Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Blog
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Forumlar
Eğitim ve Kültür
Kütüphane
Makale - Menkıbe ve Denemeler
Bir Çığlıktı Yalnızlığım...Hepiniz Mi Sağırdınız
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="bardak" data-source="post: 120083" data-attributes="member: 1298"><p><strong>Bir Çığlıktı Yalnızlığım...Hepiniz Mi Sağırdınız </strong></p><p> </p><p> </p><p><span style="font-size: 12px"><span style="color: indigo"><strong>Konuşmak gerekir bazen,susmak artık çare değilse… </strong></span></span></p><p><strong><span style="font-size: 12px"><span style="color: indigo">Anlatmaya başlamalı bi yerden,en başta kendinden, </span></span></strong></p><p> </p><p><strong><span style="font-size: 12px"><span style="color: indigo">Başlıyorum öyleyse dur ve dinle; </span></span></strong></p><p> </p><p><strong><span style="font-size: 12px"><span style="color: indigo">Ardından değişti hayatım,bütün değişime mahkum hayatlar gibi,geceler değişti kara kuru oldu biraz</span></span></strong></p><p><strong><span style="font-size: 12px"><span style="color: indigo">daha çok acı verir oldu…mevsimim yıllardır sonbahar </span></span></strong><span style="font-size: 12px"><span style="color: indigo"><strong>rengi soluk,yüreğim yorgun ayazda kalmış bi-çare</strong></span></span></p><p><strong><span style="font-size: 12px"><span style="color: indigo">donuk. </span></span></strong></p><p> </p><p><strong><span style="font-size: 12px"><span style="color: indigo">Aynı şarkılar farklı anlamlar kazandı,oysa şarkılar bu kadar içimi acıtmazdı,güneşi seven ben,ay</span></span></strong></p><p><strong><span style="font-size: 12px"><span style="color: indigo">ışığında aydınlatmaya çalıştım dünyamı ve yıldızlar başka türlü parladı gökyüzünde…yalnızlığımı</span></span></strong></p><p><strong><span style="font-size: 12px"><span style="color: indigo">anlatmak istercesine.. </span></span></strong></p><p> </p><p><strong><span style="font-size: 12px"><span style="color: indigo">Ağır ağır çektim perdeleri </span></span></strong></p><p><strong><span style="font-size: 12px"><span style="color: indigo">Çekmeceye gizledim çocuksu sevinçleri </span></span></strong></p><p><strong><span style="font-size: 12px"><span style="color: indigo">Büyüdüm sanki harcadım yılları </span></span></strong></p><p><strong><span style="font-size: 12px"><span style="color: indigo">Umduğumdan olgun yaşadım ayrılığı </span></span></strong></p><p><strong><span style="font-size: 12px"><span style="color: indigo">Beyaz örtüler örttüm eşyaların üstüne </span></span></strong></p><p><strong><span style="font-size: 12px"><span style="color: indigo">Kapadım kapıları topladım anıları </span></span></strong></p><p><strong><span style="font-size: 12px"><span style="color: indigo">Döktüm denizlere </span></span></strong></p><p> </p><p><strong><span style="font-size: 12px"><span style="color: indigo">Ve sen hala varsın,gidip gelirsin içim de bir yerde ama hep aynı yerde… </span></span></strong></p><p><strong><span style="font-size: 12px"><span style="color: indigo">Payını almış olmalısın değişimden, </span></span></strong></p><p> </p><p><strong><span style="font-size: 12px"><span style="color: indigo">İlgili sen olmak üzere bir sözleşme hazırladım içimde, </span></span></strong></p><p><strong><span style="font-size: 12px"><span style="color: indigo">Sen aklıma gelecektin sadece,yüreğime uğramayacaktın, </span></span></strong></p><p><strong><span style="font-size: 12px"><span style="color: indigo">Düşünecektim ama dokunamayacaktım, </span></span></strong></p><p><strong><span style="font-size: 12px"><span style="color: indigo">Üzülecektim belki ama ağlamayacaktım… </span></span></strong></p><p><strong><span style="font-size: 12px"><span style="color: indigo">Öyle yaptım ve altına imzamı attım… </span></span></strong></p><p> </p><p><strong><span style="font-size: 12px"><span style="color: indigo">Ve sen tüm kuralları ihlal ettin,infaz ettin yüreğimi,sana gel dedim gelmedin…rahat bırak gecelerimi</span></span></strong></p><p><strong><span style="font-size: 12px"><span style="color: indigo">uykularımı böyle kabus olma,hala içimdesin gitmiyorsun,bit…bit lütfen… </span></span></strong></p><p> </p><p><strong><span style="font-size: 12px"><span style="color: indigo">Yar! Terk-i Diyar </span></span></strong></p><p><strong><span style="font-size: 12px"><span style="color: indigo">yollarında şimdi kalbim </span></span></strong></p><p><strong><span style="font-size: 12px"><span style="color: indigo">Tuzla buz oldum,incindim örselendim </span></span></strong></p><p><strong><span style="font-size: 12px"><span style="color: indigo">Elimde tek kalan darmadağın ümitlerim </span></span></strong></p><p><strong><span style="font-size: 12px"><span style="color: indigo">Başardın en sonunda Oldu bak istediğin </span></span></strong></p><p><strong><span style="font-size: 12px"><span style="color: indigo">Yaralı Hayallerim </span></span></strong></p><p> </p><p><strong><span style="font-size: 12px"><span style="color: indigo">Hep aynı olmak zorunda mı ayrılıklar,yalnızlığımın sesini kimse dinlemedi… </span></span></strong></p><p><strong><span style="font-size: 12px"><span style="color: indigo">Ben yalnızlığımı haykırdım ama kimse duymak istemedi... </span></span></strong></p><p> </p><p> </p><p> </p><p> </p></blockquote><p></p>
[QUOTE="bardak, post: 120083, member: 1298"] [B]Bir Çığlıktı Yalnızlığım...Hepiniz Mi Sağırdınız [/B] [SIZE=3][COLOR=indigo][B]Konuşmak gerekir bazen,susmak artık çare değilse… [/B][/COLOR][/SIZE] [B][SIZE=3][COLOR=indigo]Anlatmaya başlamalı bi yerden,en başta kendinden, [/COLOR][/SIZE][/B] [B][SIZE=3][COLOR=indigo]Başlıyorum öyleyse dur ve dinle; [/COLOR][/SIZE][/B] [B][SIZE=3][COLOR=indigo]Ardından değişti hayatım,bütün değişime mahkum hayatlar gibi,geceler değişti kara kuru oldu biraz[/COLOR][/SIZE][/B] [B][SIZE=3][COLOR=indigo]daha çok acı verir oldu…mevsimim yıllardır sonbahar [/COLOR][/SIZE][/B][SIZE=3][COLOR=indigo][B]rengi soluk,yüreğim yorgun ayazda kalmış bi-çare[/B][/COLOR][/SIZE] [B][SIZE=3][COLOR=indigo]donuk. [/COLOR][/SIZE][/B] [B][SIZE=3][COLOR=indigo]Aynı şarkılar farklı anlamlar kazandı,oysa şarkılar bu kadar içimi acıtmazdı,güneşi seven ben,ay[/COLOR][/SIZE][/B] [B][SIZE=3][COLOR=indigo]ışığında aydınlatmaya çalıştım dünyamı ve yıldızlar başka türlü parladı gökyüzünde…yalnızlığımı[/COLOR][/SIZE][/B] [B][SIZE=3][COLOR=indigo]anlatmak istercesine.. [/COLOR][/SIZE][/B] [B][SIZE=3][COLOR=indigo]Ağır ağır çektim perdeleri [/COLOR][/SIZE][/B] [B][SIZE=3][COLOR=indigo]Çekmeceye gizledim çocuksu sevinçleri [/COLOR][/SIZE][/B] [B][SIZE=3][COLOR=indigo]Büyüdüm sanki harcadım yılları [/COLOR][/SIZE][/B] [B][SIZE=3][COLOR=indigo]Umduğumdan olgun yaşadım ayrılığı [/COLOR][/SIZE][/B] [B][SIZE=3][COLOR=indigo]Beyaz örtüler örttüm eşyaların üstüne [/COLOR][/SIZE][/B] [B][SIZE=3][COLOR=indigo]Kapadım kapıları topladım anıları [/COLOR][/SIZE][/B] [B][SIZE=3][COLOR=indigo]Döktüm denizlere [/COLOR][/SIZE][/B] [B][SIZE=3][COLOR=indigo]Ve sen hala varsın,gidip gelirsin içim de bir yerde ama hep aynı yerde… [/COLOR][/SIZE][/B] [B][SIZE=3][COLOR=indigo]Payını almış olmalısın değişimden, [/COLOR][/SIZE][/B] [B][SIZE=3][COLOR=indigo]İlgili sen olmak üzere bir sözleşme hazırladım içimde, [/COLOR][/SIZE][/B] [B][SIZE=3][COLOR=indigo]Sen aklıma gelecektin sadece,yüreğime uğramayacaktın, [/COLOR][/SIZE][/B] [B][SIZE=3][COLOR=indigo]Düşünecektim ama dokunamayacaktım, [/COLOR][/SIZE][/B] [B][SIZE=3][COLOR=indigo]Üzülecektim belki ama ağlamayacaktım… [/COLOR][/SIZE][/B] [B][SIZE=3][COLOR=indigo]Öyle yaptım ve altına imzamı attım… [/COLOR][/SIZE][/B] [B][SIZE=3][COLOR=indigo]Ve sen tüm kuralları ihlal ettin,infaz ettin yüreğimi,sana gel dedim gelmedin…rahat bırak gecelerimi[/COLOR][/SIZE][/B] [B][SIZE=3][COLOR=indigo]uykularımı böyle kabus olma,hala içimdesin gitmiyorsun,bit…bit lütfen… [/COLOR][/SIZE][/B] [B][SIZE=3][COLOR=indigo]Yar! Terk-i Diyar [/COLOR][/SIZE][/B] [B][SIZE=3][COLOR=indigo]yollarında şimdi kalbim [/COLOR][/SIZE][/B] [B][SIZE=3][COLOR=indigo]Tuzla buz oldum,incindim örselendim [/COLOR][/SIZE][/B] [B][SIZE=3][COLOR=indigo]Elimde tek kalan darmadağın ümitlerim [/COLOR][/SIZE][/B] [B][SIZE=3][COLOR=indigo]Başardın en sonunda Oldu bak istediğin [/COLOR][/SIZE][/B] [B][SIZE=3][COLOR=indigo]Yaralı Hayallerim [/COLOR][/SIZE][/B] [B][SIZE=3][COLOR=indigo]Hep aynı olmak zorunda mı ayrılıklar,yalnızlığımın sesini kimse dinlemedi… [/COLOR][/SIZE][/B] [B][SIZE=3][COLOR=indigo]Ben yalnızlığımı haykırdım ama kimse duymak istemedi... [/COLOR][/SIZE][/B] [B][SIZE=3][COLOR=#4b0082][/COLOR][/SIZE][/B] [B][SIZE=3][COLOR=#4b0082][/COLOR][/SIZE][/B] [B][SIZE=3][COLOR=#4b0082][/COLOR][/SIZE][/B] [B][SIZE=3][COLOR=#4b0082][/COLOR][/SIZE][/B] [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Peygamber Efendimiz a.s.v.'ın kabri nerededir? (Sadece şehir adını küçük harfler ile giriniz)
Cevap yaz
Forumlar
Eğitim ve Kültür
Kütüphane
Makale - Menkıbe ve Denemeler
Bir Çığlıktı Yalnızlığım...Hepiniz Mi Sağırdınız
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Accept
Daha fazla bilgi edin.…