Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Blog
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Forumlar
Eğitim ve Kültür
Kütüphane
Şiirler
Bey..!!
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="ebrar172" data-source="post: 216395" data-attributes="member: 157"><p>[DM="Grup İncesaz - Kuzey"]x4q8h1[/DM]</p><p></p><p></p><p><strong><span style="font-family: 'Times New Roman'"><span style="font-size: 12px"><em>Son günlerde, bi’ surat, bi’ surat ki gelinde,</em></span></span></strong></p><p><strong><span style="font-family: 'Times New Roman'"><span style="font-size: 12px"><em>Çayımı bile artık yarım dolduruyor bey,</em></span></span></strong></p><p><strong><span style="font-family: 'Times New Roman'"><span style="font-size: 12px"><em>Allah’tan kulaklarım ağır işitiyor da,</em></span></span></strong></p><p><strong><span style="font-family: 'Times New Roman'"><span style="font-size: 12px"><em>Duymuyorum ne söylediğini,</em></span></span></strong></p><p><strong><span style="font-family: 'Times New Roman'"><span style="font-size: 12px"><em>Ama yine de hissediyorum bey,</em></span></span></strong></p><p><strong><span style="font-family: 'Times New Roman'"><span style="font-size: 12px"><em>Beni bu evde galiba istemiyor artık,</em></span></span></strong></p><p><strong><span style="font-family: 'Times New Roman'"><span style="font-size: 12px"><em>Hey gidi günler hey!</em></span></span></strong></p><p><strong><span style="font-family: 'Times New Roman'"><span style="font-size: 12px"><em>Oğlunu bilirsin, vur ağzına, al lokmayı</em></span></span></strong></p><p><strong><span style="font-family: 'Times New Roman'"><span style="font-size: 12px"><em>İki arada, bir derede, ne yapsın, ana bu.</em></span></span></strong></p><p><strong><span style="font-family: 'Times New Roman'"><span style="font-size: 12px"><em>Atsa atılmaz, satsa satılmaz</em></span></span></strong></p><p><strong><span style="font-family: 'Times New Roman'"><span style="font-size: 12px"><em>Bana artık, gizli gizli sarılıyor,</em></span></span></strong></p><p><strong><span style="font-family: 'Times New Roman'"><span style="font-size: 12px"><em>Dün akşam, uyurken öptü beni, biliyor musun?</em></span></span></strong></p><p><strong><span style="font-family: 'Times New Roman'"><span style="font-size: 12px"><em>Nasıl ağrıma gitti, nasıl!</em></span></span></strong></p><p><strong><span style="font-family: 'Times New Roman'"><span style="font-size: 12px"><em>Artık akide şekeri de getirmiyor,</em></span></span></strong></p><p><strong><span style="font-family: 'Times New Roman'"><span style="font-size: 12px"><em>Hani dişlerim yok ya,</em></span></span></strong></p><p><strong><span style="font-family: 'Times New Roman'"><span style="font-size: 12px"><em>Yerken garip sesler çıkartıyormuşum da</em></span></span></strong></p><p><strong><span style="font-family: 'Times New Roman'"><span style="font-size: 12px"><em>Güya çocuklar iğreniyormuş benden,</em></span></span></strong></p><p><strong><span style="font-family: 'Times New Roman'"><span style="font-size: 12px"><em>Yok,vallahi yalan bey, </em></span></span></strong></p><p><strong><span style="font-family: 'Times New Roman'"><span style="font-size: 12px"><em>Hiç yapar mıyım ben öyle şey!