Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Blog
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Forumlar
Eğitim ve Kültür
Kütüphane
Şiirler
Bir adin kalmali geriye
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="Yeltegiyan" data-source="post: 33718" data-attributes="member: 3"><p><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 15px"><strong><span style="color: DarkOrange">"BİR ADIN KALMALI GERİYE"</span></strong></span></span></p><p><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 15px"><strong><span style="color: DarkOrange"></span></strong></span></span></p><p><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 15px"><strong><span style="color: DarkOrange">Bir adın kalmalı geriye </span></strong></span></span></p><p><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 15px"><strong><span style="color: DarkOrange">Bütün kırılmış şeylerin nihayetinde </span></strong></span></span></p><p><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 15px"><strong><span style="color: DarkOrange">Aynaların ardında sır </span></strong></span></span></p><p><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 15px"><strong><span style="color: DarkOrange">Yalnızlığın peşinde kuvvet </span></strong></span></span></p><p><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 15px"><strong><span style="color: DarkOrange">Evet nihayet bir adın kalmalı geriye </span></strong></span></span></p><p><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 15px"><strong><span style="color: DarkOrange">Birde o kahreden gurbet </span></strong></span></span></p><p><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 15px"><strong><span style="color: DarkOrange">Sen say ki ben hiç ağlamadım </span></strong></span></span></p><p><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 15px"><strong><span style="color: DarkOrange">Hiç ateşe tutmadım yüreğimi </span></strong></span></span></p><p><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 15px"><strong><span style="color: DarkOrange">Geceleri koynuma almadım ihaneti </span></strong></span></span></p><p><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 15px"><strong><span style="color: DarkOrange">Hele nihavend hele buselik hiç geçmedi aklımdan </span></strong></span></span></p><p><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 15px"><strong><span style="color: DarkOrange">Ve hiç gitmedi bir topak kan gibi adın </span></strong></span></span></p><p><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 15px"><strong><span style="color: DarkOrange">İçimin nehirlerinden </span></strong></span></span></p><p><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 15px"><strong><span style="color: DarkOrange">Evet yangın </span></strong></span></span></p><p><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 15px"><strong><span style="color: DarkOrange">Evet salaş yalvarmanın korkusunda talan </span></strong></span></span></p><p><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 15px"><strong><span style="color: DarkOrange">Evet kaybetmenin o zehirli buğusu </span></strong></span></span></p><p><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 15px"><strong><span style="color: DarkOrange">Evet isyan </span></strong></span></span></p><p><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 15px"><strong><span style="color: DarkOrange">Evet kahrolmuş sayfaların arasında adın </span></strong></span></span></p><p><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 15px"><strong><span style="color: DarkOrange">Sokaklar dolusu bir adamın yalnızlığı </span></strong></span></span></p><p><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 15px"><strong><span style="color: DarkOrange">Bu sevda biraz nadan </span></strong></span></span></p><p><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 15px"><strong><span style="color: DarkOrange">Biraz da hıçkırık tadı </span></strong></span></span></p><p><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 15px"><strong><span style="color: DarkOrange">Pencere önü menekşelerinde her akşam </span></strong></span></span></p><p><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 15px"><strong><span style="color: DarkOrange">Dağlar sonra oynadı yerinden </span></strong></span></span></p><p><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 15px"><strong><span style="color: DarkOrange">Ve hallaçlar attı pamuğu fütursuzca </span></strong></span></span></p><p><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 15px"><strong><span style="color: DarkOrange">Sen say ki yerin dibine geçti geçmeyesi sevdam </span></strong></span></span></p><p><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 15px"><strong><span style="color: DarkOrange">Ve ben seni sevdiğim zaman bu şehre yağmurlar yağdı </span></strong></span></span></p><p><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 15px"><strong><span style="color: DarkOrange">Yani ben seni sevdiğim zaman </span></strong></span></span></p><p><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 15px"><strong><span style="color: DarkOrange">Ayrılık kurşun kadar ağır gülüşün kadar felaketiydi yaşamanın </span></strong></span></span></p><p><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 15px"><strong><span style="color: DarkOrange">Yine de </span></strong></span></span></p><p><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 15px"><strong><span style="color: DarkOrange">Bir adın kalmalı geriye </span></strong></span></span></p><p><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 15px"><strong><span style="color: DarkOrange">Bütün kırılmış şeylerin nihayetinde </span></strong></span></span></p><p><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 15px"><strong><span style="color: DarkOrange">Aynaların ardında sır </span></strong></span></span></p><p><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 15px"><strong><span style="color: DarkOrange">Yalnızlığın peşinde kuvvet </span></strong></span></span></p><p><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 15px"><strong><span style="color: DarkOrange">Evet nihayet, bir adın kalmalı geriye </span></strong></span></span></p><p><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 15px"><strong><span style="color: DarkOrange">bir de o kahreden gurbet </span></strong></span></span></p><p><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 15px"><strong><span style="color: DarkOrange">beni affet </span></strong></span></span></p><p><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 15px"><strong><span style="color: DarkOrange">kaybetmek için erken </span></strong></span></span></p><p><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 15px"><strong><span style="color: DarkOrange">sevmek için çok geç</span></strong></span></span></p><p><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 15px"><strong><span style="color: DarkOrange"></span></strong></span></span></p><p> <span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 15px"><strong><span style="color: DarkOrange"></span></strong></span></span></p><p><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 15px"><strong><span style="color: DarkOrange"></span></strong></span></span></p><p><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 15px"><strong><span style="color: DarkOrange"></span></strong></span></span></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Yeltegiyan, post: 33718, member: 3"] [FONT="Comic Sans MS"][SIZE="4"][B][COLOR="DarkOrange"]"BİR ADIN KALMALI GERİYE" Bir adın kalmalı geriye Bütün kırılmış şeylerin nihayetinde Aynaların ardında sır Yalnızlığın peşinde kuvvet Evet nihayet bir adın kalmalı geriye Birde o kahreden gurbet Sen say ki ben hiç ağlamadım Hiç ateşe tutmadım yüreğimi Geceleri koynuma almadım ihaneti Hele nihavend hele buselik hiç geçmedi aklımdan Ve hiç gitmedi bir topak kan gibi adın İçimin nehirlerinden Evet yangın Evet salaş yalvarmanın korkusunda talan Evet kaybetmenin o zehirli buğusu Evet isyan Evet kahrolmuş sayfaların arasında adın Sokaklar dolusu bir adamın yalnızlığı Bu sevda biraz nadan Biraz da hıçkırık tadı Pencere önü menekşelerinde her akşam Dağlar sonra oynadı yerinden Ve hallaçlar attı pamuğu fütursuzca Sen say ki yerin dibine geçti geçmeyesi sevdam Ve ben seni sevdiğim zaman bu şehre yağmurlar yağdı Yani ben seni sevdiğim zaman Ayrılık kurşun kadar ağır gülüşün kadar felaketiydi yaşamanın Yine de Bir adın kalmalı geriye Bütün kırılmış şeylerin nihayetinde Aynaların ardında sır Yalnızlığın peşinde kuvvet Evet nihayet, bir adın kalmalı geriye bir de o kahreden gurbet beni affet kaybetmek için erken sevmek için çok geç [/COLOR][/B][/SIZE][/FONT] [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Peygamber Efendimiz a.s.v.'ın kabri nerededir? (Sadece şehir adını küçük harfler ile giriniz)
Cevap yaz
Forumlar
Eğitim ve Kültür
Kütüphane
Şiirler
Bir adin kalmali geriye
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Accept
Daha fazla bilgi edin.…