Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Blog
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Forumlar
Mizah ve Eğlence
Mizahi Sohbet
Ben Deliyim:)))
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="safinaz" data-source="post: 65626" data-attributes="member: 2520"><p>[youtube=425,350]Dy6cSE1_JQQ[/youtube]</p><p></p><p>Güzel bir şiir. .)_________________________________________________Ben deliyim, milleti hep korkutuyorum</p><p>Yorgun ve yalnızım</p><p>Kaldırımlara misafir olmuşum ama </p><p>Belediye beni kovuyor.</p><p>Denizin ortasında küçük bir adayım</p><p>Yüzme bilmem burnuma hep su kaçıyor.</p><p>Heyy!.. sabreden derviş ,</p><p>Sakalların ne kadar karizmatik görünüyor</p><p>Sonların başladığı yerden </p><p>Muş’un VARTO ilçesine gidiyorum</p><p>Ben deliyim</p><p>Güneşim batmaz dünyam dönmez</p><p>Öküzlerim hep Gollık halindedir.</p><p>Ben deliyim </p><p>Kuşlardan sadece Qanzları bilirim</p><p>Yüreğim kanatlarıyla beraber çarpar</p><p>İnsanlardan yalnız çocukları severim</p><p>Onlardan da amcamın çocuklarını sadece.</p><p></p><p>Bağıra bağıra denbéjler söylerim</p><p>Sessiz sessiz şiirler yazarım</p><p>bilmediğim yerlerin,</p><p>tanımadığım kişilerin dedelerine söverim.</p><p>Ben deliyim</p><p>Kendimle sohbet eder kendime gülerim</p><p>Bir de güzel hayaller kurarım</p><p>Sonra hayallerimle beraber Çemé Sus’a atlarım</p><p>Ben deliyim</p><p>Çayı kıtlama içerim tütün üstüne tütün yakarım</p><p>Parayı sevmem ama xırsızlık yaparım</p><p>Mele Mısto’nın tavuklarını çalarım</p><p>Tavukları çalarken dedemi düşünürüm ağlarım</p><p></p><p>Burnumun çılmığı gözyaşlarıma karışır </p><p>Babamın atıyla geçmişe yolculuk yaparım</p><p>Ninemin masalları ile;</p><p>Annemin MMC’den ezberlediği Delil’in şarkılarını</p><p>Hiç bıkmadan defalarca dinlerim.</p><p>Dört yaşında aşık olduğum Mele Mısto’nın kızı,</p><p>Penceresinin karşısındaki ağaçtan düştüğümü görürüm.</p><p>Ben deliyim</p><p>Her akşam ayrı bir meydanda</p><p>Atatürk heykelinin karşısında </p><p>Ekmeğimin arasına sakladığım Toraxımı yerim</p><p>Bendeliyim</p><p>Ben buralara ait değilim</p><p>Dağları sırt sırta vermiş bir köyüm var benim.</p><p></p><p></p><p>Kızıl sakallı bir dayım </p><p>Dayımın oğlu Saim</p><p>Bir de fingirdek yarim var benim.</p><p>Ben; <a href="http://www.varto.net’te" target="_blank">www.varto.net’te</a> eşkıya,</p><p><a href="http://www.hunerikurd.com’da" target="_blank">www.hunerikurd.com’da</a> xemginroj’um.</p><p>Paris’te Welato,</p><p>Almanya’da Keça Kurdayım,</p><p>Belçika’da uçurtma,</p><p>Yüreğinizin orta yerine</p><p>BEREN’im.</p><p>Atv’de ali kırca </p><p>Galatasarayda lincoln’um.</p><p>Mutluluğu uzaktan seyrederken </p><p>Cebimde şekerli leblebiler biriktiririm.</p><p>Anlamayana az gelirim</p><p>Anlayana çok.</p><p>Ne yarınlar bir şey bekler benden</p><p>Ne de ben ayrınları çok takarım</p><p>BEN DELİYİM…</p><p></p><p></p><p>şiirin sözleride bunlardı.. .)</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="safinaz, post: 65626, member: 2520"] [youtube=425,350]Dy6cSE1_JQQ[/youtube] Güzel bir şiir. .)_________________________________________________Ben deliyim, milleti hep korkutuyorum Yorgun ve yalnızım Kaldırımlara misafir olmuşum ama Belediye beni kovuyor. Denizin ortasında küçük bir adayım Yüzme bilmem burnuma hep su kaçıyor. Heyy!.. sabreden derviş , Sakalların ne kadar karizmatik görünüyor Sonların başladığı yerden Muş’un VARTO ilçesine gidiyorum Ben deliyim Güneşim batmaz dünyam dönmez Öküzlerim hep Gollık halindedir. Ben deliyim Kuşlardan sadece Qanzları bilirim Yüreğim kanatlarıyla beraber çarpar İnsanlardan yalnız çocukları severim Onlardan da amcamın çocuklarını sadece. Bağıra bağıra denbéjler söylerim Sessiz sessiz şiirler yazarım bilmediğim yerlerin, tanımadığım kişilerin dedelerine söverim. Ben deliyim Kendimle sohbet eder kendime gülerim Bir de güzel hayaller kurarım Sonra hayallerimle beraber Çemé Sus’a atlarım Ben deliyim Çayı kıtlama içerim tütün üstüne tütün yakarım Parayı sevmem ama xırsızlık yaparım Mele Mısto’nın tavuklarını çalarım Tavukları çalarken dedemi düşünürüm ağlarım Burnumun çılmığı gözyaşlarıma karışır Babamın atıyla geçmişe yolculuk yaparım Ninemin masalları ile; Annemin MMC’den ezberlediği Delil’in şarkılarını Hiç bıkmadan defalarca dinlerim. Dört yaşında aşık olduğum Mele Mısto’nın kızı, Penceresinin karşısındaki ağaçtan düştüğümü görürüm. Ben deliyim Her akşam ayrı bir meydanda Atatürk heykelinin karşısında Ekmeğimin arasına sakladığım Toraxımı yerim Bendeliyim Ben buralara ait değilim Dağları sırt sırta vermiş bir köyüm var benim. Kızıl sakallı bir dayım Dayımın oğlu Saim Bir de fingirdek yarim var benim. Ben; [url]www.varto.net’te[/url] eşkıya, [url]www.hunerikurd.com’da[/url] xemginroj’um. Paris’te Welato, Almanya’da Keça Kurdayım, Belçika’da uçurtma, Yüreğinizin orta yerine BEREN’im. Atv’de ali kırca Galatasarayda lincoln’um. Mutluluğu uzaktan seyrederken Cebimde şekerli leblebiler biriktiririm. Anlamayana az gelirim Anlayana çok. Ne yarınlar bir şey bekler benden Ne de ben ayrınları çok takarım BEN DELİYİM… şiirin sözleride bunlardı.. .) [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Peygamber Efendimiz a.s.v.'ın kabri nerededir? (Sadece şehir adını küçük harfler ile giriniz)
Cevap yaz
Forumlar
Mizah ve Eğlence
Mizahi Sohbet
Ben Deliyim:)))
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Accept
Daha fazla bilgi edin.…