Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Blog
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Forumlar
Eğitim ve Kültür
Kütüphane
Şiirler
Ben yürürüm yana yana
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="turkuaz" data-source="post: 4569" data-attributes="member: 97"><p><strong>Cevap: ...߀n yürürüm yana yana...</strong></p><p></p><p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="color: deepskyblue"><strong>...</strong></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="color: deepskyblue"><strong>Gözüm seni görmek için elim sana ermek için </strong></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="color: deepskyblue"><strong>Bu gün canım yolda kodum yarın seni bulmak için </strong></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="color: deepskyblue"><strong></strong></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="color: deepskyblue"><strong>Bu gün canım yolda koyam yarın ivazın veresin </strong></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="color: deepskyblue"><strong>Arz eyleme uçmağını hiç arzum yok uçmak için </strong></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="color: deepskyblue"><strong></strong></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="color: deepskyblue"><strong>Benim uçmak neme gerek hergiz gönlüm ona bakmaz </strong></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="color: deepskyblue"><strong>İşbu benim zarılığım değildürür bir bağ için </strong></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="color: deepskyblue"><strong></strong></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="color: deepskyblue"><strong>Uçmak uçmağım dediğin mü'minleri yeltediğin </strong></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="color: deepskyblue"><strong>Vardır ola bir kaç huri arzum yoktur koçmak için </strong></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="color: deepskyblue"><strong></strong></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="color: deepskyblue"><strong>Bunda dahi verdin bize ol huriyi çiftü helal </strong></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="color: deepskyblue"><strong>Ondan geçti arzum tamam arzum sana ermek için </strong></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="color: deepskyblue"><strong></strong></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="color: deepskyblue"><strong>Sufilere ver sen onu bana seni gerek seni </strong></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="color: deepskyblue"><strong>Haşa ben terkedem seni şol bir evle çardak için </strong></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="color: deepskyblue"><strong></strong></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="color: deepskyblue"><strong>Yunus hasretdürür sana hasretini göster ona </strong></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="color: deepskyblue"><strong>İşin zulüm değil ise dad eylegil istedi çün.</strong></span></span></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="turkuaz, post: 4569, member: 97"] [b]Cevap: ...߀n yürürüm yana yana...[/b] [CENTER][FONT=Comic Sans MS][COLOR=deepskyblue][B]...[/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=deepskyblue][B]Gözüm seni görmek için elim sana ermek için Bu gün canım yolda kodum yarın seni bulmak için Bu gün canım yolda koyam yarın ivazın veresin Arz eyleme uçmağını hiç arzum yok uçmak için Benim uçmak neme gerek hergiz gönlüm ona bakmaz İşbu benim zarılığım değildürür bir bağ için Uçmak uçmağım dediğin mü'minleri yeltediğin Vardır ola bir kaç huri arzum yoktur koçmak için Bunda dahi verdin bize ol huriyi çiftü helal Ondan geçti arzum tamam arzum sana ermek için Sufilere ver sen onu bana seni gerek seni Haşa ben terkedem seni şol bir evle çardak için Yunus hasretdürür sana hasretini göster ona İşin zulüm değil ise dad eylegil istedi çün.[/B][/COLOR][/FONT][/CENTER] [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Peygamber Efendimiz a.s.v.'ın kabri nerededir? (Sadece şehir adını küçük harfler ile giriniz)
Cevap yaz
Forumlar
Eğitim ve Kültür
Kütüphane
Şiirler
Ben yürürüm yana yana
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Accept
Daha fazla bilgi edin.…