Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Blog
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Forumlar
Eğitim ve Kültür
Sizin Köşeniz
Bilmem ki nasıl anlatmalıyım, nereden başlamalıyım!
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="Mustafa Cilasun" data-source="post: 225118" data-attributes="member: 1005472"><p style="text-align: center">[FONT=Palatino Linotype, serif][/FONT] </p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center">[FONT=Palatino Linotype, serif]<span style="font-size: 12px"><em>Bir hüzzam şarkıydı yüreğimi dağlayan</em></span>[/FONT]</p> <p style="text-align: center">[FONT=Palatino Linotype, serif]<span style="font-size: 12px"><em>Yitik yıllarımın hicranını yeniden hatırlatan </em></span>[/FONT]</p> <p style="text-align: center">[FONT=Palatino Linotype, serif]<span style="font-size: 12px"><em>Sızlatan bağrımı yakan ve hıçkırarak ağlatan</em></span>[/FONT]</p> <p style="text-align: center">[FONT=Palatino Linotype, serif]<span style="font-size: 12px"><em>Kimbilir şimdi nerdedir... </em></span>[/FONT]</p> <p style="text-align: center">[FONT=Palatino Linotype, serif]<span style="font-size: 12px"><em>Hangi iklimin serencamında</em></span>[/FONT]</p> <p style="text-align: center">[FONT=Palatino Linotype, serif]<span style="font-size: 12px"><em>Hangi umutların nöbetindeydi </em></span>[/FONT]</p> <p style="text-align: center">[FONT=Palatino Linotype, serif]<span style="font-size: 12px"><em>Ve nasıl bir edeb-i hal içinde nefeslenmektedir bilmiyordum...</em></span>[/FONT]</p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center">[FONT=Palatino Linotype, serif]<span style="font-size: 12px"><em>Yıllarca susmuştum </em></span>[/FONT]</p> <p style="text-align: center">[FONT=Palatino Linotype, serif]<span style="font-size: 12px"><em>Hicranımla başbaşa kalarak yorulmuştum</em></span>[/FONT]</p> <p style="text-align: center">[FONT=Palatino Linotype, serif]<span style="font-size: 12px"><em>Filizlenen umutlarım hep yanımdaydı</em></span>[/FONT]</p> <p style="text-align: center">[FONT=Palatino Linotype, serif]<span style="font-size: 12px"><em>Keşkelerim yüreğimi burkan bir nidaydı</em></span>[/FONT]</p> <p style="text-align: center">[FONT=Palatino Linotype, serif]<span style="font-size: 12px"><em>Hissiyatım ruhuma galebe çalan bir hal aldı</em></span>[/FONT]</p> <p style="text-align: center">[FONT=Palatino Linotype, serif]<span style="font-size: 12px"><em>Kalbim yılllardır onun hasretiyle ağladı</em></span>[/FONT]</p> <p style="text-align: center">[FONT=Palatino Linotype, serif]<span style="font-size: 12px"><em>Efkarım dalgaların serencamını yudumladı</em></span>[/FONT]</p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center">[FONT=Palatino Linotype, serif]<span style="font-size: 12px"><em>İnsan bu kadar latif nasıl olurdu</em></span>[/FONT]</p> <p style="text-align: center">[FONT=Palatino Linotype, serif]<span style="font-size: 12px"><em>Onurunu ve kişiliğini hakikatin içinde bulurdu</em></span>[/FONT]</p> <p style="text-align: center">[FONT=Palatino Linotype, serif]<span style="font-size: 12px"><em>Bazen konuşur, bazende nazarıyla hem hal olurdu</em></span>[/FONT]</p> <p style="text-align: center">[FONT=Palatino Linotype, serif]<span style="font-size: 12px"><em>İçinde gizlediği aşkın demini yudum yudum nefesiyle korurdu</em></span>[/FONT]</p> <p style="text-align: center">[FONT=Palatino Linotype, serif]<span style="font-size: 12px"><em>Mütemadiyen okuyan, mukakeme içine koyulan bir yolun yolcusuydu</em></span>[/FONT]</p> <p style="text-align: center">[FONT=Palatino Linotype, serif]<span style="font-size: 12px"><em>Sanki bir hecelik aşk, manasına mücehhez olarak onun kalbinde okunurdu</em></span>[/FONT]</p> <p style="text-align: center">[FONT=Palatino Linotype, serif]<span style="font-size: 12px"><em>Ne evliya idi, ne rabıtayı her manaya atfeden bir nefesti, akıl onunla konuşurdu</em></span>[/FONT]</p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center">[FONT=Palatino Linotype, serif]<span style="font-size: 12px"><em>İmtina ediyordum konuşmaktan</em></span>[/FONT]</p> <p style="text-align: center">[FONT=Palatino Linotype, serif]<span style="font-size: 12px"><em>Onun zarif nefesini koklamaktan, ruhunun nidasını hakkıyla anlamadan</em></span>[/FONT]</p> <p style="text-align: center">[FONT=Palatino Linotype, serif]<span style="font-size: 12px"><em>Kalbinde açılan sayfaların şehrini gönlümün