Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Blog
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Forumlar
Eğitim ve Kültür
Kütüphane
Şiirler
Ben miyim "Ben"in katili...?
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="SaYa" data-source="post: 14842" data-attributes="member: 5"><p><strong><span style="color: green">Kurmaca dünyalar çıkarıyorum kendimi </span></strong></p><p><strong><span style="color: green">Semadaki yıldızlar düşüyor üstüme </span></strong></p><p><strong><span style="color: green">Kimseye dost olamayışımın emniyetsizliği& </span></strong></p><p><strong><span style="color: green">Ben kendime bile düşmanken </span></strong></p><p><strong><span style="color: green">Neydi dost diye nitelendirdikleri? </span></strong></p><p><strong><span style="color: green">Hangi çıkmazın ucundaydı mutluluk? </span></strong></p><p><strong><span style="color: green">Hangi çöl barındırırdı sessizliğimi? </span></strong></p><p><strong><span style="color: green">Yine kesme işaretleri parçalıyor düşüncelerimi </span></strong></p><p><strong><span style="color: green">Parçalanmışlığımla başkalarına bütün olmaya çalışıyorum </span></strong></p><p><strong><span style="color: green">Satıları gömüyorum her gece </span></strong></p><p><strong><span style="color: green">Yaşamıma adadığım sözcükler toprak oluyor </span></strong></p><p><strong><span style="color: green">Sonra bir sonbahar yeliyle </span></strong></p><p><strong><span style="color: green">Yüzüme çarpıyor </span></strong></p><p><strong><span style="color: green">Her mayınlı sokak bir hayalimi yok ediyor </span></strong></p><p><strong><span style="color: green">Yıldırımlar gibi savruluyorum sağa sola </span></strong></p><p><strong><span style="color: green">Sonra bir nisan sabahında </span></strong></p><p><strong><span style="color: green">Damla damla düşüyorum Şehr-i İstanbula </span></strong></p><p><strong><span style="color: green"></span></strong></p><p><strong><span style="color: green">Ne kadar hüzün besliyorum bu şehirde </span></strong></p><p><strong><span style="color: green">Kaç gidiş sakladım da dönüşünü de aldım içime </span></strong></p><p><strong><span style="color: green">Kendimden kaçmak istedim bazen </span></strong></p><p><strong><span style="color: green">Her kaçışımda örümcek ağları çıktı önüme </span></strong></p><p><strong><span style="color: green">Yorgun bir adamın aya kadar tırmanan hayalleri gibi </span></strong></p><p><strong><span style="color: green">İmkânsızdı benle beraber anılan düşler </span></strong></p><p><strong><span style="color: green">Meçhule sürülen rengârenk çiçeklerim vardı </span></strong></p><p><strong><span style="color: green">Renkleri soldu bir bir </span></strong></p><p><strong><span style="color: green">İstanbul hem ben gibiydi, </span></strong></p><p><strong><span style="color: green">Hem de katilimdi sanki </span></strong></p><p><strong><span style="color: green">Yani şimdi </span></strong></p><p><strong><span style="color: green">Ben miyim benin katili?!...</span></strong></p><p><strong><span style="color: green"></span></strong></p><p><strong><span style="color: green"></span></strong></p><p><strong><span style="color: green">(alinti)</span></strong></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="SaYa, post: 14842, member: 5"] [B][COLOR=green]Kurmaca dünyalar çıkarıyorum kendimi Semadaki yıldızlar düşüyor üstüme Kimseye dost olamayışımın emniyetsizliği& Ben kendime bile düşmanken Neydi dost diye nitelendirdikleri? Hangi çıkmazın ucundaydı mutluluk? Hangi çöl barındırırdı sessizliğimi? Yine kesme işaretleri parçalıyor düşüncelerimi Parçalanmışlığımla başkalarına bütün olmaya çalışıyorum Satıları gömüyorum her gece Yaşamıma adadığım sözcükler toprak oluyor Sonra bir sonbahar yeliyle Yüzüme çarpıyor Her mayınlı sokak bir hayalimi yok ediyor Yıldırımlar gibi savruluyorum sağa sola Sonra bir nisan sabahında Damla damla düşüyorum Şehr-i İstanbula Ne kadar hüzün besliyorum bu şehirde Kaç gidiş sakladım da dönüşünü de aldım içime Kendimden kaçmak istedim bazen Her kaçışımda örümcek ağları çıktı önüme Yorgun bir adamın aya kadar tırmanan hayalleri gibi İmkânsızdı benle beraber anılan düşler Meçhule sürülen rengârenk çiçeklerim vardı Renkleri soldu bir bir İstanbul hem ben gibiydi, Hem de katilimdi sanki Yani şimdi Ben miyim benin katili?!... (alinti)[/COLOR][/B] [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Peygamber Efendimiz a.s.v.'ın kabri nerededir? (Sadece şehir adını küçük harfler ile giriniz)
Cevap yaz
Forumlar
Eğitim ve Kültür
Kütüphane
Şiirler
Ben miyim "Ben"in katili...?
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Accept
Daha fazla bilgi edin.…