Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Blog
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Forumlar
Mizah ve Eğlence
Mizahi Sohbet
Beni bekleyen var mi?
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="tuncerr" data-source="post: 66936" data-attributes="member: 99"><p><span style="font-size: 12px"><strong>Bir dag baŞinda, bir deniz kiyisinda, mum iŞigiyla aydinlanmiŞ izbe odalarda... </strong></span></p><p><span style="font-size: 12px"><strong>Veya rengarenk iŞiklarin yanip söndügü, ölcüsüz cigliklarla dolu Şarkili türkülü salonlarda... </strong></span></p><p><span style="font-size: 12px"><strong>Beni bekleyen var mi? </strong></span></p><p><span style="font-size: 12px"><strong>Elinde bir gül, Dudaklarinda tebessüm; ölüm gibi... </strong></span></p><p><span style="font-size: 12px"><strong>Ve sonra aliŞmadigim iklimlerde... Bir baŞina kararsiz; benim gibi...</strong></span></p><p><span style="font-size: 12px"><strong>„Kim o?"</strong></span></p><p><span style="font-size: 12px"><strong>diye her gürültüye seslenip,</strong></span></p><p><span style="font-size: 12px"><strong>"Ben geldim!"</strong></span></p><p><span style="font-size: 12px"><strong>Cevabini benim dudaklarimdan duymak isteyen ürpertili bir yürek... </strong></span></p><p><span style="font-size: 12px"><strong>Var mi? </strong></span></p><p><span style="font-size: 12px"><strong>Bilemem... </strong></span></p><p><span style="font-size: 12px"><strong>Bir istasyon... </strong></span></p><p><span style="font-size: 12px"><strong>Bütün trenler kalkmiŞ... Harabe gar binasinin iŞiklari sönmüŞ. Ortalikta kimseler yok. Vakit akŞam üstü. Biraz sonra da gece. </strong></span></p><p><span style="font-size: 12px"><strong>Kocaman bacali simsiyah eski bir tren, gar binasinin yaninda hayalet gibi duruyor. Bu tren kalkacak mi? Bu tren nereye gider? Beni, beni bekleyene götürür mü? </strong></span></p><p><span style="font-size: 12px"><strong>Trene dalmiŞ gözlerim. Icim icimi kemiriyor. Karanliktan sessizlikten, yalnizliktan korkuyorum. Hafif bir rüzgar esiyor. Sanki</strong></span></p><p><span style="font-size: 12px"><strong>"Bu Dünya boŞaldi. Bir sen kaldin yalniz baŞina"</strong></span></p><p><span style="font-size: 12px"><strong>diyor. Daraliyorum. Rüzgar alayci. Gözlerim trende. DonmuŞ gibiyim. </strong></span></p><p><span style="font-size: 12px"><strong>Hani rüyalarda kacamaz ya insan. Avazi ciktigi kadar bagirmak ister. Ama agzini acamaz. Kacip kurtulmak ister, Adimini atamaz. IŞte öyle... </strong></span></p><p><span style="font-size: 12px"><strong>Cok derinlerden bir düdük sesi duyuyorum. Yüregim ciz ediyor. Bu sesi benden baŞkasinin duymadigina eminim. Sonra o eski trenin tekerlekleri usul usul dönmeye baŞliyor.Bacasinda belli belirsiz bir duman... Heyecan basiyor yüregime. Tren önümden geciyor. ŞaŞkinim, heyecanliyim. Korkuyorum. Kayboluyor tren... </strong></span></p><p><span style="font-size: 12px"><strong>Ben herŞeyini kaybetmiŞ, yedi yaŞinda bir öksüz gibiyim Şimdi. </strong></span></p><p><span style="font-size: 12px"><strong>Bakmak istemiyorum karanliga. Görmek istemiyorum istasyonun bomboŞ halini. Kapiyorum gözlerimi... </strong></span></p><p><span style="font-size: 12px"><strong>Beni bekleyen var mi? </strong></span></p><p><span style="font-size: 12px"><strong>Ben gidemezsem bile bana gelecek... </strong></span></p><p><span style="font-size: 12px"><strong>Veya</strong></span></p><p><span style="font-size: 12px"><strong>"Sen gelmezsen ölürüm"</strong></span></p><p><span style="font-size: 12px"><strong>diyecek olan...