Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Blog
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Forumlar
İslamiyet
Resûlüllah (Aleyhisselatü Vesselam)
Peygamberimiz İçin
Beni de ümmetim deyip bağrınıza basar mısınız Ya Nebiyyallah ?
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="kayýp_gül" data-source="post: 94491" data-attributes="member: 3579"><p><span style="font-size: 15px"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="color: darkorange"><strong>Sana doğru uçup gelsem,şu günah dolu kalbimle birlikte beni de kabul eder misiniz Ya ResulALLAH ? </strong></span></span></span></p><p><strong><span style="font-size: 15px"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="color: darkorange">Adım adım dahi olsa huzurunuza doğru gelsem huzurunuzda kabule şayan olarak görülür müyüm Ya ResulALLAH ? </span></span></span></strong></p><p><strong><span style="font-size: 15px"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="color: darkorange">Damla damla gözyaşı dökerek yolunuza revan olsam,</span></span></span></strong></p><p><strong><span style="font-size: 15px"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="color: darkorange">sinemdeki aşkımı gözyaşlarımla sulasam,</span></span></span></strong></p><p><strong><span style="font-size: 15px"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="color: darkorange">dilime yansıttığım salavat-ı şerifelerimle size gelsem herşeyime rağmen,</span></span></span></strong></p><p><strong><span style="font-size: 15px"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="color: darkorange">günahlardan ötürü kabuk bağlamış kalbimle birlikte bölük-pörçük olmuş ruhuma rağmen beni de kabul eder misiniz Ya ResulALLAH ? </span></span></span></strong></p><p><strong><span style="font-size: 15px"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="color: darkorange">Kabul eder misiniz ? </span></span></span></strong></p><p> </p><p><strong><span style="font-size: 15px"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="color: darkorange">Söz verip de sözümde sadık olamayaşıma rağmen,</span></span></span></strong></p><p><strong><span style="font-size: 15px"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="color: darkorange">günde bilmem kaç defa sözümden dönüşüme rağmen,</span></span></span></strong></p><p><strong><span style="font-size: 15px"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="color: darkorange">hayallerimi soldurma girişimlerine seyirci kalmış olmama rağmen,</span></span></span></strong></p><p><strong><span style="font-size: 15px"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="color: darkorange">nefsimi bir türlü ıslah edememiş;</span></span></span></strong></p><p><strong><span style="font-size: 15px"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="color: darkorange">terbiye altına alamamış olmama rağmen,</span></span></span></strong></p><p><strong><span style="font-size: 15px"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="color: darkorange">sırat-ı müstakimi bir türlü yakalayamamış olmama rağmen,</span></span></span></strong></p><p><strong><span style="font-size: 15px"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="color: darkorange">gül kokusuna karışıp gidemeyeşime rağmen,</span></span></span></strong></p><p><strong><span style="font-size: 15px"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="color: darkorange">şeytana hiç utanmadan davetiye mektupları göndermiş olmama rağmen,</span></span></span></strong></p><p><strong><span style="font-size: 15px"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="color: darkorange">ALLAHımızın rahmetini hafife almış olmama rağmen,</span></span></span></strong></p><p><strong><span style="font-size: 15px"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="color: darkorange">rahmetinden güç alarak günaha gülerek gitmeme rağmen,</span></span></span></strong></p><p><strong><span style="font-size: 15px"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="color: darkorange">zihnimi yabancı hayallerle kirletmiş olmama rağmen,</span></span></span></strong></p><p><strong><span