Bir Bilmecem Var Çocuklar: Büstüvit Denince Akla...

Huseyni

Müdavim

karikatur.jpg

Garib

Talebe
ben hic bisi anlamadımmm simdi ne demek walla anlamadım buskuvit baska bir anlamımı var :dft008: biri anlatsın pls simdi bu karikaturde ne demek istio bakıomm bakıomm bisi anlamıom yha :035: ole diince inek nie utanıo yha allahım biri bna anlatsınn

Huseyni

Müdavim
ben hic bisi anlamadımmm simdi ne demek walla anlamadım buskuvit baska bir anlamımı var :dft008: biri anlatsın pls simdi bu karikaturde ne demek istio bakıomm bakıomm bisi anlamıom yha :035: ole diince inek nie utanıo yha allahım biri bna anlatsınn

Haberleri pek takip etmiyorum Garib ama, geçenlerde gözüme çarpan bi yazıda, ineğin birinin laikliğe aykırı davrandığına dair bişeyler yazıyodu. İnek sahibinin elinden kaçıp büstümü yıkmış napmışsa, herhalde onunla bi bağlantısı var. Hoşuma gitti ekledim bende. :038:

ReþHa2

Well-known member
Haberleri pek takip etmiyorum Garib ama, geçenlerde gözüme çarpan bi yazıda, ineğin birinin laikliğe aykırı davrandığına dair bişeyler yazıyodu. İnek sahibinin elinden kaçıp büstümü yıkmış napmışsa, herhalde onunla bi bağlantısı var. Hoşuma gitti ekledim bende. :038:

Ya siz ne anlamışsınız ben şöyle düşündüm bisküvi denince akla Allahın nimetleri akla gelmesi gerekirken eti mi geliyor o bisküvinin içinde ineğin de sütü var ,kaymak var.Hani üstadın inekle de ilgili tefekküre dayalı söylediği çok güzel şeyler var . Orda inek hay allahım diye gülüyor öyle bir ifade sanki :)Bir de ineğin ismi gülsüm ya ona da çok güldüm:)Hani risalelerde var ya basit bir adamın hediyesine minnet edip padişahı tanımamak bu mantık var gibi..