ben geldim :)

arþivist

Yeni Üye
selamün aleyküm bir arkadaşın tavsiyesi üzerine üye oldum çok güzel bir foruma benziyor umarım faydalı olur hepimiz için_________________________________________________kimse yok mu?

hoşgeldin diyecek :)

istiðna

Active member
arşivist ' Alıntı:
selamün aleyküm bir arkadaşın tavsiyesi üzerine üye oldum çok güzel bir foruma benziyor umarım faydalı olur hepimiz için_________________________________________________kimse yok mu?

ne demek hos geldınız.sefalar getırdınız.size tavsıye edem ki acaba?umarım sızden cok ıstıfade ederız.dualarınızda bizide unutmayın.Allaha emanet olun...

aysima

Member
arşivist ' Alıntı:

olmaz olurmu kardeş hoşgeldin.. iyi ki geldin
devamlı olur inş
..

Sergerdan

Well-known member
arşivist ' Alıntı:

Hoşgeldiniz ben de astyönetici kıdemli başmoderatör sergerdan .) Gelişiniz hayırlı ve istifadeli olur inş. :angel:

istiðna

Active member
ben geldim :(

ben geldim, ama mutsuz bı sekılde geldım:(
halamı kaybettik :'( canım halamı :'(
onuda dularınıza,kuranlarınızda eksık etmezsenız cok mutlu olurumm
Allaha emanet olun :'(

TaLHa

Nur-u Aynım
Yönetici
istiğna ' Alıntı:
ben geldim, ama mutsuz bı sekılde geldım:(
halamı kaybettik :'( canım halamı :'(
onuda dularınıza,kuranlarınızda eksık etmezsenız cok mutlu olurumm
Allaha emanet olun :'(

İnnalillah ve inna ileyhi raciün ...

Başınız sağolsun...

istiðna

Active member
ben geldim :(

özge ' Alıntı:
inna lillahi ve inna ileyhi raciun...
Allah rahmet eylesin istiğna kardeşim.başınız sağolsun..
Allah razı olsun özge,inş. ablanada halamada gıttıklerı yerde cennetten bı kose verılmıstır inş.
dostlarımız sag olsun.Allah razı olsun.

Bu alana bir cevap yazın...