Beşiktaş şampiyon

nuriye

Well-known member
İki golle gelen mutluluk

300520091045245284679_2.jpg
Turkcell Süper Lig'in son haftasına lider olarak giren Beşiktaş, Denizlispor'u Holosko ve İbrahim Toraman'ın attığı gollerle 2-1 yenerek şampiyonluğunu ilan etti...

ebrar172

Talebe
evet yahu trabzonsporun 3. olması kötü oldu ama...beşiktaşı tebrik ederiz...:)

hele fenerbahçe sen o kadar parayı harca ondan sonra 5. ol...:p
seneyede artık maradonayı getirirler 50 küsür yaşında ama olsun ne olacak teknik direktörde 70 kusur yaşında nasılsa....yavaş yavaş huzurevi moduna bağladılar işi....
icon10.gif

nuriye

Well-known member

seneyede artık maradonayı getirirler 50 küsür yaşında ama olsun ne olacak teknik direktörde 70 kusur yaşında nasılsa....yavaş yavaş huzurevi moduna bağladılar işi....
icon10.gif
evet ya en iyi fussball cilar onlarda ama yine 5 ci oldular aci bir durum :023:besiktasi tebrik ederiz ama keske ertugrul HOCAYI ESI KAPALI DIYE DISLAMASALARDI AYIP ETTILER:014:EBRARCIGIM INSALLAH TRABZONSPOR SENEYE BIRINCI OLUR:dft012:

nurhayat

Well-known member

icon10.gif
ask olsun herkes fenerbahceye karsimi:041:eek:lsun bizde seneye birinci oluruz:D

NurYolcusu

Well-known member
Bugün koca işyerinde kutlayacak bi beşiktaşlı aradım, bula bula bir kişi bulabildim. Yazık o da kendi kendine kutlayacam diye uğraşıyodu. :)

Amaaaaaaaaaaan bana kazandırdığı bişey yokta işte öyle yarenlik olsun...
Hem nasıl diyorlar BİR BEŞİKTAŞLI DÜNYAYA BEDELDİR mi diyorlardı yoksa DAMLAYA DAMLAYA BİR GÜN HERKES BEŞİKTAŞLI OLACAK MI diyorlardı ne???....:)

memluk

Hatim Sorumlusu
SİVAS,ın başarısını gözardı etmeyin lütfen .kim ne derse desin şampiyon SİVAS ,Yiğidolar... bu azim bu yürek ve bu mertçe oyun hangi takımın harcı... tebrikler SİVASSPOR .,bu sene kısmet değilmiş inşallah seneye:gül::gül::gül:

NurYolcusu

Well-known member
Keşke şu teşekkür et butonuna milyonlarca kez basabilseydik....
İnan bana içimden geleni söylüyorum trilyonlarca kez basardım...(Tabi bi makro programı bulurdum orasıda ayrı bi mevzuu):gül::gül: