Beraata özel DUA kardeşliğine VARMISINIZ???

s.a kardeşler Beraat kanidiliniz Mübarek olsun.ALLAH c.c ebedi Beraat edenlerden eylesin inş.
Acizane şöyle birşey düşündüm inş. sizde kabul ederseniz bu geceye özel dua kardeşliği yapalım, Dua kardeşliğine katılmak isteyenler öbür dua kardeşinden istediği bir tane çok uzun olmayan duasını yazsın ve dua kardeşide dua adabına uygun olarak üç kere o duayı yapsın (Kardeşinize dua ederken onun duasıyla sınırlı kalmayıp kendinizde eklemede bulunabilirsiniz nurun ala nur olur).Peki kim kimin dua kardeşi olacak o nasıl belirlencek dersek saat 16:30'a kadar bu kardeşliğe katılmak isteyenler dualarını yazsınlar inşALLAH c.c en geç 17:00'da da zeyhak kardeşim size dua kardeşinizin kim olduğunu bildirecek.Sizde inş. dua kardeşinizin istediği duaya forumdan bakıp yazar ve edersiniz.ALLAH c.c katılanlardanda katılmayanlardan da razı ve hoşnut olsun.

:)Hımm güzel buldum fikrinizi Ölüm VAR kardeşim bende katılmak istiyorum:p

Duam:Ya HAFİZİM c.c Ölüm VAR kardeşimi ve ailesini hayırlısıyla tez zamanda gıybet başta olmak üzere bütün haramlardan kurtar ve ebediyyen koru üzerlerinde kul hakkı olmadan sen onlardan razı ve hoşnutken canlarını al.AMİN.

ALLAH c.c dualarımızı kabul eylesin.AMİN.

zeyhak_

Well-known member
ayyy ne hoş bende manevi dua kardeşliğine ismimi bende yazdırıyorum vee duam:: Ya Gaffur CC bu güzel isminin hürmetine zeyhak_kardeşin günahlarını aff eyle hiç işlenmemiş say..Settar CC ile ört ..Rabbim zeyhak_kardeşimizin ailesini ve kenisini imanla kabre girebilmeyi....ve nefsin şeytanın şerrinden muhafaza et..Sabır ver..hikmetler ver ve salih kullarının arasına al...dualarını hayırlısı ile kabul eyle...Amin

kardeşler sizlerde duanızı yapın 5 gibi işte ben isimlerinizi alıp kura yapıp kim kime dua edeceğini yazayım dualarınızı yazmanızı bu gecede manevi kardeşliğe ortak olmanızı çok istiyorum..

duanıza muhtaç aciz kardeşiniz.....

ARİF

Well-known member
Maşaallah çok güzel düşünmüşsünüz
dua kardeşimden bende rabbim bizi insan olarak yaratarak mahlukatın en şereflisi kılmış inşaalah insan kalabilmeyide nasip etsin bana dua edecek kardeş böyle dua ederse memnun olurum.
namaz oruç zekat güleryüz sadaka vs. insanı insan yapan özelliklerden rabbim mahrum bırakmasın bizleri.17:00 i bekliyoruz.

NuruAhsen

Sonsuz Temâþâ
Dua Müminin Kılıcıdır

Allah razi olsun kardesim Maşaallah cok guzel bir fikir olmus

KUDDÜS C.C. Bütün mahlukatı maddi ve manevi kirlerden arındıran güzel isminin hürmetine Ahsen kulunun Günahlarini afet,temizlensin günah defterim

El-Muhyi:Sağlık veren.
Ya Rabbi Muhyi İsminin Hürmetine Tüm Müslümanlara ve Bana Sağlık ve afiyet ver.

El-Tevvab : Tevbeleri Kabul eden.
Ya Rabbi Tevvab isminin Hürmetine tüm müslümanların tevbelerini kabul et.benimde tevbe mi kabul et

Hz. Yunus'un (a.s) Balığın Karnındayken Yaptığı Dua

"La ilahe illa ente subhaneke innî kuntu minez-zalimîn."
Senden başka hiçbir ilah yoktur. Seni tenzih ve tesbih ederim. Ben zalimlerden oldum

“Yarabbi! Yeryüzündeki müslümanlara ve mazlumlara yardım et. Bizlere dünyada ve ahirette güzellikler ver.”

Amin

zeyhak_

Well-known member
BERAAT KANDİLİNİZ MÜBAREK OLSUN İNŞALLAH

DUA LİSTESİNİ AÇIKLAYAYIM::
Ahsen kardeşimiz ÖlümVar'a
Arif abimiz zeyhak'a
Ölümvar kardeşimiz Arif Abiye
zeyhak Ahsen kardeşimize inşallah dualarını yaparlar..Rabbim bu hayırlı günde dualarımızı kabul eylesin aminn

NuruAhsen

Sonsuz Temâþâ
Allah cumlemizin dualarini kabul etsin insaAllah,

hafiz kardesim dua kardesligi bu inşaAllah dualarımız herkesle..her daim