Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Blog
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Forumlar
Eğitim ve Kültür
Kütüphane
Şiirler
Bir Âmâ Çocuğun Tahassürü
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="mihrimah" data-source="post: 163196" data-attributes="member: 656"><p><strong><em><span style="color: darkslategray"><span style="font-size: 9px">(Küçük yaşta annesini kaybeden bir arkadaşıma; Şükretmesi için!.. Âmâ olmadığına!.) </span></span></em></strong></p><p><strong><em><span style="color: darkslategray"><span style="font-size: 9px"></span></span></em></strong></p><p><strong><em><span style="color: darkslategray"><span style="font-size: 9px"></span>İşitiyorum ki: Güneş pek güzel!.. Ya güller; Çay kenarında, suyun üzerine sarkan çiçekler;</span></em></strong></p><p><strong><em><span style="color: darkslategray">Ve nâzik nâzik öten kuşlar ve böcekler;</span></em></strong></p><p><strong><em><span style="color: darkslategray">Çok güzel manzaralar arzedermiş!...</span></em></strong></p><p><strong><em><span style="color: darkslategray">İşitiyorum ki: Gökyüzünde ışıklar görünürmüş;</span></em></strong></p><p><strong><em><span style="color: darkslategray">Denizin dalgaları gözyaşları gibi hazin süzülürmüş;</span></em></strong></p><p><strong><em><span style="color: darkslategray">Onun üzerinde, gemilerin dahi yürümesi;</span></em></strong></p><p><strong><em><span style="color: darkslategray">İnsanı hayrete götürürmüş!..</span></em></strong></p><p><strong><em><span style="color: darkslategray">Lâkin ben ne o gürültüsünü işitmekte olduğum denizi;</span></em></strong></p><p><strong><em><span style="color: darkslategray">Ne o renkli çiçekleri, gökyüzünü, güneşi;</span></em></strong></p><p><strong><em><span style="color: darkslategray">Ne de aydınlığı görmediğim için;</span></em></strong></p><p><strong><em><span style="color: darkslategray">Müteessir değilim!..</span></em></strong></p><p><strong><em><span style="color: darkslategray">Hayır Allah'ım, hayır!..</span></em></strong></p><p><strong><em><span style="color: darkslategray">Şu fânî âlemin güzelliğinden hiç birini;</span></em></strong></p><p><strong><em><span style="color: darkslategray">Arzû edecek değilim!..</span></em></strong></p><p><strong><em><span style="color: darkslategray">İllâ.. Heyhât!.. Anacığımı göreydim!..</span></em></strong></p><p><strong><em><span style="color: darkslategray"></span></em></strong></p><p><strong><em><span style="color: darkslategray"></span></em></strong></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="mihrimah, post: 163196, member: 656"] [B][I][COLOR=darkslategray][SIZE=1](Küçük yaşta annesini kaybeden bir arkadaşıma; Şükretmesi için!.. Âmâ olmadığına!.) [/SIZE]İşitiyorum ki: Güneş pek güzel!.. Ya güller; Çay kenarında, suyun üzerine sarkan çiçekler; Ve nâzik nâzik öten kuşlar ve böcekler; Çok güzel manzaralar arzedermiş!... İşitiyorum ki: Gökyüzünde ışıklar görünürmüş; Denizin dalgaları gözyaşları gibi hazin süzülürmüş; Onun üzerinde, gemilerin dahi yürümesi; İnsanı hayrete götürürmüş!.. Lâkin ben ne o gürültüsünü işitmekte olduğum denizi; Ne o renkli çiçekleri, gökyüzünü, güneşi; Ne de aydınlığı görmediğim için; Müteessir değilim!.. Hayır Allah'ım, hayır!.. Şu fânî âlemin güzelliğinden hiç birini; Arzû edecek değilim!.. İllâ.. Heyhât!.. Anacığımı göreydim!.. [/COLOR][/I][/B] [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Peygamber Efendimiz a.s.v.'ın kabri nerededir? (Sadece şehir adını küçük harfler ile giriniz)
Cevap yaz
Forumlar
Eğitim ve Kültür
Kütüphane
Şiirler
Bir Âmâ Çocuğun Tahassürü
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Accept
Daha fazla bilgi edin.…