Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Blog
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Forumlar
Eğitim ve Kültür
Kütüphane
Şiirler
Bilseydim Büyümezdim ...iyi geceler:)
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="Turab3" data-source="post: 201537" data-attributes="member: 1005848"><p style="margin-left: 20px"><span style="font-size: 10px"><span style="color: purple"><em><strong>Acı veriyor bugünü yaşamak, bilseydim büyümezdim.</strong></em></span></span></p> <p style="margin-left: 20px"><em><strong><span style="font-size: 10px"><span style="color: purple">Vefa var, sadakat gerçek ve aşk müspet sanırdım</span></span></strong></em></p> <p style="margin-left: 20px"><em><strong><span style="font-size: 10px"><span style="color: purple">Kapılarımı her çalana açardım da, her kapıyı utanmadan ben çalardım.</span></span></strong></em></p> <p style="margin-left: 20px"></p> <p style="margin-left: 20px"><em><strong><span style="font-size: 10px"><span style="color: purple">Tek başıma kaldım bu koca denizde, tek kürekli bir sandalda.</span></span></strong></em></p> <p style="margin-left: 20px"><em><strong><span style="font-size: 10px"><span style="color: purple">İşte bir zamanlar ben böyleydim.</span></span></strong></em></p> <p style="margin-left: 20px"><em><strong><span style="font-size: 10px"><span style="color: purple">Büyüdüm, öğrendim. Böyle değilmiş.</span></span></strong></em></p> <p style="margin-left: 20px"><em><strong><span style="font-size: 10px"><span style="color: purple">Bilseydim büyümezdim, çünkü büyümesem bilmezdim.</span></span></strong></em></p> <p style="margin-left: 20px"></p> <p style="margin-left: 20px"></p> <p style="margin-left: 20px"><em><span style="font-size: 10px"><span style="color: purple"><strong>Aşk denen şeyin nasıl yok olduğunu gördüm.</strong></span></span></em></p> <p style="margin-left: 20px"><em><strong><span style="font-size: 10px"><span style="color: purple">Namusun yok olduğunu, vefanın hiç olduğunu, ihanetin hiç olduğunu bildim.</span></span></strong></em></p> <p style="margin-left: 20px"></p> <p style="margin-left: 20px"><em><strong><span style="font-size: 10px"><span style="color: purple">Bilseydim büyümezdim, çünkü büyümesem bilmezdim.</span></span></strong></em></p> <p style="margin-left: 20px"><em><strong><span style="font-size: 10px"><span style="color: purple">Çünkü ben küçükken hiç ihanet denizinde yüzmezdim.</span></span></strong></em></p> <p style="margin-left: 20px"><em><strong><span style="color: purple"><span style="font-size: 10px"><span style="color: #800000">Bilseydim büyümezdim</span>, çünkü büyümesem oralarda gezmezdim. </span></span></strong></em></p> <p style="margin-left: 20px"><span style="font-size: 10px"><span style="color: purple"><em><strong>Dost denenin cellat olduğunu, güneşin mum ışığında solduğunu gördüm.</strong></em></span></span></p> <p style="margin-left: 20px"></p> <p style="margin-left: 20px"><em><strong><span style="font-size: 10px"><span style="color: purple">Elinde kalbi, cebinde namusu, aklında sus pusu gördüm.</span></span></strong></em></p> <p style="margin-left: 20px"><em><strong><span style="font-size: 10px"><span style="color: purple">Aşkını paraya tahvil edenleri, onurunu mezara gömenleri gördüm.</span></span></strong></em></p> <p style="margin-left: 20px"><em><strong><span style="font-size: 10px"><span style="color: purple">Keşke görmez olaydım, çocuk kalaydım.</span></span></strong></em></p> <p style="margin-left: 20px"></p> <p style="margin-left: 20px"><em><strong><span style="font-size: 10px"><span style="color: purple">Bilseydim büyümezdim, çünkü büyümesem bilmezdim.</span></span></strong></em></p> <p style="margin-left: 20px"></p> <p style="margin-left: 20px"><span style="font-size: 10px"><span style="color: purple"><em><strong>Beni nasıl kandırdıklarını gördüm, beni nasıl inandırdıklarını.</strong></em></span></span></p> <p style="margin-left: 20px"><em><strong><span style="font-size: 10px"><span style="color: purple">Sadece gerçek benimmiş, en iyi onu gördüm.</span></span></strong></em></p> <p style="margin-left: 20px"><em><strong><span style="font-size: 10px"><span style="color: purple">Göze kalem çeken acılar, akla zincir vuran yaralar gördüm</span></span></strong></em></p> <p style="margin-left: 20px"><em><strong><span style="font-size: 10px"><span style="color: purple">Varlığını satan yoksullar, yokluğunu satan zenginler gördüm</span></span></strong></em></p> <p style="margin-left: 20px"><em><strong><span style="font-size: 10px"><span style="color: purple">Keşke görmeseydim.</span></span></strong></em></p> <p style="margin-left: 20px"><em><strong><span style="font-size: 10px"><span style="color: purple">Bilseydim büyümezdim, çünkü büyümesem görmezdim.</span></span></strong></em></p> <p style="margin-left: 20px"></p> <p style="margin-left: 20px"></p> <p style="margin-left: 20px"><span style="font-size: 10px"><span style="color: purple"><em><strong>Sabır emlakçılarını, ihanet şakşakçılarını gördüm.</strong></em></span></span></p> <p style="margin-left: 20px"><em><strong><span style="font-size: 10px"><span style="color: purple">Arkadaşını sevenlerden daha makbul, sevgisini satanları gördüm.</span></span></strong></em></p> <p style="margin-left: 20px"><em><strong><span style="font-size: 10px"><span style="color: purple">‘Bizler’ ve ‘sizler’ diye bizi bölenlerin aslında ‘onlar’ olduklarını gördüm.</span></span></strong></em></p> <p style="margin-left: 20px"></p> <p style="margin-left: 20px"><em><strong><span style="font-size: 10px"><span style="color: purple">Şikayete hakkım yok, sustum, tam ortasında durdum</span></span></strong></em></p> <p style="margin-left: 20px"><em><strong><span style="font-size: 10px"><span style="color: purple">Yaşamak haram oldu, nefes alırken öldüm.</span></span></strong></em></p> <p style="margin-left: 20px"><em><strong><span style="font-size: 10px"><span style="color: purple">Bilseydim büyümezdim, çünkü büyümesem ölmezdim.</span></span></strong></em></p> <p style="margin-left: 20px"></p> <p style="margin-left: 20px"></p> <p style="margin-left: 20px"><strong><em><span style="font-size: 10px"><span style="color: #800080">Abdullah özdoğan</span></span></em></strong></p> <p style="margin-left: 20px"></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Turab3, post: 201537, member: 1005848"] [INDENT][SIZE=2][COLOR=purple][I][B]Acı veriyor bugünü yaşamak, bilseydim büyümezdim.[/B][/I][/COLOR][/SIZE] [I][B][SIZE=2][COLOR=purple]Vefa var, sadakat gerçek ve aşk müspet sanırdım[/COLOR][/SIZE][/B][/I] [I][B][SIZE=2][COLOR=purple]Kapılarımı her çalana açardım da, her kapıyı utanmadan ben çalardım.[/COLOR][/SIZE][/B][/I] [B][I][SIZE=2][COLOR=#800080][/COLOR][/SIZE][/I][/B] [I][B][SIZE=2][COLOR=purple]Tek başıma kaldım bu koca denizde, tek kürekli bir sandalda.