Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Blog
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Forumlar
Eğitim ve Kültür
Video
Ben filistinli çocuğum
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="þifaa" data-source="post: 208851" data-attributes="member: 1006816"><p>[DM="ben filistinli çocuğum'']x7wb68_ben-filistinli-cocuk_music[/DM]</p><p></p><p>Ben Filistinli bir çocuğum</p><p>Acıların şehrinde acılara mahkum</p><p>Savaş değil size sorduğum</p><p>Getirin bana umutlarımı</p><p>Ben o tatlı uykumu istiyorum</p><p> Ben Filistinli bir çocuğum</p><p>İki kardeşim var benim</p><p>Birisi henüz on günlük bebek</p><p>Anlayamaz ki o daha</p><p>Aç kalmak ne demek, ölmek ne demek</p><p> Ben Filistinli bir çocuğum</p><p>Eskiden kardan adam yapardım</p><p>Şimdi ise kurşun askerlerim var</p><p>Eskiden babama çok sarılırdım</p><p>Şimdi bana sadece rüyalarım var</p><p> Ben Filistinli bir çocuğum</p><p>Kızardı annem oynayınca cam kırığıyla</p><p>Peki neden kızmıyorsun anne onlara</p><p>Oynadılar onlar da benim</p><p>Hayatımın en güzel çağıyla</p><p> Ben Filistinli bir çocuğum</p><p>Bana verme amca elindeki şekeri</p><p>Burada çocuklar çabuk büyür</p><p>Sen anlamazsın içimdeki kederi</p><p>Ben de olmak istiyorum senin gibi hür</p><p> Ben Filistinli bir çocuğum</p><p>Uğraşma göremezsin gözyaşlarımı</p><p>Ben içimde biriktiriyorum tüm sancıları</p><p>Kocaman kağıttan kayıklarım var</p><p>Yüzdürüyorum denizimde usulca onları</p><p> Ben Filistinli bir çocuğum</p><p>Annem bana Allah’ı öğretti</p><p>“Onu bilen kimseye eziyet etmez” dedi</p><p>Peki ya şu askerler bilmiyorlar mı anne?</p><p>Öğreteyim onlara yüce Rahman’ı ben de</p><p> Ben Filistinli bir çocuğum</p><p>Siz geceleri mışıl mışıl uyursunuz</p><p>Bana geceler gündüz olur</p><p>Siz acaba ne yesem diye düşünür durursunuz</p><p>Burda bir ekmek için ablamı silahlar vurur.</p><p> Ben Filistinli bir çocuğum</p><p>Boşuna gitmeyin hiç uzaklara</p><p>Acıyı feri sönmüş gözlerime sorun</p><p>Sevgiye her zaman ağlayışımda dokunun</p><p>Umudu duadan eksilmeyen dudaklarımda bulun</p><p> Ben Filistinli bir çocuğum</p><p>Elimde umutları çağıran bir çıngırak</p><p>Dilimde hiç eksilmeyen haykırışlarım var</p><p>Bu gördüğüm de ne, beni alır salıncak</p><p>Götürür bir cennete, ağlamak neye yarar</p><p> Ben Filistinli bir çocuğum</p><p>Üzülme anneciğim, dindi tüm acılarım</p><p>Kalbime saplanan kurşuna aldırma sen</p><p>Anlattığın doğruymuş, sırtımda kanatlarım</p><p>Yüce Rahman yanında cennet meleğiyim ben</p><p> Ben Filistinli bir çocuktum</p><p>Çok felaket gördüm, çok çabuk büyüdüm</p><p>Daha fazla çekmeden birdenbire öldüm</p><p>Açtım ellerimi işte, size yakarıştayım</p><p>Ümidinizi kesmeyin, elbet biter bu kıyım</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="þifaa, post: 208851, member: 1006816"] [DM="ben filistinli çocuğum'']x7wb68_ben-filistinli-cocuk_music[/DM] Ben Filistinli bir çocuğum Acıların şehrinde acılara mahkum Savaş değil size sorduğum Getirin bana umutlarımı Ben o tatlı uykumu istiyorum Ben Filistinli bir çocuğum İki kardeşim var benim Birisi henüz on günlük bebek Anlayamaz ki o daha Aç kalmak ne demek, ölmek ne demek Ben Filistinli bir çocuğum Eskiden kardan adam yapardım Şimdi ise kurşun askerlerim var Eskiden babama çok sarılırdım Şimdi bana sadece rüyalarım var Ben Filistinli bir çocuğum Kızardı annem oynayınca cam kırığıyla Peki neden kızmıyorsun anne onlara Oynadılar onlar da benim Hayatımın en güzel çağıyla Ben Filistinli bir çocuğum Bana verme amca elindeki şekeri Burada çocuklar çabuk büyür Sen anlamazsın içimdeki kederi Ben de olmak istiyorum senin gibi hür Ben Filistinli bir çocuğum Uğraşma göremezsin gözyaşlarımı Ben içimde biriktiriyorum tüm sancıları Kocaman kağıttan kayıklarım var Yüzdürüyorum denizimde usulca onları Ben Filistinli bir çocuğum Annem bana Allah’ı öğretti “Onu bilen kimseye eziyet etmez” dedi Peki ya şu askerler bilmiyorlar mı anne? Öğreteyim onlara yüce Rahman’ı ben de Ben Filistinli bir çocuğum Siz geceleri mışıl mışıl uyursunuz Bana geceler gündüz olur Siz acaba ne yesem diye düşünür durursunuz Burda bir ekmek için ablamı silahlar vurur. Ben Filistinli bir çocuğum Boşuna gitmeyin hiç uzaklara Acıyı feri sönmüş gözlerime sorun Sevgiye her zaman ağlayışımda dokunun Umudu duadan eksilmeyen dudaklarımda bulun Ben Filistinli bir çocuğum Elimde umutları çağıran bir çıngırak Dilimde hiç eksilmeyen haykırışlarım var Bu gördüğüm de ne, beni alır salıncak Götürür bir cennete, ağlamak neye yarar Ben Filistinli bir çocuğum Üzülme anneciğim, dindi tüm acılarım Kalbime saplanan kurşuna aldırma sen Anlattığın doğruymuş, sırtımda kanatlarım Yüce Rahman yanında cennet meleğiyim ben Ben Filistinli bir çocuktum Çok felaket gördüm, çok çabuk büyüdüm Daha fazla çekmeden birdenbire öldüm Açtım ellerimi işte, size yakarıştayım Ümidinizi kesmeyin, elbet biter bu kıyım [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Peygamber Efendimiz a.s.v.'ın kabri nerededir? (Sadece şehir adını küçük harfler ile giriniz)
Cevap yaz
Forumlar
Eğitim ve Kültür
Video
Ben filistinli çocuğum
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Accept
Daha fazla bilgi edin.…