sevdasında bulmadan utanırdım</em></span>[/FONT]</p> <p style="text-align: center">[FONT=Palatino Linotype, serif]<span style="font-size: 12px"><em>Kul, takvanın ve tevazuunun belagatında aşklaşan bir ulviyett-i sanattır, aşka ramdır</em></span>[/FONT]</p> <p style="text-align: center">[FONT=Palatino Linotype, serif]<span style="font-size: 12px"><em>Kin ve husumet asla kalbinin latifliğinde yer almamaktır, nefsanilik ne elemli buhrandır</em></span>[/FONT]</p> <p style="text-align: center">[FONT=Palatino Linotype, serif]<span style="font-size: 12px"><em>Hayat ve ömür vadedilmiş ve vuslata firkat olan cenahtır, yoksa kulluğun bir başkasınadır</em></span>[/FONT]</p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center">[FONT=Palatino Linotype, serif]<span style="font-size: 12px"><em>Mustafa CİLASUN</em></span>[/FONT]</p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Mustafa Cilasun, post: 225118, member: 1005472"] [CENTER][FONT=Palatino Linotype, serif][SIZE=3][/SIZE][/FONT] [FONT=Palatino Linotype, serif][SIZE=3][I]Bir hüzzam şarkıydı yüreğimi dağlayan[/I][/SIZE][/FONT] [FONT=Palatino Linotype, serif][SIZE=3][I]Yitik yıllarımın hicranını yeniden hatırlatan [/I][/SIZE][/FONT] [FONT=Palatino Linotype, serif][SIZE=3][I]Sızlatan bağrımı yakan ve hıçkırarak ağlatan[/I][/SIZE][/FONT] [FONT=Palatino Linotype, serif][SIZE=3][I]Kimbilir şimdi nerdedir... [/I][/SIZE][/FONT] [FONT=Palatino Linotype, serif][SIZE=3][I]Hangi iklimin serencamında[/I][/SIZE][/FONT] [FONT=Palatino Linotype, serif][SIZE=3][I]Hangi umutların nöbetindeydi [/I][/SIZE][/FONT] [FONT=Palatino Linotype, serif][SIZE=3][I]Ve nasıl bir edeb-i hal içinde nefeslenmektedir bilmiyordum...[/I][/SIZE][/FONT] [FONT=Palatino Linotype, serif][SIZE=3][I]Yıllarca susmuştum [/I][/SIZE][/FONT] [FONT=Palatino Linotype, serif][SIZE=3][I]Hicranımla başbaşa kalarak yorulmuştum[/I][/SIZE][/FONT] [FONT=Palatino Linotype, serif][SIZE=3][I]Filizlenen umutlarım hep yanımdaydı[/I][/SIZE][/FONT] [FONT=Palatino Linotype, serif][SIZE=3][I]Keşkelerim yüreğimi burkan bir nidaydı[/I][/SIZE][/FONT] [FONT=Palatino Linotype, serif][SIZE=3][I]Hissiyatım ruhuma galebe çalan bir hal aldı[/I][/SIZE][/FONT] [FONT=Palatino Linotype, serif][SIZE=3][I]Kalbim yılllardır onun hasretiyle ağladı[/I][/SIZE][/FONT] [FONT=Palatino Linotype, serif][SIZE=3][I]Efkarım dalgaların serencamını yudumladı[/I][/SIZE][/FONT] [FONT=Palatino Linotype, serif][SIZE=3][I]İnsan bu kadar latif nasıl olurdu[/I][/SIZE][/FONT] [FONT=Palatino Linotype, serif][SIZE=3][I]Onurunu ve kişiliğini hakikatin içinde bulurdu[/I][/SIZE][/FONT] [FONT=Palatino Linotype, serif][SIZE=3][I]Bazen konuşur, bazende nazarıyla hem hal olurdu[/I][/SIZE][/FONT] [FONT=Palatino Linotype, serif][SIZE=3][I]İçinde gizlediği aşkın demini yudum yudum nefesiyle korurdu[/I][/SIZE][/FONT] [FONT=Palatino Linotype, serif][SIZE=3][I]Mütemadiyen okuyan, mukakeme içine koyulan bir yolun yolcusuydu[/I][/SIZE][/FONT] [FONT=Palatino Linotype, serif][SIZE=3][I]Sanki bir hecelik aşk, manasına mücehhez olarak onun kalbinde okunurdu[/I][/SIZE][/FONT] [FONT=Palatino Linotype, serif][SIZE=3][I]Ne evliya idi, ne rabıtayı her manaya atfeden bir nefesti, akıl onunla konuşurdu[/I][/SIZE][/FONT] [FONT=Palatino Linotype, serif][SIZE=3][I]İmtina ediyordum konuşmaktan[/I][/SIZE][/FONT] [FONT=Palatino Linotype, serif][SIZE=3][I]Onun zarif nefesini koklamaktan, ruhunun nidasını hakkıyla anlamadan[/I][/SIZE][/FONT] [FONT=Palatino Linotype, serif][SIZE=3][I]Kalbinde açılan sayfaların şehrini gönlümün sevdasında bulmadan utanırdım[/I][/SIZE][/FONT] [FONT=Palatino Linotype, serif][SIZE=3][I]Kul, takvanın ve tevazuunun belagatında aşklaşan bir ulviyett-i sanattır, aşka ramdır[/I][/SIZE][/FONT] [FONT=Palatino Linotype, serif][SIZE=3][I]Kin ve husumet asla kalbinin latifliğinde yer almamaktır, nefsanilik ne elemli buhrandır[/I][/SIZE][/FONT] [FONT=Palatino Linotype, serif][SIZE=3][I]Hayat ve ömür vadedilmiş ve vuslata firkat olan cenahtır, yoksa kulluğun bir başkasınadır[/I][/SIZE][/FONT] [FONT=Palatino Linotype, serif][SIZE=3][I]Mustafa CİLASUN[/I][/SIZE][/FONT] [/CENTER] [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Peygamber Efendimiz a.s.v.'ın kabri nerededir? (Sadece şehir adını küçük harfler ile giriniz)
Cevap yaz
Forumlar
Eğitim ve Kültür
Sizin Köşeniz
Bilmem ki nasıl anlatmalıyım, nereden başlamalıyım!
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Accept
Daha fazla bilgi edin.…