</em></span></span></strong></p><p><strong><span style="font-family: 'Times New Roman'"><span style="font-size: 12px"><em></em></span></span></strong></p><p><strong><span style="font-family: 'Times New Roman'"><span style="font-size: 12px"><em>Gelin, çocuklara masal anlatmamı da yasakladı</em></span></span></strong></p><p><strong><span style="font-family: 'Times New Roman'"><span style="font-size: 12px"><em>Üstelik seninle konuşuyormuşum diye, </em></span></span></strong></p><p><strong><span style="font-family: 'Times New Roman'"><span style="font-size: 12px"><em>Duvardaki resmini de sakladı</em></span></span></strong></p><p><strong><span style="font-family: 'Times New Roman'"><span style="font-size: 12px"><em>Olsun, koynumdaki resminden haberi bile yok,</em></span></span></strong></p><p><strong><span style="font-family: 'Times New Roman'"><span style="font-size: 12px"><em>Yine de beddua edemem bey,</em></span></span></strong></p><p><strong><span style="font-family: 'Times New Roman'"><span style="font-size: 12px"><em>Oğlumun karısı, torunlarımın anası o</em></span></span></strong></p><p><strong><span style="font-family: 'Times New Roman'"><span style="font-size: 12px"><em>Geçenlerde üst komşular geldi,</em></span></span></strong></p><p><strong><span style="font-family: 'Times New Roman'"><span style="font-size: 12px"><em>Ne konuştuklarını duymayayım diye,</em></span></span></strong></p><p><strong><span style="font-family: 'Times New Roman'"><span style="font-size: 12px"><em>Kapıyı üstüme kilitledi</em></span></span></strong></p><p><strong><span style="font-family: 'Times New Roman'"><span style="font-size: 12px"><em>Duymadım, duymadım lakin hissettim,</em></span></span></strong></p><p><strong><span style="font-family: 'Times New Roman'"><span style="font-size: 12px"><em>Düşkünlerevine yatıracakmışlar önümüzdeki ay beni,</em></span></span></strong></p><p><strong><span style="font-family: 'Times New Roman'"><span style="font-size: 12px"><em>Ne yalan söyleyeyim, epey ağırıma gitti, epey,</em></span></span></strong></p><p><strong><span style="font-family: 'Times New Roman'"><span style="font-size: 12px"><em>Ha, sen ne diyorsun bey?</em></span></span></strong></p><p><strong><span style="font-family: 'Times New Roman'"><span style="font-size: 12px"><em>Hani, bi’ görünsen oğluna, ne de olsa babasısın, seni dinler,</em></span></span></strong></p><p><strong><span style="font-family: 'Times New Roman'"><span style="font-size: 12px"><em>Bu odada oturur, vallahi hiç dışarı çıkmam</em></span></span></strong></p><p><strong><span style="font-family: 'Times New Roman'"><span style="font-size: 12px"><em>Akide şekeri de istemem.</em></span></span></strong></p><p><strong><span style="font-family: 'Times New Roman'"><span style="font-size: 12px"><em>Masal da anlatmam çocuklara artık,</em></span></span></strong></p><p><strong><span style="font-family: 'Times New Roman'"><span style="font-size: 12px"><em>Ne olur, ayırmasınlar beni, ne olur!</em></span></span></strong></p><p><strong><span style="font-family: 'Times New Roman'"><span style="font-size: 12px"><em>Yaşayamam, nefes bile alamam,</em></span></span></strong></p><p><strong><span style="font-family: 'Times New Roman'"><span style="font-size: 12px"><em>Sana ait anılardan uzak, </em></span></span></strong></p><p><strong><span style="font-family: 'Times New Roman'"><span style="font-size: 12px"><em>Ne yaparım ben, ne yaparım!</em></span></span></strong></p><p><strong><span style="font-family: 'Times New Roman'"><span style="font-size: 12px"><em>Şu camın pervazında hayalin durur, </em></span></span></strong></p><p><strong><span style="font-family: 'Times New Roman'"><span style="font-size: 12px"><em>Çekmecelerde el izlerin,</em></span></span></strong></p><p><strong><span style="font-family: 'Times New Roman'"><span style="font-size: 12px"><em>Bastonun hâlâ duvarda asılı.