Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Blog
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Forumlar
Eğitim ve Kültür
Kütüphane
Şiirler
Beni Yalnız Bırakma
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="mihrimah" data-source="post: 239853" data-attributes="member: 656"><p><span style="color: #666666"><span style="color: darkslategray"><em><strong>Gönlüm gözüm Sen’in ile açılır,</strong></em></span></span></p><p><span style="color: #666666"><span style="color: darkslategray"><em><strong>Geçilmezler Sen’in ile geçilir,</strong></em></span></span></p><p><span style="color: #666666"><span style="color: darkslategray"><em><strong>Adın anılınca nurlar saçılır; </strong></em></span></span></p><p><span style="color: #666666"><span style="color: darkslategray"><em><strong></strong></em></span></span></p><p><span style="color: #666666"><span style="color: darkslategray"><em><strong>Doğ rûhuma beni hasretle yakma!</strong></em></span></span></p><p><span style="color: #666666"><span style="color: darkslategray"><em><strong>Hak aşkına kulun yalnız bırakma! </strong></em></span></span></p><p><span style="color: #666666"><span style="color: darkslategray"><em><strong></strong></em></span></span></p><p><span style="color: #666666"><span style="color: darkslategray"><em><strong>Ben bir kapıkulu, Sen de Sultansın,</strong></em></span></span></p><p><span style="color: #666666"><span style="color: darkslategray"><em><strong>Yolda kalmışlara Haktan emansın,</strong></em></span></span></p><p><span style="color: #666666"><span style="color: darkslategray"><em><strong>Ben bir cesed isem, Sen onda cansın; </strong></em></span></span></p><p><span style="color: #666666"><span style="color: darkslategray"><em><strong></strong></em></span></span></p><p><span style="color: #666666"><span style="color: darkslategray"><em><strong>Doğ ruhuma beni hasretle yakma!</strong></em></span></span></p><p><span style="color: #666666"><span style="color: darkslategray"><em><strong>Dost aşkına kulun yalnız bırakma! </strong></em></span></span></p><p><span style="color: #666666"><span style="color: darkslategray"><em><strong></strong></em></span></span></p><p><span style="color: #666666"><span style="color: darkslategray"><em><strong>Âşıklar ararlar Sen’i her yerde,</strong></em></span></span></p><p><span style="color: #666666"><span style="color: darkslategray"><em><strong>Dudağın şerbeti dermandır derde...</strong></em></span></span></p><p><span style="color: #666666"><span style="color: darkslategray"><em><strong>Ben bir dertli isem dermanım nerde? </strong></em></span></span></p><p><span style="color: #666666"><span style="color: darkslategray"><em><strong></strong></em></span></span></p><p><span style="color: #666666"><span style="color: darkslategray"><em><strong>Doğ rûhuma beni hasretle yakma!</strong></em></span></span></p><p><span style="color: #666666"><span style="color: darkslategray"><em><strong>Hak aşkına kulun yalnız bırakma! </strong></em></span></span></p><p><span style="color: #666666"><span style="color: darkslategray"><em><strong></strong></em></span></span></p><p><span style="color: #666666"><span style="color: darkslategray"><em><strong>Bir yüzü karayım pek çok vebâlim,</strong></em></span></span></p><p><span style="color: #666666"><span style="color: darkslategray"><em><strong>Düşe-kalka, kalmadı hiç mecâlim...</strong></em></span></span></p><p><span style="color: #666666"><span style="color: darkslategray"><em><strong>Bilmem ki ötede ne olur hâlim...? </strong></em></span></span></p><p><span style="color: #666666"><span style="color: darkslategray"><em><strong></strong></em></span></span></p><p><span style="color: #666666"><span style="color: darkslategray"><em><strong>Doğ rûhuma beni hasretle yakma!</strong></em></span></span></p><p><span style="color: #666666"><span style="color: darkslategray"><em><strong>Hak aşkına kulun yalnız bırakma! </strong></em></span></span></p><p><span style="color: #666666"><span style="color: darkslategray"><em><strong></strong></em></span></span></p><p><span style="color: #666666"><span style="color: darkslategray"><em><strong>Bir zaman mevsimler bütün bahardı,</strong></em></span></span></p><p><span style="color: #666666"><span style="color: darkslategray"><em><strong>Korkarım o günler bir bir karardı...</strong></em></span></span></p><p><span style="color: #666666"><span style="color: darkslategray"><em><strong>Merhamet! Yollarım bir sarpa sardı... </strong></em></span></span></p><p><span style="color: #666666"><span style="color: darkslategray"><em><strong></strong></em></span></span></p><p><span style="color: #666666"><span style="color: darkslategray"><em><strong>Doğ rûhuma beni hasretle yakma!</strong></em></span></span></p><p><span style="color: #666666"><span style="color: darkslategray"><em><strong>Dost aşkına kulun yalnız bırakma!</strong></em></span></span></p><p><span style="color: #666666"><span style="color: darkslategray"><em><strong></strong></em></span></span></p><p><span style="color: #666666"><span style="color: darkslategray"><em><strong>M.Fethullah GÜLEN</strong></em></span></span></p><p><span style="color: #666666"></span></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="mihrimah, post: 239853, member: 656"] [COLOR=#666666][COLOR=darkslategray][I][B]Gönlüm gözüm Sen’in ile açılır, Geçilmezler Sen’in ile geçilir, Adın anılınca nurlar saçılır; Doğ rûhuma beni hasretle yakma! Hak aşkına kulun yalnız bırakma! Ben bir kapıkulu, Sen de Sultansın, Yolda kalmışlara Haktan emansın, Ben bir cesed isem, Sen onda cansın; Doğ ruhuma beni hasretle yakma! Dost aşkına kulun yalnız bırakma! Âşıklar ararlar Sen’i her yerde, Dudağın şerbeti dermandır derde... Ben bir dertli isem dermanım nerde? Doğ rûhuma beni hasretle yakma! Hak aşkına kulun yalnız bırakma! Bir yüzü karayım pek çok vebâlim, Düşe-kalka, kalmadı hiç mecâlim... Bilmem ki ötede ne olur hâlim...? Doğ rûhuma beni hasretle yakma! Hak aşkına kulun yalnız bırakma! Bir zaman mevsimler bütün bahardı, Korkarım o günler bir bir karardı... Merhamet! Yollarım bir sarpa sardı... Doğ rûhuma beni hasretle yakma! Dost aşkına kulun yalnız bırakma! M.Fethullah GÜLEN[/B][/I][/COLOR] [/COLOR] [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Peygamber Efendimiz a.s.v.'ın kabri nerededir? (Sadece şehir adını küçük harfler ile giriniz)
Cevap yaz
Forumlar
Eğitim ve Kültür
Kütüphane
Şiirler
Beni Yalnız Bırakma
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Accept
Daha fazla bilgi edin.…