</strong></span></p><p><span style="font-size: 12px"><strong>Gözlerim kapali. Sanki terkedilmiŞim. Sanki dünyam yikilmiŞ. Sanki yalnizim. Derinlerden bir ses daha... Trenin boguk ugultusu gibi. Beni bana cagiriyor:</strong></span></p><p><span style="font-size: 12px"><strong></strong></span></p><p><span style="font-size: 12px"><strong></strong></span></p><p><span style="font-size: 12px"><strong>"Seni bekleyen var; günde beŞ defa..."</strong></span></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="tuncerr, post: 66936, member: 99"] [size=3][b]Bir dag baŞinda, bir deniz kiyisinda, mum iŞigiyla aydinlanmiŞ izbe odalarda... Veya rengarenk iŞiklarin yanip söndügü, ölcüsüz cigliklarla dolu Şarkili türkülü salonlarda... Beni bekleyen var mi? Elinde bir gül, Dudaklarinda tebessüm; ölüm gibi... Ve sonra aliŞmadigim iklimlerde... Bir baŞina kararsiz; benim gibi... „Kim o?" diye her gürültüye seslenip, "Ben geldim!" Cevabini benim dudaklarimdan duymak isteyen ürpertili bir yürek... Var mi? Bilemem... Bir istasyon... Bütün trenler kalkmiŞ... Harabe gar binasinin iŞiklari sönmüŞ. Ortalikta kimseler yok. Vakit akŞam üstü. Biraz sonra da gece. Kocaman bacali simsiyah eski bir tren, gar binasinin yaninda hayalet gibi duruyor. Bu tren kalkacak mi? Bu tren nereye gider? Beni, beni bekleyene götürür mü? Trene dalmiŞ gözlerim. Icim icimi kemiriyor. Karanliktan sessizlikten, yalnizliktan korkuyorum. Hafif bir rüzgar esiyor. Sanki "Bu Dünya boŞaldi. Bir sen kaldin yalniz baŞina" diyor. Daraliyorum. Rüzgar alayci. Gözlerim trende. DonmuŞ gibiyim. Hani rüyalarda kacamaz ya insan. Avazi ciktigi kadar bagirmak ister. Ama agzini acamaz. Kacip kurtulmak ister, Adimini atamaz. IŞte öyle... Cok derinlerden bir düdük sesi duyuyorum. Yüregim ciz ediyor. Bu sesi benden baŞkasinin duymadigina eminim. Sonra o eski trenin tekerlekleri usul usul dönmeye baŞliyor.Bacasinda belli belirsiz bir duman... Heyecan basiyor yüregime. Tren önümden geciyor. ŞaŞkinim, heyecanliyim. Korkuyorum. Kayboluyor tren... Ben herŞeyini kaybetmiŞ, yedi yaŞinda bir öksüz gibiyim Şimdi. Bakmak istemiyorum karanliga. Görmek istemiyorum istasyonun bomboŞ halini. Kapiyorum gözlerimi... Beni bekleyen var mi? Ben gidemezsem bile bana gelecek... Veya "Sen gelmezsen ölürüm" diyecek olan... Gözlerim kapali. Sanki terkedilmiŞim. Sanki dünyam yikilmiŞ. Sanki yalnizim. Derinlerden bir ses daha... Trenin boguk ugultusu gibi. Beni bana cagiriyor: "Seni bekleyen var; günde beŞ defa..."[/b][/size] [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Peygamber Efendimiz a.s.v.'ın kabri nerededir? (Sadece şehir adını küçük harfler ile giriniz)
Cevap yaz
Forumlar
Mizah ve Eğlence
Mizahi Sohbet
Beni bekleyen var mi?
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Accept
Daha fazla bilgi edin.…