style="font-size: 15px"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="color: darkorange">hayallerime sıkılan kurşunlara kalbimi perde yapmamış-yapamamış olmama rağmen,</span></span></span></strong></p><p><strong><span style="font-size: 15px"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="color: darkorange">isminiz anılınca kanayamayan kalbime rağmen,</span></span></span></strong></p><p><strong><span style="font-size: 15px"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="color: darkorange">edebten mahrum hallere düşmeme rağmen,</span></span></span></strong></p><p><strong><span style="font-size: 15px"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="color: darkorange">haya perdemi yırtıp atmama rağmen,</span></span></span></strong></p><p><strong><span style="font-size: 15px"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="color: darkorange">yoluna hasret güllerini edebine uygun bir şekilde serememiş olmama rağmen ,</span></span></span></strong></p><p><strong><span style="font-size: 15px"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="color: darkorange">o mübarek isminizi layıkıyla taşıyamamış olmama rağmen,</span></span></span></strong></p><p><strong><span style="font-size: 15px"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="color: darkorange">taşıdığınız değerleri hakkıyla temsil edememiş olmama rağmen,</span></span></span></strong></p><p><strong><span style="font-size: 15px"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="color: darkorange">aileme hizmet gibi ali bir mefhumu şu ana kadar bir türlü anlatamamış olmama rağmen,</span></span></span></strong></p><p><strong><span style="font-size: 15px"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="color: darkorange">tesettür muzdaribi ablalarımın dertlerine derinden ortak olmayı bir türlü başaramamış olmama rağmen,</span></span></span></strong></p><p><strong><span style="font-size: 15px"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="color: darkorange">gül kokularını güle vabeste ve güle teşni gönüllere götürmede ihmalkar davranmış olmama rağmen,</span></span></span></strong></p><p><strong><span style="font-size: 15px"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="color: darkorange">adın anılınca selam için kıpırdatmadığım dudaklarıma rağmen,</span></span></span></strong></p><p><strong><span style="font-size: 15px"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="color: darkorange">size hakkıyla ümmetlik edememiş ve bunun acısını da derinden duyamamış olmama rağmen </span></span></span></strong></p><p><strong><span style="font-size: 15px"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="color: darkorange">beni de kabul eder misiniz Ya ResulALLAH ? </span></span></span></strong></p><p><strong><span style="font-size: 15px"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="color: darkorange">Beni de affeder misiniz Ya HabibALLAH ? </span></span></span></strong></p><p><strong><span style="font-size: 15px"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="color: darkorange">Beni de ümmetim deyip bağrınıza basar mısınız Ya Nebiyyallah ? </span></span></span></strong></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="kayýp_gül, post: 94491, member: 3579"] [SIZE=4][FONT=Comic Sans MS][COLOR=darkorange][B]Sana doğru uçup gelsem,şu günah dolu kalbimle birlikte beni de kabul eder misiniz Ya ResulALLAH ? [/B][/COLOR][/FONT][/SIZE] [B][SIZE=4][FONT=Comic Sans MS][COLOR=darkorange]Adım adım dahi olsa huzurunuza doğru gelsem huzurunuzda kabule şayan olarak görülür müyüm Ya ResulALLAH ? [/COLOR][/FONT][/SIZE][/B] [B][SIZE=4][FONT=Comic Sans MS][COLOR=darkorange]Damla damla gözyaşı dökerek yolunuza revan olsam,[/COLOR][/FONT][/SIZE][/B] [B][SIZE=4][FONT=Comic Sans MS][COLOR=darkorange]sinemdeki aşkımı gözyaşlarımla sulasam,[/COLOR][/FONT][/SIZE][/B] [B][SIZE=4][FONT=Comic Sans MS][COLOR=darkorange]dilime yansıttığım salavat-ı şerifelerimle size gelsem herşeyime rağmen,[/COLOR][/FONT][/SIZE][/B] [B][SIZE=4][FONT=Comic Sans MS][COLOR=darkorange]günahlardan ötürü