Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Blog
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Forumlar
Eğitim ve Kültür
Kütüphane
Şiirler
Ben Erkekmiyim
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="huseyn1" data-source="post: 85482" data-attributes="member: 5964"><p></p><p> </p><p> </p><p> </p><p> </p><p><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'Times New Roman'">BEN ERKEKMİYİM</span></span></p><p> </p><p><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'Times New Roman'">Nasıl da eli böğründe seyreder?</span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'Times New Roman'">Alnın da çizgiler,hep çile ve keder,</span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'Times New Roman'">Öz evladı meydanda dipçikle dövülen,</span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'Times New Roman'">Kendi namusu idi çirkince sövülen.</span></span></p><p> </p><p><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'Times New Roman'">Şükürler olsun, ben bir ana değilim,</span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'Times New Roman'">Yüreği acı dolu,gözleri kan çanağı,</span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'Times New Roman'">Dudakları bölünmüş,sararmış yanağı,</span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'Times New Roman'">Eşi ve oğluna atılır sıra dayağı.</span></span></p><p> </p><p><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'Times New Roman'">Peki ben neyim bir erkek mi?</span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'Times New Roman'">Başı kumlar altında saklı,</span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'Times New Roman'">Gözü sıkıca bağlanmış korkulardan,</span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'Times New Roman'">Önüne bakması bile yasaklı...</span></span></p><p> </p><p><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'Times New Roman'">Şu kolu kırılan çocuk kardeşim değil mi?</span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'Times New Roman'">Feryadından tanırım,sesler aşina,</span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'Times New Roman'">Ana değilim,hiç de benzemem aplaya,</span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'Times New Roman'">Duyarım çığlıkları,koşamam imdadına.</span></span></p><p> </p><p><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'Times New Roman'">Utanıyorum halimden,kınayan olmasa da,</span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'Times New Roman'">Yaslandım namluya ölüversem patlasa da,</span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'Times New Roman'">Heyhat... ölmeyi bile henüz başaramadım,</span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'Times New Roman'">Hayret...bunca yıl nasıl yaşadım?</span></span></p><p> </p><p><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'Times New Roman'">Çaresizim şifa bulmaz acılar içinde,</span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'Times New Roman'">İsyan ediyorum,peşimden gelmese de kimse,</span></span></p><p> </p><p><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'Times New Roman'">Duyun feryadımı ey....işbirlikçi hainler,</span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'Times New Roman'">Dünyayı dar edeceğim size,</span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'Times New Roman'">Yahut;</span></span></p><p><span style="font-family: 'Times New Roman'"><span style="font-size: 12px">Ölürüm şerefimle!