Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Blog
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Forumlar
Bediüzzaman Said Nursi ve Risale-i Nur Cemaati
Risale-i Nur Talebeleri
Bindiği Dalı kesen AHMAKLAR
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="TaLHa" data-source="post: 424675" data-attributes="member: 1"><p>Maalesef bu hususta haklısınız maksad, yavaş yavaş alıştıra alıştıra affedersiniz ama zokayı yutturmak. Onun için muhatabımıza bu meselenin boyutunu anlatmak çok zorlaşıyor..</p><p></p><p>Eskiden hristiyan olan bir müslüman kardeşimizin anlattığı mesele günümüz müslümanlar içinde oynanan oyundan farksız. Diyor ki küçüklükten beri bizlere birşeyler öğretiliyor ancak hep kafamda soru işaretleri var islamiyetten ise bizleri öyle bir soğutmuşlardı ki bütün dinlere baktım bir tek ona baktım. Her neyse günlerden birgün Mısırda bir müslüman yanıma yaklaştı ve bana sorular sordu. Dedi ki Hz. İsa Tanrı mıdır, evet dedim. Sonra peki Hz. İsa öldü mü? Evet dedim. Öyle ise sizin tanrınız ölmüştür dedi. Ben niye uğradığımı şaşırdım..</p><p></p><p>Bunu birçok hristiyandan duyabilmeniz mümkündür. Bütün hayatları boyunca Hz. İsanın Tanrı olduğuna inanıyorlar ama Tanrılarının öldüğünün farkında değiller..</p><p></p><p>Yani çok enteresan bir mesele daha bir kaç yıl önce sadeleştirme meselesinin olmasının tahrif olduğunu ifade eden şimdi bu meselenin gerekliliğini ifade ediyor. Yani bu hususta öyle mantıksız bir teslimiyetcilik var ki o yaptıysa doğrudur. Ama doğruyu Kur'ana ve sünnete vurmak yok.. Daha bir çok mevzuda bunu maalesef gördük ancak dairemiz dışına çıkamayacağımızdan burada iktifa ediyoruz..</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="TaLHa, post: 424675, member: 1"] Maalesef bu hususta haklısınız maksad, yavaş yavaş alıştıra alıştıra affedersiniz ama zokayı yutturmak. Onun için muhatabımıza bu meselenin boyutunu anlatmak çok zorlaşıyor.. Eskiden hristiyan olan bir müslüman kardeşimizin anlattığı mesele günümüz müslümanlar içinde oynanan oyundan farksız. Diyor ki küçüklükten beri bizlere birşeyler öğretiliyor ancak hep kafamda soru işaretleri var islamiyetten ise bizleri öyle bir soğutmuşlardı ki bütün dinlere baktım bir tek ona baktım. Her neyse günlerden birgün Mısırda bir müslüman yanıma yaklaştı ve bana sorular sordu. Dedi ki Hz. İsa Tanrı mıdır, evet dedim. Sonra peki Hz. İsa öldü mü? Evet dedim. Öyle ise sizin tanrınız ölmüştür dedi. Ben niye uğradığımı şaşırdım.. Bunu birçok hristiyandan duyabilmeniz mümkündür. Bütün hayatları boyunca Hz. İsanın Tanrı olduğuna inanıyorlar ama Tanrılarının öldüğünün farkında değiller.. Yani çok enteresan bir mesele daha bir kaç yıl önce sadeleştirme meselesinin olmasının tahrif olduğunu ifade eden şimdi bu meselenin gerekliliğini ifade ediyor. Yani bu hususta öyle mantıksız bir teslimiyetcilik var ki o yaptıysa doğrudur. Ama doğruyu Kur'ana ve sünnete vurmak yok.. Daha bir çok mevzuda bunu maalesef gördük ancak dairemiz dışına çıkamayacağımızdan burada iktifa ediyoruz.. [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Peygamber Efendimiz a.s.v.'ın kabri nerededir? (Sadece şehir adını küçük harfler ile giriniz)
Cevap yaz
Forumlar
Bediüzzaman Said Nursi ve Risale-i Nur Cemaati
Risale-i Nur Talebeleri
Bindiği Dalı kesen AHMAKLAR
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Accept
Daha fazla bilgi edin.…