arşivist ' Alıntı:selamün aleyküm bir arkadaşın tavsiyesi üzerine üye oldum çok güzel bir foruma benziyor umarım faydalı olur hepimiz için_________________________________________________kimse yok mu?
hoşgeldin diyecek![]()
arşivist ' Alıntı:selamün aleyküm bir arkadaşın tavsiyesi üzerine üye oldum çok güzel bir foruma benziyor umarım faydalı olur hepimiz için_________________________________________________kimse yok mu?
hoşgeldin diyecek![]()
Hoşgeldiniz ben de astyönetici kıdemli başmoderatör sergerdan .) Gelişiniz hayırlı ve istifadeli olur inş. :angel:arşivist ' Alıntı:selamün aleyküm bir arkadaşın tavsiyesi üzerine üye oldum çok güzel bir foruma benziyor umarım faydalı olur hepimiz için_________________________________________________kimse yok mu?
hoşgeldin diyecek![]()
Sergerdan ' Alıntı:Hoşgeldiniz ben de astyönetici kıdemli başmoderatör sergerdan .) Gelişiniz hayırlı ve istifadeli olur inş. :angel:
istiğna ' Alıntı:ben geldim, ama mutsuz bı sekılde geldım
halamı kaybettik :'( canım halamı :'(
onuda dularınıza,kuranlarınızda eksık etmezsenız cok mutlu olurumm
Allaha emanet olun :'(
Lemalar ' Alıntı:İnnalillah ve inna ileyhi raciün ...
Başınız sağolsun...
Allah razı olsun özge,inş. ablanada halamada gıttıklerı yerde cennetten bı kose verılmıstır inş.özge ' Alıntı:inna lillahi ve inna ileyhi raciun...
Allah rahmet eylesin istiğna kardeşim.başınız sağolsun..
istiğna ' Alıntı:ben geldim, ama mutsuz bı sekılde geldım
halamı kaybettik :'( canım halamı :'(
onuda dularınıza,kuranlarınızda eksık etmezsenız cok mutlu olurumm
Allaha emanet olun :'(
ADOCAN ' Alıntı:yahu burda da rütbeliler var başş modetör son mödetör çavuş onbaşı falan öğrenmeye çalışıyom...))