</span></span></p><p> </p><p> </p><p> </p><p> </p><p> </p><p> </p><p> </p><p> </p><p>huseyin gazi sener</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="huseyn1, post: 85482, member: 5964"] [FONT=Times New Roman][SIZE=3] [/SIZE][/FONT] [FONT=Times New Roman][SIZE=3] [/SIZE][/FONT] [FONT=Times New Roman][SIZE=3] [/SIZE][/FONT] [FONT=Times New Roman][SIZE=3] [/SIZE][/FONT] [FONT=Times New Roman][SIZE=3] [/SIZE][/FONT] [SIZE=3][FONT=Times New Roman]BEN ERKEKMİYİM[/FONT][/SIZE] [FONT=Times New Roman][SIZE=3] [/SIZE][/FONT] [SIZE=3][FONT=Times New Roman]Nasıl da eli böğründe seyreder?[/FONT][/SIZE] [SIZE=3][FONT=Times New Roman]Alnın da çizgiler,hep çile ve keder,[/FONT][/SIZE] [SIZE=3][FONT=Times New Roman]Öz evladı meydanda dipçikle dövülen,[/FONT][/SIZE] [SIZE=3][FONT=Times New Roman]Kendi namusu idi çirkince sövülen.[/FONT][/SIZE] [FONT=Times New Roman][SIZE=3] [/SIZE][/FONT] [SIZE=3][FONT=Times New Roman]Şükürler olsun, ben bir ana değilim,[/FONT][/SIZE] [SIZE=3][FONT=Times New Roman]Yüreği acı dolu,gözleri kan çanağı,[/FONT][/SIZE] [SIZE=3][FONT=Times New Roman]Dudakları bölünmüş,sararmış yanağı,[/FONT][/SIZE] [SIZE=3][FONT=Times New Roman]Eşi ve oğluna atılır sıra dayağı.[/FONT][/SIZE] [FONT=Times New Roman][SIZE=3] [/SIZE][/FONT] [SIZE=3][FONT=Times New Roman]Peki ben neyim bir erkek mi?[/FONT][/SIZE] [SIZE=3][FONT=Times New Roman]Başı kumlar altında saklı,[/FONT][/SIZE] [SIZE=3][FONT=Times New Roman]Gözü sıkıca bağlanmış korkulardan,[/FONT][/SIZE] [SIZE=3][FONT=Times New Roman]Önüne bakması bile yasaklı...[/FONT][/SIZE] [FONT=Times New Roman][SIZE=3] [/SIZE][/FONT] [SIZE=3][FONT=Times New Roman]Şu kolu kırılan çocuk kardeşim değil mi?[/FONT][/SIZE] [SIZE=3][FONT=Times New Roman]Feryadından tanırım,sesler aşina,[/FONT][/SIZE] [SIZE=3][FONT=Times New Roman]Ana değilim,hiç de benzemem aplaya,[/FONT][/SIZE] [SIZE=3][FONT=Times New Roman]Duyarım çığlıkları,koşamam imdadına.[/FONT][/SIZE] [FONT=Times New Roman][SIZE=3] [/SIZE][/FONT] [SIZE=3][FONT=Times New Roman]Utanıyorum halimden,kınayan olmasa da,[/FONT][/SIZE] [SIZE=3][FONT=Times New Roman]Yaslandım namluya ölüversem patlasa da,[/FONT][/SIZE] [SIZE=3][FONT=Times New Roman]Heyhat... ölmeyi bile henüz başaramadım,[/FONT][/SIZE] [SIZE=3][FONT=Times New Roman]Hayret...bunca yıl nasıl yaşadım?[/FONT][/SIZE] [FONT=Times New Roman][SIZE=3] [/SIZE][/FONT] [SIZE=3][FONT=Times New Roman]Çaresizim şifa bulmaz acılar içinde,[/FONT][/SIZE] [SIZE=3][FONT=Times New Roman]İsyan ediyorum,peşimden gelmese de kimse,[/FONT][/SIZE] [FONT=Times New Roman][SIZE=3] [/SIZE][/FONT] [SIZE=3][FONT=Times New Roman]Duyun feryadımı ey....işbirlikçi hainler,[/FONT][/SIZE] [SIZE=3][FONT=Times New Roman]Dünyayı dar edeceğim size,[/FONT][/SIZE] [SIZE=3][FONT=Times New Roman]Yahut;[/FONT][/SIZE] [FONT=Times New Roman][SIZE=3]Ölürüm şerefimle![/SIZE][/FONT] [FONT=Times New Roman][SIZE=3] [/SIZE][/FONT] [FONT=Times New Roman][SIZE=3] [/SIZE][/FONT] [FONT=Times New Roman][SIZE=3] [/SIZE][/FONT] [FONT=Times New Roman][SIZE=3] [/SIZE][/FONT] [FONT=Times New Roman][SIZE=3] [/SIZE][/FONT] [FONT=Times New Roman][SIZE=3] [/SIZE][/FONT] [FONT=Times New Roman][SIZE=3] [/SIZE][/FONT] [FONT=Times New Roman][SIZE=3] [/SIZE][/FONT] huseyin gazi sener [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Peygamber Efendimiz a.s.v.'ın kabri nerededir? (Sadece şehir adını küçük harfler ile giriniz)
Cevap yaz
Forumlar
Eğitim ve Kültür
Kütüphane
Şiirler
Ben Erkekmiyim
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Accept
Daha fazla bilgi edin.…