</em></span></span></strong></p><p><strong><span style="font-family: 'Times New Roman'"><span style="font-size: 12px"><em>İstemiyorlar beni artık, istemiyorlar hâsılı.</em></span></span></strong></p><p><strong><span style="font-family: 'Times New Roman'"><span style="font-size: 12px"><em>Hey gidi günler hey,</em></span></span></strong></p><p><strong><span style="font-family: 'Times New Roman'"><span style="font-size: 12px"><em>Hani diyorum bi’ çağırsan</em></span></span></strong></p><p><strong><span style="font-family: 'Times New Roman'"><span style="font-size: 12px"><em>Yoksa, yoksa sende mi unuttun beni, bey?</em></span></span></strong></p><p><strong><span style="font-family: 'Times New Roman'"><span style="font-size: 12px"><em><span style="color: olive"></span></em></span></span></strong></p><p><strong><span style="font-family: 'Times New Roman'"><span style="font-size: 12px"><em><span style="color: olive">Şiir: Mehmet Çetin</span></em></span></span></strong></p><p><strong><span style="font-family: 'Times New Roman'"><span style="font-size: 12px"><em><span style="color: olive">Muzik: İncesaz "Kuzey"</span></em></span></span></strong></p><p><strong><span style="font-family: 'Times New Roman'"><span style="font-size: 12px"><em><span style="color: olive"></span></em></span></span></strong></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="ebrar172, post: 216395, member: 157"] [DM="Grup İncesaz - Kuzey"]x4q8h1[/DM] [B][FONT=Times New Roman][SIZE=3][I]Son günlerde, bi’ surat, bi’ surat ki gelinde, Çayımı bile artık yarım dolduruyor bey, Allah’tan kulaklarım ağır işitiyor da, Duymuyorum ne söylediğini, Ama yine de hissediyorum bey, Beni bu evde galiba istemiyor artık, Hey gidi günler hey! Oğlunu bilirsin, vur ağzına, al lokmayı İki arada, bir derede, ne yapsın, ana bu. Atsa atılmaz, satsa satılmaz Bana artık, gizli gizli sarılıyor, Dün akşam, uyurken öptü beni, biliyor musun? Nasıl ağrıma gitti, nasıl! Artık akide şekeri de getirmiyor, Hani dişlerim yok ya, Yerken garip sesler çıkartıyormuşum da Güya çocuklar iğreniyormuş benden, Yok,vallahi yalan bey, Hiç yapar mıyım ben öyle şey! Gelin, çocuklara masal anlatmamı da yasakladı Üstelik seninle konuşuyormuşum diye, Duvardaki resmini de sakladı Olsun, koynumdaki resminden haberi bile yok, Yine de beddua edemem bey, Oğlumun karısı, torunlarımın anası o Geçenlerde üst komşular geldi, Ne konuştuklarını duymayayım diye, Kapıyı üstüme kilitledi Duymadım, duymadım lakin hissettim, Düşkünlerevine yatıracakmışlar önümüzdeki ay beni, Ne yalan söyleyeyim, epey ağırıma gitti, epey, Ha, sen ne diyorsun bey? Hani, bi’ görünsen oğluna, ne de olsa babasısın, seni dinler, Bu odada oturur, vallahi hiç dışarı çıkmam Akide şekeri de istemem. Masal da anlatmam çocuklara artık, Ne olur, ayırmasınlar beni, ne olur! Yaşayamam, nefes bile alamam, Sana ait anılardan uzak, Ne yaparım ben, ne yaparım! Şu camın pervazında hayalin durur, Çekmecelerde el izlerin, Bastonun hâlâ duvarda asılı. İstemiyorlar beni artık, istemiyorlar hâsılı. Hey gidi günler hey, Hani diyorum bi’ çağırsan Yoksa, yoksa sende mi unuttun beni, bey? [COLOR=olive] Şiir: Mehmet Çetin Muzik: İncesaz "Kuzey" [/COLOR][/I][/SIZE][/FONT][/B] [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Peygamber Efendimiz a.s.v.'ın kabri nerededir? (Sadece şehir adını küçük harfler ile giriniz)
Cevap yaz
Forumlar
Eğitim ve Kültür
Kütüphane
Şiirler
Bey..!!
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Accept
Daha fazla bilgi edin.…