Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Blog
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Forumlar
Eğitim ve Kültür
Kütüphane
Şiirler
Ben filistin'im!!! Filistin benim!!!
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="inþirah" data-source="post: 90672" data-attributes="member: 1722"><p>FİLİSTİN ( KANAVİÇELİ KEFEN)</p><p></p><p>Ben Filistin'im</p><p>Bakmayın paletler altında can verdiğime</p><p>Emekleyen çocuğumla,</p><p>Badem gözlümle her sabah helalleştiğime</p><p>Ben Filistin'im, sizin gibi</p><p>Beklide daha insan</p><p>Habib-i Edibin kokusunu sinemde hissederim</p><p>Her kez sevsin isterim</p><p>Ben Filistin'im sevmeyi severim…Bir farkımız var aslında</p><p>Benim umutlarım yok</p><p>Düşlerim yok</p><p>Ceylan gözlümü bile sahiplenemem</p><p>Yarınım yok</p><p>Kaç anne gördüm feryat figan</p><p>Kaç baba gördüm gözyaşları yüreğine akan</p><p>Biliyor musunuz bende insanım sizin gibi</p><p>Belki çoğunuzdan daha adam…Bu toprakta güneş ölüme doğar</p><p>İnsan ölümüne yürür</p><p>Kızlar kanaviçeli kefen işler çeyizine</p><p>Yüreğimizi bir gülüş büyütür…</p><p>Ben Filistin'im</p><p>Güzeldir benim ölümüm…Kuşluk vaktini beklemez bomba</p><p>Alacaksa koynumdan evladımı</p><p>Seccademde saklarım gözyaşımı</p><p>Buralarda uyurken de ağlar insan…Ben Filistinim</p><p>Bebek şehidlerden mahya dizerim</p><p>Ne ömrüm var</p><p>Ne ölümümden bir haber</p><p>Kanaviçeli kefenim var</p><p>Benimde sevmelerim var</p><p>Dedim ya bende insanım</p><p>Beklide çoğunuzdan daha adamBen Filistinim</p><p>Size kompeti</p><p>Bana bombalar yağar…</p><p>Evladına sarılmış babalar</p><p>Resimler saçılır ,yürek kanar</p><p>Betonlar altında kaskatı</p><p>Bir ananın eli evladını arar</p><p>Aynalar sessiz aynalar ölüme ağlar</p><p>Çeyizlerine kanaviçeli kefen işler burada kızlar</p><p></p><p>Şiir : Bülent GÜNDOĞAN (güladam)</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="inþirah, post: 90672, member: 1722"] FİLİSTİN ( KANAVİÇELİ KEFEN) Ben Filistin'im Bakmayın paletler altında can verdiğime Emekleyen çocuğumla, Badem gözlümle her sabah helalleştiğime Ben Filistin'im, sizin gibi Beklide daha insan Habib-i Edibin kokusunu sinemde hissederim Her kez sevsin isterim Ben Filistin'im sevmeyi severim…Bir farkımız var aslında Benim umutlarım yok Düşlerim yok Ceylan gözlümü bile sahiplenemem Yarınım yok Kaç anne gördüm feryat figan Kaç baba gördüm gözyaşları yüreğine akan Biliyor musunuz bende insanım sizin gibi Belki çoğunuzdan daha adam…Bu toprakta güneş ölüme doğar İnsan ölümüne yürür Kızlar kanaviçeli kefen işler çeyizine Yüreğimizi bir gülüş büyütür… Ben Filistin'im Güzeldir benim ölümüm…Kuşluk vaktini beklemez bomba Alacaksa koynumdan evladımı Seccademde saklarım gözyaşımı Buralarda uyurken de ağlar insan…Ben Filistinim Bebek şehidlerden mahya dizerim Ne ömrüm var Ne ölümümden bir haber Kanaviçeli kefenim var Benimde sevmelerim var Dedim ya bende insanım Beklide çoğunuzdan daha adamBen Filistinim Size kompeti Bana bombalar yağar… Evladına sarılmış babalar Resimler saçılır ,yürek kanar Betonlar altında kaskatı Bir ananın eli evladını arar Aynalar sessiz aynalar ölüme ağlar Çeyizlerine kanaviçeli kefen işler burada kızlar Şiir : Bülent GÜNDOĞAN (güladam) [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Peygamber Efendimiz a.s.v.'ın kabri nerededir? (Sadece şehir adını küçük harfler ile giriniz)
Cevap yaz
Forumlar
Eğitim ve Kültür
Kütüphane
Şiirler
Ben filistin'im!!! Filistin benim!!!
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Accept
Daha fazla bilgi edin.…