Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Blog
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Forumlar
İslamiyet
Sahabe-i Kiram
Ben Hamza olmalıyım.
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="medine gülü" data-source="post: 14507" data-attributes="member: 221"><p><strong><span style="color: #0000ff"><span style="font-family: 'Tahoma'"><span style="color: #dda0dd">Ben Hamza olmalıyım. </span></span></span></strong></p><p><strong><span style="color: #0000ff"><span style="font-family: 'Tahoma'"><span style="color: #dda0dd"></span><span style="color: #000000">Hamza gibi titremeli yüreğim. Yoldan çıkmışların karşısında onun gibi durmalıyım dimdik. İçleri çürümüş, yürekleri pörsümüş, damarları kurumuş bedbahtlara karşı dimdik durmalı başım. Ve onun gibi Hâkim-ü Mutlak olan Rahmanın karşısında aczimi bilmeli ve edep örtüsü ile gizlenmeliyim. </span></span></span></strong></p><p><strong><span style="color: #0000ff"><span style="font-family: 'Tahoma'"><span style="color: #dda0dd">Ben Hamza olmalıyım.</span></span></span></strong></p><p><strong><span style="color: #0000ff"><span style="font-family: 'Tahoma'"><span style="color: #dda0dd"></span></span><span style="font-family: 'Tahoma'"><span style="color: #000000">Hakk'ı haykırmada, mazlumu savunmada, dinimi korumada cesur olmalıyım. Hata ve haksızlığa karşı çıkmalı sesim. Ben Hamza olmalıyım. Hamza gibi bakmalıyım geleceğe. Başım dik, alnım açık durmalı Rabbimin adı anıldığında. Rasulullahtan bahsedildi mi mahzunlaşmalıyım... </span></span></span></strong></p><p><strong><span style="color: #0000ff"><span style="font-family: 'Tahoma'"><span style="color: #000000">Hamza Habib-i Zişan'ın cismini ve dinini yüceltmek ve korumakla sorumlu kıldı kendini. Ben de Efendimizin sünnetini, Rabbimin dinini korumak ve yaşatmakla görevli görmeliyim kendimi. Bu yolda önüme çıkacak her engeli bileğimle, Hamza gibi yüreğimle kaldırıp atmalıyım. Küfrün kararmış vicdanı, kör olmuş gözü ve cerihalara sıvanmış yüreğine rağmen ben Hamza olmalıyım. Müslümanların içini ürperten pişmanlıklara son vermek için onları Rablerini düşünmekten alıkoyacak her şeyi, bütün oyuncaklarını kırmaları için ben Hamza olmalıyım...</span></span></span></strong></p><p><strong><span style="color: #0000ff"></span></strong></p><p><strong><span style="color: #0000ff"><span style="font-family: 'Tahoma'"><span style="color: plum">Ben Hamza olmalıyım.</span></span></span></strong></p><p><strong><span style="color: #0000ff"><span style="font-family: 'Tahoma'"></span><span style="font-family: 'Tahoma'"><span style="color: #000000">Kaybolmuş değerlerimizin peşinde koşmalıyım. İlim ve fenni yakalamalıyım. Karanlığı aydınlatacak bir ışık gördü mü gözleri kapanan insanlarımızın kalplerini uyandırmalı. Cennete koşan gülleri sunmalıyım önlerine.</span></span></span></strong></p><p><strong><span style="color: #0000ff"><span style="font-family: 'Tahoma'"><span style="color: #000000"></span></span></span></strong></p><p><strong><span style="color: #0000ff"><span style="font-family: 'Tahoma'"><span style="color: #000000"></span><span style="color: plum">Ben Hamza olmalıyım.</span></span></span></strong></p><p><strong><span style="color: #0000ff"><span style="font-family: 'Tahoma'"><span style="color: #000000">Gerektiğinde taş kadar sert, gerektiğinde bir pamuk yumağı kadar yumuşak Hamza gibi yer yer hışımla akan bir çağlayan, yer yer sessiz sessiz akan ırmak ve yer yer de durgun su olmalıyım</span></span></span></strong></p><p><strong><span style="color: #0000ff"><span style="color: darkred"><span style="font-family: 'Tahoma'">allah razı olsun çok güzeldi merih abi onlar gibi olamam ama onların yolundan ayırmasın rabbim...allah razı olsun </span></span></span></strong></p><p><strong><span style="color: #0000ff"><span style="color: darkred"></span></span></strong></p><p><strong><span style="color: #0000ff"></span></strong></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="medine gülü, post: 14507, member: 221"] [B][COLOR=#0000ff][FONT=Tahoma][COLOR=#dda0dd]Ben Hamza olmalıyım. [/COLOR][COLOR=#000000]Hamza gibi titremeli yüreğim. Yoldan çıkmışların karşısında onun gibi durmalıyım dimdik. İçleri çürümüş, yürekleri pörsümüş, damarları kurumuş bedbahtlara karşı dimdik durmalı başım. Ve onun gibi Hâkim-ü Mutlak olan Rahmanın karşısında aczimi bilmeli ve edep örtüsü ile gizlenmeliyim. [/COLOR][/FONT] [FONT=Tahoma][COLOR=#dda0dd]Ben Hamza olmalıyım. [/COLOR][/FONT][FONT=Tahoma][COLOR=#000000]Hakk'ı haykırmada, mazlumu savunmada, dinimi korumada cesur olmalıyım. Hata ve haksızlığa karşı çıkmalı sesim. Ben Hamza olmalıyım. Hamza gibi bakmalıyım geleceğe. Başım dik, alnım açık durmalı Rabbimin adı anıldığında. Rasulullahtan bahsedildi mi mahzunlaşmalıyım... Hamza Habib-i Zişan'ın cismini ve dinini yüceltmek ve korumakla sorumlu kıldı kendini. Ben de Efendimizin sünnetini, Rabbimin dinini korumak ve yaşatmakla görevli görmeliyim kendimi. Bu yolda önüme çıkacak her engeli bileğimle, Hamza gibi yüreğimle kaldırıp atmalıyım. Küfrün kararmış vicdanı, kör olmuş gözü ve cerihalara sıvanmış yüreğine rağmen ben Hamza olmalıyım. Müslümanların içini ürperten pişmanlıklara son vermek için onları Rablerini düşünmekten alıkoyacak her şeyi, bütün oyuncaklarını kırmaları için ben Hamza olmalıyım...[/COLOR][/FONT] [FONT=Tahoma][COLOR=plum]Ben Hamza olmalıyım.[/COLOR] [/FONT][FONT=Tahoma][COLOR=#000000]Kaybolmuş değerlerimizin peşinde koşmalıyım. İlim ve fenni yakalamalıyım. Karanlığı aydınlatacak bir ışık gördü mü gözleri kapanan insanlarımızın kalplerini uyandırmalı. Cennete koşan gülleri sunmalıyım önlerine. [/COLOR][COLOR=plum]Ben Hamza olmalıyım.[/COLOR] [COLOR=#000000]Gerektiğinde taş kadar sert, gerektiğinde bir pamuk yumağı kadar yumuşak Hamza gibi yer yer hışımla akan bir çağlayan, yer yer sessiz sessiz akan ırmak ve yer yer de durgun su olmalıyım[/COLOR][/FONT][/COLOR][/B] [B][COLOR=#0000ff][COLOR=darkred][FONT=Tahoma]allah razı olsun çok güzeldi merih abi onlar gibi olamam ama onların yolundan ayırmasın rabbim...allah razı olsun [/FONT] [/COLOR] [/COLOR][/B] [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Peygamber Efendimiz a.s.v.'ın kabri nerededir? (Sadece şehir adını küçük harfler ile giriniz)
Cevap yaz
Forumlar
İslamiyet
Sahabe-i Kiram
Ben Hamza olmalıyım.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Accept
Daha fazla bilgi edin.…