kabuk bağlamış kalbimle birlikte bölük-pörçük olmuş ruhuma rağmen beni de kabul eder misiniz Ya ResulALLAH ? [/COLOR][/FONT][/SIZE][/B] [B][SIZE=4][FONT=Comic Sans MS][COLOR=darkorange]Kabul eder misiniz ? [/COLOR][/FONT][/SIZE][/B] [B][SIZE=4][FONT=Comic Sans MS][COLOR=darkorange]Söz verip de sözümde sadık olamayaşıma rağmen,[/COLOR][/FONT][/SIZE][/B] [B][SIZE=4][FONT=Comic Sans MS][COLOR=darkorange]günde bilmem kaç defa sözümden dönüşüme rağmen,[/COLOR][/FONT][/SIZE][/B] [B][SIZE=4][FONT=Comic Sans MS][COLOR=darkorange]hayallerimi soldurma girişimlerine seyirci kalmış olmama rağmen,[/COLOR][/FONT][/SIZE][/B] [B][SIZE=4][FONT=Comic Sans MS][COLOR=darkorange]nefsimi bir türlü ıslah edememiş;[/COLOR][/FONT][/SIZE][/B] [B][SIZE=4][FONT=Comic Sans MS][COLOR=darkorange]terbiye altına alamamış olmama rağmen,[/COLOR][/FONT][/SIZE][/B] [B][SIZE=4][FONT=Comic Sans MS][COLOR=darkorange]sırat-ı müstakimi bir türlü yakalayamamış olmama rağmen,[/COLOR][/FONT][/SIZE][/B] [B][SIZE=4][FONT=Comic Sans MS][COLOR=darkorange]gül kokusuna karışıp gidemeyeşime rağmen,[/COLOR][/FONT][/SIZE][/B] [B][SIZE=4][FONT=Comic Sans MS][COLOR=darkorange]şeytana hiç utanmadan davetiye mektupları göndermiş olmama rağmen,[/COLOR][/FONT][/SIZE][/B] [B][SIZE=4][FONT=Comic Sans MS][COLOR=darkorange]ALLAHımızın rahmetini hafife almış olmama rağmen,[/COLOR][/FONT][/SIZE][/B] [B][SIZE=4][FONT=Comic Sans MS][COLOR=darkorange]rahmetinden güç alarak günaha gülerek gitmeme rağmen,[/COLOR][/FONT][/SIZE][/B] [B][SIZE=4][FONT=Comic Sans MS][COLOR=darkorange]zihnimi yabancı hayallerle kirletmiş olmama rağmen,[/COLOR][/FONT][/SIZE][/B] [B][SIZE=4][FONT=Comic Sans MS][COLOR=darkorange]hayallerime sıkılan kurşunlara kalbimi perde yapmamış-yapamamış olmama rağmen,[/COLOR][/FONT][/SIZE][/B] [B][SIZE=4][FONT=Comic Sans MS][COLOR=darkorange]isminiz anılınca kanayamayan kalbime rağmen,[/COLOR][/FONT][/SIZE][/B] [B][SIZE=4][FONT=Comic Sans MS][COLOR=darkorange]edebten mahrum hallere düşmeme rağmen,[/COLOR][/FONT][/SIZE][/B] [B][SIZE=4][FONT=Comic Sans MS][COLOR=darkorange]haya perdemi yırtıp atmama rağmen,[/COLOR][/FONT][/SIZE][/B] [B][SIZE=4][FONT=Comic Sans MS][COLOR=darkorange]yoluna hasret güllerini edebine uygun bir şekilde serememiş olmama rağmen ,[/COLOR][/FONT][/SIZE][/B] [B][SIZE=4][FONT=Comic Sans MS][COLOR=darkorange]o mübarek isminizi layıkıyla taşıyamamış olmama rağmen,[/COLOR][/FONT][/SIZE][/B] [B][SIZE=4][FONT=Comic Sans MS][COLOR=darkorange]taşıdığınız değerleri hakkıyla temsil edememiş olmama rağmen,[/COLOR][/FONT][/SIZE][/B] [B][SIZE=4][FONT=Comic Sans MS][COLOR=darkorange]aileme hizmet gibi ali bir mefhumu şu ana kadar bir türlü anlatamamış olmama rağmen,[/COLOR][/FONT][/SIZE][/B] [B][SIZE=4][FONT=Comic Sans MS][COLOR=darkorange]tesettür muzdaribi ablalarımın dertlerine derinden ortak olmayı bir türlü başaramamış olmama rağmen,[/COLOR][/FONT][/SIZE][/B] [B][SIZE=4][FONT=Comic Sans MS][COLOR=darkorange]gül kokularını güle vabeste ve güle teşni gönüllere götürmede ihmalkar davranmış olmama rağmen,[/COLOR][/FONT][/SIZE][/B] [B][SIZE=4][FONT=Comic Sans MS][COLOR=darkorange]adın anılınca selam için kıpırdatmadığım dudaklarıma rağmen,[/COLOR][/FONT][/SIZE][/B] [B][SIZE=4][FONT=Comic Sans MS][COLOR=darkorange]size hakkıyla ümmetlik edememiş ve bunun acısını da derinden duyamamış olmama rağmen [/COLOR][/FONT][/SIZE][/B] [B][SIZE=4][FONT=Comic Sans MS][COLOR=darkorange]beni de kabul eder misiniz Ya ResulALLAH ? [/COLOR][/FONT][/SIZE][/B] [B][SIZE=4][FONT=Comic Sans MS][COLOR=darkorange]Beni de affeder misiniz Ya HabibALLAH ? [/COLOR][/FONT][/SIZE][/B] [B][SIZE=4][FONT=Comic Sans MS][COLOR=darkorange]Beni de ümmetim deyip bağrınıza basar mısınız Ya Nebiyyallah ? [/COLOR][/FONT][/SIZE][/B] [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Peygamber Efendimiz a.s.v.'ın kabri nerededir? (Sadece şehir adını küçük harfler ile giriniz)
Cevap yaz
Forumlar
İslamiyet
Resûlüllah (Aleyhisselatü Vesselam)
Peygamberimiz İçin
Beni de ümmetim deyip bağrınıza basar mısınız Ya Nebiyyallah ?
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Accept
Daha fazla bilgi edin.…