefsimin karanlıklarını, irfan güneşleri aydınlatmalıydı. Sevdalıların buluştuğu gece gibi olmalıydım. Rahmet kapılarının tül suretine büründüğü anları, Tehedccüdle karşılamalıydım. Hasretin yoldaşı, bir damla gözyaşı olmalıydım. Günahların arındırıcılığıyla, samimiyetin nişanesi olan, tövbe çiçeğinin abı hayatı olarak anılmalıydım. Zikirle kuşanmış bir ağaç olmalıydım. En sert rüzgârlarda, Rahmani bir dokunuşun tevekkülüyle rukuya kapanmalıydım. Hırçınlığın ve duygusallığın yoğrulduğu bir deniz olmalıydım. En hırçın hallerimde dalga suretinde, beyaz örtümü başıma alıp secdede bulmalıydım kendimi. Sakin zamanlarımda açmalıydım, bilinmeyen dünyamın kapılarını ardına kadar sevdalılara. Gecenin karanlığında dolaşan bir yıldız olmalıydım. İki sevdalı yüreğin dileğine vesile olmak için ayrılmalıydım semadan. Çilekeş bir bülbül olmalıydım. Güle sevdamı, hasret melodilerinin notalarıyla süsleyip, göndermeliydim iklimine. Susuzluğun bürüdüğü bir çöl olmalıydım. Vaha arar gibi ilim aramalıydım her kum tanesinin altında. Rahmetin gölgesinde esen bir rüzgâr olmalıydım. Savurmalıydım gafleti ve ihlâs tohumlarının ekmeliydim doğudan batıya. Hüznün gözbebeği sonbahar olmalıydım. Yüreklerdeki hüznü kuşanıp, benliğimi sararan yapraklarla hak dostlarının ayaklarına sermeliydim. Meleklerin kucakladığı kara kış olmalıydım. Beyaza bürünmüş teseddürümün içinden, gönlümün en derinliklerinde yetiştirdiğim, dua kardelenlerimi kardeşlerime sunmalıydım. Yeni doğuşun sahnelendiği Nev bahar olmalıydım. Umut güllerimi cemreleriyle uyanışıma vesile olanın kapısına bırakmalıydım. Arınışın simgesi yağmur olmalıydım. Sağanak sağanak yağmalıydım, tebliğden bir haber kalmış kurak toprakların üstüne. Gidiş ve dönüşlerin ortak mekânı bir liman olmalıydım. Gidenlerin ardın sıra sallanan özlem mendillerini kucağıma bıraktığı, Bekleyenlerin ufuklarda görünenle birlikte, ilk gözyaşlarını yüreğime akıtıldığı bir yer olmalıydım. Açılmaz denilen kapıların kilidi olan umut olmalıydım. Çaresizliğin sancılarına boyun bükenlerin, zulüm kulplarını ellerimle kırmalıydım. Uğruna cefalar çekilen sevda olmalıydım. Sevdalıların kalplerini, sevgiliye varınca tebessümle okşamalıydım. Kavurucu bir ateş olmalıydım. İbrahim’i yüreğime saldıklarında, gül bahçesi olarak karşılamalıydım Allah dostunu. Kör kuyu olmalıydım. Kardeşlerinin terk ettiği Yusuf’u, Mısır’a emanet etmeden, gönlümün sultanı yapmalıydım. Dağların en yücesi Tur dağı olmalıydım. Musa’nın Rahmana yakarışına şahit olmalıydım. Nuh’un gemisi olmalıydım. Peygamberlerin ve halifelerin adlarıyla ayrılmalıydım inkârın kol gezdiği topraklardan, Yol almalıydım Rahmanın şefkatiyle inancın hükmettiği ummanlara. Bir küçük bulut olmalıydım. Hak Habib’inin yanı başından ayrılmayıp, Onun emirlerine köle olan Abı hayat olmalıydım. Cehalet bataklıklarını kurutup, inanç nilüferleri yetiştirmek adına. Şafak olmalıydım. Sevgiliyle vuslata gün saydığım ve geçen güne bir çizik attığım. Seher olmalıydım. Uzakların kızıllığına müptela gözlerlerimi sana sunmalıydım. Kâinat olmalıydım. Tüm zerrelerim âdetince YA RAHMAN seni anmalıydım. Rabbim bahşetti bu garip sineye, bizde emanet ediyoruz, Hak sevdasıyla yanan birçok sineye. Selam ve dua ile… Ilknur Doğanay[/B] [/COLOR][/FONT][/SIZE][/CENTER] [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Peygamber Efendimiz a.s.v.'ın kabri nerededir? (Sadece şehir adını küçük harfler ile giriniz)
Cevap yaz
Forumlar
İslamiyet
Dua Ediyorum
Ben böyle olmaliydim
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Accept
Daha fazla bilgi edin.…