evet ya en iyi fussball cilar onlarda ama yine 5 ci oldular aci bir durum :023:besiktasi tebrik ederiz ama keske ertugrul HOCAYI ESI KAPALI DIYE DISLAMASALARDI AYIP ETTILER:014:EBRARCIGIM INSALLAH TRABZONSPOR SENEYE BIRINCI OLUR:dft012:evet yahu trabzonsporun 3. olması kötü oldu ama...beşiktaşı tebrik ederiz...
hele fenerbahçe sen o kadar parayı harca ondan sonra 5. ol...
seneyede artık maradonayı getirirler 50 küsür yaşında ama olsun ne olacak teknik direktörde 70 kusur yaşında nasılsa....yavaş yavaş huzurevi moduna bağladılar işi....![]()
ask olsun herkes fenerbahceye karsimi:041evet yahu trabzonsporun 3. olması kötü oldu ama...beşiktaşı tebrik ederiz...
hele fenerbahçe sen o kadar parayı harca ondan sonra 5. ol...
seneyede artık maradonayı getirirler 50 küsür yaşında ama olsun ne olacak teknik direktörde 70 kusur yaşında nasılsa....yavaş yavaş huzurevi moduna bağladılar işi....![]()
ask olsun herkes fenerbahceye karsimi:041lsun bizde seneye birinci oluruz
![]()
Bugün koca işyerinde kutlayacak bi beşiktaşlı aradım, bula bula bir kişi bulabildim. Yazık o da kendi kendine kutlayacam diye uğraşıyodu.![]()
Bugün koca işyerinde kutlayacak bi beşiktaşlı aradım, bula bula bir kişi bulabildim. Yazık o da kendi kendine kutlayacam diye uğraşıyodu.![]()
yahu aksine bizim etrafta beşiktaşlı çok...
hem şampiyonlukta yakıştı yahu vatandaşlara...çok mütevaziler bence...:028:
Sen bitanesin kelimesini daha önce duymuşmuydun????:gül::gül:
bir yil öncesine kadar besiktasliyidim. ertugrul hocayi gönderdiler diye kizginim ama yine desteklerim bu yazdiklarimi oglum duymasin:033: koyu besiktasli.Sen bitanesin kelimesini daha önce duymuşmuydun????:gül::gül:
Sen bitanesin kelimesini daha önce duymuşmuydun????:gül::gül: