Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Blog
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Forumlar
Eğitim ve Kültür
Kütüphane
Şiirler
Ben seni hiç sevmedim ki
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="TaLHa" data-source="post: 56856" data-attributes="member: 1"><p><span style="color: #ff6200"><strong>Ben seni hiç sevmedim ki,</strong></span></p><p><span style="color: #ff6200"><strong>Yorgun aksamlarda söyledigimiz sarkilari sevdim,</strong></span></p><p><span style="color: #ff6200"><strong>Bir çiçege gülmeni, bir güle benzemeni sevdim,</strong></span></p><p><span style="color: #ff6200"><strong>Bir de yildizlari sevdim,</strong></span></p><p><span style="color: #ff6200"><strong>Eylül aksamlarinda gelip, gözlerinde durdular,</strong></span></p><p><span style="color: #ff6200"><strong>Ben seni hiç sevmedim ki.</strong></span></p><p><span style="color: #ff6200"><strong>Beni yola kodugunda ayrilmayi sevdim,</strong></span></p><p><span style="color: #ff6200"><strong>Kursunlari sevdim, beni vurdugunda,</strong></span></p><p><span style="color: #ff6200"><strong>Aglamayi sevdim, unuttugunda,</strong></span></p><p><span style="color: #ff6200"><strong>Yalniz oldugumu anladigimda,</strong></span></p><p><span style="color: #ff6200"><strong>Ayakta kalmami sevdim,</strong></span></p><p><span style="color: #ff6200"><strong>Yikilmami sevdim, seni her hatirladigimda,</strong></span></p><p><span style="color: #ff6200"><strong>Ekmegi sever gibi sevdim, sensizligi,</strong></span></p><p><span style="color: #ff6200"><strong>Su gibi özledim Temmuz günesinde sesini,</strong></span></p><p><span style="color: #ff6200"><strong>Ikindide yagmur gibi,</strong></span></p><p><span style="color: #ff6200"><strong>Geceleyin rüzgâr gibi, sevdim seni sevdigimi,</strong></span></p><p><span style="color: #ff6200"><strong>Ben seni hiç sevmedim ki.</strong></span></p><p><span style="color: #ff6200"><strong>Kuslara sarkilar ögretmeni sevdim,</strong></span></p><p><span style="color: #ff6200"><strong>Menekseyle konusmani, nisana hatirlatmani,</strong></span></p><p><span style="color: #ff6200"><strong>Baharin bir adinin da yalnizlik olmadigini,</strong></span></p><p><span style="color: #ff6200"><strong>Düstügüm zaman kanayan yanlarimi,</strong></span></p><p><span style="color: #ff6200"><strong>Ve tuhafligimi üsüdügüm zaman,</strong></span></p><p><span style="color: #ff6200"><strong>Sakiz satan çocuklari, yeni çikan sarkilari,</strong></span></p><p><span style="color: #ff6200"><strong>Her kaybettiginde kazanan yanlarini sevdim,</strong></span></p><p><span style="color: #ff6200"><strong>Denize düsmüs gül gibi düstüm atese,</strong></span></p><p><span style="color: #ff6200"><strong>Ben yangini sevdim, yandigim zaman böyle iste,</strong></span></p><p><span style="color: #ff6200"><strong>Ben seni hiç sevmedim ki.</strong></span></p><p><span style="color: #ff6200"><strong>Bir gece bir ceylan indi dagdan kalbine,</strong></span></p><p><span style="color: #ff6200"><strong>Bir gece bir siir gibi kibrit alevinde,</strong></span></p><p><span style="color: #ff6200"><strong>Alemin ortasinda, kimsesizligin sesinde,</strong></span></p><p><span style="color: #ff6200"><strong>Bugusunda sabahin, acimasizliginda bir âhin,</strong></span></p><p><span style="color: #ff6200"><strong>Aglayan yüzünde Isa'nin, ferahlatan güzüyle duanin,</strong></span></p><p><span style="color: #ff6200"><strong>Korkutan yaniyla nârin,</strong></span></p><p><span style="color: #ff6200"><strong>Incirin, zeytinin ve kalbin üstüne,</strong></span></p><p><span style="color: #ff6200"><strong>Gülün üstüne, tutundugum umudun üstüne,</strong></span></p><p><span style="color: #ff6200"><strong>Korkunun üstüne, senin üstüne,</strong></span></p><p><span style="color: #ff6200"><strong>Hepsinin üstüne,</strong></span></p><p><span style="color: #ff6200"><strong>Ben seni hiç sevmedim ki.</strong></span></p><p><span style="color: #ff6200"><strong>Gittigin zaman, gitmeni sevdim,</strong></span></p><p><span style="color: #ff6200"><strong>Evreni sevdim, geldigin zaman,</strong></span></p><p><span style="color: #ff6200"><strong>Kalmani sevmedim,</strong></span></p><p><span style="color: #ff6200"><strong>Korkuyordum sana alismaktan,</strong></span></p><p><span style="color: #ff6200"><strong>Yinede sevdim gülümsemeyi,</strong></span></p><p><span style="color: #ff6200"><strong>Mendilimi sallarken seni götüren trenin arkasindan,</strong></span></p><p><span style="color: #ff6200"><strong>Kirlara ilk kar düstügü zaman,</strong></span></p><p><span style="color: #ff6200"><strong>Ölümünün ne güzel oldugunu sevdim,</strong></span></p><p><span style="color: #ff6200"><strong>Seni içimde öldürdügüm zaman.</strong></span></p><p><span style="color: #ff6200"><strong>Her kaybettiginde kazanan yanlarini sevdim,</strong></span></p><p><span style="color: #ff6200"><strong>Denize düsmüs gül gibi düstüm atese,</strong></span></p><p><span style="color: #ff6200"><strong>Ben yangini sevdim, yandigim zaman böyle iste,</strong></span></p><p><span style="color: #ff6200"><strong>Ben seni hiç sevmedim ki,</strong></span></p><p><span style="color: #ff6200"><strong>Ben sevdim mi;</strong></span></p><p><span style="color: #ff6200"><strong>ADAM GIBI SEVERIM</strong></span></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="TaLHa, post: 56856, member: 1"] [COLOR=#ff6200][B]Ben seni hiç sevmedim ki, Yorgun aksamlarda söyledigimiz sarkilari sevdim, Bir çiçege gülmeni, bir güle benzemeni sevdim, Bir de yildizlari sevdim, Eylül aksamlarinda gelip, gözlerinde durdular, Ben seni hiç sevmedim ki. Beni yola kodugunda ayrilmayi sevdim, Kursunlari sevdim, beni vurdugunda, Aglamayi sevdim, unuttugunda, Yalniz oldugumu anladigimda, Ayakta kalmami sevdim, Yikilmami sevdim, seni her hatirladigimda, Ekmegi sever gibi sevdim, sensizligi, Su gibi özledim Temmuz günesinde sesini, Ikindide yagmur gibi, Geceleyin rüzgâr gibi, sevdim seni sevdigimi, Ben seni hiç sevmedim ki. Kuslara sarkilar ögretmeni sevdim, Menekseyle konusmani, nisana hatirlatmani, Baharin bir adinin da yalnizlik olmadigini, Düstügüm zaman kanayan yanlarimi, Ve tuhafligimi üsüdügüm zaman, Sakiz satan çocuklari, yeni çikan sarkilari, Her kaybettiginde kazanan yanlarini sevdim, Denize düsmüs gül gibi düstüm atese, Ben yangini sevdim, yandigim zaman böyle iste, Ben seni hiç sevmedim ki. Bir gece bir ceylan indi dagdan kalbine, Bir gece bir siir gibi kibrit alevinde, Alemin ortasinda, kimsesizligin sesinde, Bugusunda sabahin, acimasizliginda bir âhin, Aglayan yüzünde Isa'nin, ferahlatan güzüyle duanin, Korkutan yaniyla nârin, Incirin, zeytinin ve kalbin üstüne, Gülün üstüne, tutundugum umudun üstüne, Korkunun üstüne, senin üstüne, Hepsinin üstüne, Ben seni hiç sevmedim ki. Gittigin zaman, gitmeni sevdim, Evreni sevdim, geldigin zaman, Kalmani sevmedim, Korkuyordum sana alismaktan, Yinede sevdim gülümsemeyi, Mendilimi sallarken seni götüren trenin arkasindan, Kirlara ilk kar düstügü zaman, Ölümünün ne güzel oldugunu sevdim, Seni içimde öldürdügüm zaman. Her kaybettiginde kazanan yanlarini sevdim, Denize düsmüs gül gibi düstüm atese, Ben yangini sevdim, yandigim zaman böyle iste, Ben seni hiç sevmedim ki, Ben sevdim mi; ADAM GIBI SEVERIM[/B][/COLOR] [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Peygamber Efendimiz a.s.v.'ın kabri nerededir? (Sadece şehir adını küçük harfler ile giriniz)
Cevap yaz
Forumlar
Eğitim ve Kültür
Kütüphane
Şiirler
Ben seni hiç sevmedim ki
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Accept
Daha fazla bilgi edin.…