[/COLOR][/SIZE][/B][/I] [I][B][SIZE=2][COLOR=purple]İşte bir zamanlar ben böyleydim.[/COLOR][/SIZE][/B][/I] [I][B][SIZE=2][COLOR=purple]Büyüdüm, öğrendim. Böyle değilmiş.[/COLOR][/SIZE][/B][/I] [I][B][SIZE=2][COLOR=purple]Bilseydim büyümezdim, çünkü büyümesem bilmezdim.[/COLOR][/SIZE][/B][/I] [B][I][SIZE=2][COLOR=#800080][/COLOR][/SIZE][/I][/B] [SIZE=2][/SIZE] [I][SIZE=2][COLOR=purple][B]Aşk denen şeyin nasıl yok olduğunu gördüm.[/B][/COLOR][/SIZE][/I] [I][B][SIZE=2][COLOR=purple]Namusun yok olduğunu, vefanın hiç olduğunu, ihanetin hiç olduğunu bildim.[/COLOR][/SIZE][/B][/I] [B][I][SIZE=2][COLOR=#800080][/COLOR][/SIZE][/I][/B] [I][B][SIZE=2][COLOR=purple]Bilseydim büyümezdim, çünkü büyümesem bilmezdim.[/COLOR][/SIZE][/B][/I] [I][B][SIZE=2][COLOR=purple]Çünkü ben küçükken hiç ihanet denizinde yüzmezdim.[/COLOR][/SIZE][/B][/I] [I][B][COLOR=purple][SIZE=2][COLOR=#800000]Bilseydim büyümezdim[/COLOR], çünkü büyümesem oralarda gezmezdim. [/SIZE][/COLOR][/B][/I] [SIZE=2][COLOR=purple][I][B]Dost denenin cellat olduğunu, güneşin mum ışığında solduğunu gördüm.[/B][/I][/COLOR][/SIZE] [B][I][SIZE=2][COLOR=#800080][/COLOR][/SIZE][/I][/B] [I][B][SIZE=2][COLOR=purple]Elinde kalbi, cebinde namusu, aklında sus pusu gördüm.[/COLOR][/SIZE][/B][/I] [I][B][SIZE=2][COLOR=purple]Aşkını paraya tahvil edenleri, onurunu mezara gömenleri gördüm.[/COLOR][/SIZE][/B][/I] [I][B][SIZE=2][COLOR=purple]Keşke görmez olaydım, çocuk kalaydım.[/COLOR][/SIZE][/B][/I] [B][I][SIZE=2][COLOR=#800080][/COLOR][/SIZE][/I][/B] [I][B][SIZE=2][COLOR=purple]Bilseydim büyümezdim, çünkü büyümesem bilmezdim.[/COLOR][/SIZE][/B][/I] [SIZE=2][/SIZE] [SIZE=2][COLOR=purple][I][B]Beni nasıl kandırdıklarını gördüm, beni nasıl inandırdıklarını.[/B][/I][/COLOR][/SIZE] [I][B][SIZE=2][COLOR=purple]Sadece gerçek benimmiş, en iyi onu gördüm.[/COLOR][/SIZE][/B][/I] [I][B][SIZE=2][COLOR=purple]Göze kalem çeken acılar, akla zincir vuran yaralar gördüm[/COLOR][/SIZE][/B][/I] [I][B][SIZE=2][COLOR=purple]Varlığını satan yoksullar, yokluğunu satan zenginler gördüm[/COLOR][/SIZE][/B][/I] [I][B][SIZE=2][COLOR=purple]Keşke görmeseydim.[/COLOR][/SIZE][/B][/I] [I][B][SIZE=2][COLOR=purple]Bilseydim büyümezdim, çünkü büyümesem görmezdim.[/COLOR][/SIZE][/B][/I] [B][I][SIZE=2][COLOR=#800080][/COLOR][/SIZE][/I][/B] [SIZE=2][/SIZE] [SIZE=2][COLOR=purple][I][B]Sabır emlakçılarını, ihanet şakşakçılarını gördüm.[/B][/I][/COLOR][/SIZE] [I][B][SIZE=2][COLOR=purple]Arkadaşını sevenlerden daha makbul, sevgisini satanları gördüm.[/COLOR][/SIZE][/B][/I] [I][B][SIZE=2][COLOR=purple]‘Bizler’ ve ‘sizler’ diye bizi bölenlerin aslında ‘onlar’ olduklarını gördüm.[/COLOR][/SIZE][/B][/I] [I][B][SIZE=2][COLOR=purple]Şikayete hakkım yok, sustum, tam ortasında durdum[/COLOR][/SIZE][/B][/I] [I][B][SIZE=2][COLOR=purple]Yaşamak haram oldu, nefes alırken öldüm.[/COLOR][/SIZE][/B][/I] [I][B][SIZE=2][COLOR=purple]Bilseydim büyümezdim, çünkü büyümesem ölmezdim.[/COLOR][/SIZE][/B][/I] [B][I][SIZE=2][COLOR=#800080][/COLOR][/SIZE][/I][/B] [B][I][SIZE=2][COLOR=#800080][/COLOR][/SIZE][/I][/B] [B][I][SIZE=2][COLOR=#800080]Abdullah özdoğan[/COLOR][/SIZE][/I][/B] [/INDENT] [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Peygamber Efendimiz a.s.v.'ın kabri nerededir? (Sadece şehir adını küçük harfler ile giriniz)
Cevap yaz
Forumlar
Eğitim ve Kültür
Kütüphane
Şiirler
Bilseydim Büyümezdim ...iyi geceler:)
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Accept
Daha fazla bilgi edin.…