Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Blog
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Forumlar
İslamiyet
Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi
İslama Göre Hayat
Ben ne kadar İsmailim?
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="Lebbeyk" data-source="post: 86103" data-attributes="member: 18"><p><span style="font-family: 'Georgia'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: darkgreen"><strong><em>Hayy ALLAH razı olsun senden...çok hassas bi konuya değiniwerdin Tarihci</em></strong></span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Georgia'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: darkgreen"><strong><em>bende bu diyaloglardan çokça rahatsız olanlardanım...kestiğimiz kurbana yazık ediyor bu düşünceler we eylemler yüzünden kıymetini düşürüyoruz...</em></strong></span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Georgia'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: darkgreen"><strong><em>Şeytanın weswesesine kulak wermeyelim inşallah Ramazan Bayramını nasıl ki şeker bayramına çewiriyoruz Kurban Bayramını da et bayramına çewirmeyelim inşallah..</em></strong></span></span></span></p><p> </p><p><strong><span style="font-family: 'Georgia'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: black"><em>eğer ki; biz şu iki satırı şimdi we bayram sabahı aklımızdan çıkarmazsak</em></span></span></span></strong> </p><p> </p><p><strong><span style="font-family: 'Georgia'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: red">Bu gün baba düşünecek: Ben ne kadar Hz.İbrahim im?? Acaba ben oğlumu dinim için Allah için feda edebiliyor muyum veya edebilir miyim?</span></span></span></strong></p><p><strong><span style="font-family: 'Georgia'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: red"></span></span></span></strong></p><p><strong><span style="font-family: 'Georgia'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: red">Oğul da: Ben ne kadar Hz.İsmail im? Ben Allah için babama rıza gösterip sabrediyor muyum? Allah için kendimi feda edebiliyor muyum?</span></span></span></strong></p><p><strong><span style="font-family: 'Georgia'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: red"></span></span></span></strong></p><p> </p><p><strong><span style="font-family: 'Georgia'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: darkgreen">eminimki çatalımızı batırdığımız eti yerken ciğerimiz yanacak...</span></span></span></strong></p><p><strong><span style="font-family: 'Georgia'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: #006400">...lütfen ALLAH rızası için bu sene kendinize we çewrenize yaptığınızın yarısınıda dış ülkelerde kırmızı etin tadını bilmeyen açlıkdan wücudlarının üzerinde başlarının kocaman kaldığı insanları düşünün we onların payınıda elinizden geldiğince ulaştırmaya çalışın...bilhassa Kimse Yokmu? ya destek olalım...ordaki insanların bizden daha çok ihtiyacı war... wideolar da afrikanın hiç bilmediğim yerlerinde kesilen kurbanları görünce içim sızlıyor..</span></span></span></strong></p><p><strong><span style="font-family: 'Georgia'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: #006400">....isimler sayılıyor....Allah u Ekber Allah u Ekber nidalarıyla kurbanlar kesiliyor...bu ne kadar gurur werici bir duygu...Allah o esnaflardan katkıda bulunanlardan o wefakar abilerden ablalardan binlerce kez razı olsun...ufakda olsa katkıda bulunmak isteyenler bana ulaşabilirler...Rabbim kurbanlarımızı sıraat de karşımıza getirsin inşallah...</span></span></span></strong></p><p><strong><span style="font-family: 'Georgia'"><span style="font-size: 15px"></span></span></strong></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Lebbeyk, post: 86103, member: 18"] [FONT=Georgia][SIZE=4][COLOR=darkgreen][B][I]Hayy ALLAH razı olsun senden...çok hassas bi konuya değiniwerdin Tarihci[/I][/B][/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Georgia][SIZE=4][COLOR=darkgreen][B][I]bende bu diyaloglardan çokça rahatsız olanlardanım...kestiğimiz kurbana yazık ediyor bu düşünceler we eylemler yüzünden kıymetini düşürüyoruz...[/I][/B][/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Georgia][SIZE=4][COLOR=darkgreen][B][I]Şeytanın weswesesine kulak wermeyelim inşallah Ramazan Bayramını nasıl ki şeker bayramına çewiriyoruz Kurban Bayramını da et bayramına çewirmeyelim inşallah..[/I][/B][/COLOR][/SIZE][/FONT] [B][FONT=Georgia][SIZE=4][COLOR=black][I]eğer ki; biz şu iki satırı şimdi we bayram sabahı aklımızdan çıkarmazsak[/I][/COLOR][/SIZE][/FONT][/B] [B][FONT=Georgia][SIZE=4][COLOR=red]Bu gün baba düşünecek: Ben ne kadar Hz.İbrahim im?? Acaba ben oğlumu dinim için Allah için feda edebiliyor muyum veya edebilir miyim? Oğul da: Ben ne kadar Hz.İsmail im? Ben Allah için babama rıza gösterip sabrediyor muyum? Allah için kendimi feda edebiliyor muyum? [/COLOR][/SIZE][/FONT][/B] [B][FONT=Georgia][SIZE=4][COLOR=red][/COLOR][/SIZE][/FONT][/B] [B][FONT=Georgia][SIZE=4][COLOR=darkgreen]eminimki çatalımızı batırdığımız eti yerken ciğerimiz yanacak...[/COLOR][/SIZE][/FONT][/B] [B][FONT=Georgia][SIZE=4][COLOR=#006400]...lütfen ALLAH rızası için bu sene kendinize we çewrenize yaptığınızın yarısınıda dış ülkelerde kırmızı etin tadını bilmeyen açlıkdan wücudlarının üzerinde başlarının kocaman kaldığı insanları düşünün we onların payınıda elinizden geldiğince ulaştırmaya çalışın...bilhassa Kimse Yokmu? ya destek olalım...ordaki insanların bizden daha çok ihtiyacı war... wideolar da afrikanın hiç bilmediğim yerlerinde kesilen kurbanları görünce içim sızlıyor..[/COLOR][/SIZE][/FONT][/B] [B][FONT=Georgia][SIZE=4][COLOR=#006400]....isimler sayılıyor....Allah u Ekber Allah u Ekber nidalarıyla kurbanlar kesiliyor...bu ne kadar gurur werici bir duygu...Allah o esnaflardan katkıda bulunanlardan o wefakar abilerden ablalardan binlerce kez razı olsun...ufakda olsa katkıda bulunmak isteyenler bana ulaşabilirler...Rabbim kurbanlarımızı sıraat de karşımıza getirsin inşallah...[/COLOR] [/SIZE][/FONT][/B] [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Peygamber Efendimiz a.s.v.'ın kabri nerededir? (Sadece şehir adını küçük harfler ile giriniz)
Cevap yaz
Forumlar
İslamiyet
Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi
İslama Göre Hayat
Ben ne kadar İsmailim?
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Accept
Daha fazla bilgi edin.…