Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Blog
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Forumlar
Eğitim ve Kültür
Kütüphane
Makale - Menkıbe ve Denemeler
Bir Çığlıktı Yalnızlığım...Hepiniz Mi Sağırdınız
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="Livza" data-source="post: 121947" data-attributes="member: 8422"><p><strong>Hepiniz Mi Sağırdınız</strong></p><p></p><p style="text-align: center"><strong><span style="font-family: 'Arial'">Sizler kahkaha atarken,benide mi çağırdınız,</span></strong></p> <p style="text-align: center"><strong><span style="font-family: 'Arial'"> Yanlızlığım Bir çığlıktı,hepiniz mi sağırdınız?</span></strong></p> <p style="text-align: center"><strong><span style="font-family: 'Arial'"> Göz yaşına boğuldukça,etrafımdan dağıldınız,</span></strong></p> <p style="text-align: center"><strong><span style="font-family: 'Arial'"> Yanlızlığım Bir çığlıktı,hepiniz mi sağırdınız?</span></strong></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"><strong><span style="font-family: 'Arial'"> Soldu gülüm gazel gibi,farkınada varmadınız,</span></strong></p> <p style="text-align: center"><strong><span style="font-family: 'Arial'"> Buda Bir insan diyerek,aranıza almadınız.</span></strong></p> <p style="text-align: center"><strong><span style="font-family: 'Arial'"> Beni benden edip giden,derdi dertten saymadınız,</span></strong></p> <p style="text-align: center"><strong><span style="font-family: 'Arial'"> Yanlızlığım Bir çığlıktı,hepiniz mi sağırdınız?</span></strong></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"><strong><span style="font-family: 'Arial'"> Düştüm türlü dertlerede,ellerimden tutmadınız,</span></strong></p> <p style="text-align: center"><strong><span style="font-family: 'Arial'"> Kapınıza geldim ama yüzümede bakmadınız.</span></strong></p> <p style="text-align: center"><strong><span style="font-family: 'Arial'"> Size selam verdim ama,onu bile almadınız,</span></strong></p> <p style="text-align: center"><strong><span style="font-family: 'Arial'"> Yanlızlığım Bir çığlıktı,hepiniz mi sağırdınız.?</span></strong></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"><strong><span style="font-family: 'Arial'"> Ağladıkça siz güldünüz,beni yürekten üzdünüz,</span></strong></p> <p style="text-align: center"><strong><span style="font-family: 'Arial'"> Sokaklarda aç perişan,beni hepiniz gördünüz.</span></strong></p> <p style="text-align: center"><strong><span style="font-family: 'Arial'"> Paranızı malınızı,gururlanarak övdünüz,</span></strong></p> <p style="text-align: center"><strong><span style="font-family: 'Arial'"> Yanlızlığım Bir çığlıktı,hepiniz mi sağırdınız?</span></strong></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"><strong><span style="font-family: 'Arial'"> Sedat derki bu Dünya'da,ölümüde unuttunuz,</span></strong></p> <p style="text-align: center"><strong><span style="font-family: 'Arial'"> Vicdanları kandırırarak,safsatayla uyuttunuz.</span></strong></p> <p style="text-align: center"><strong><span style="font-family: 'Arial'"> Oysa benim için sizler,içerimde umuttunuz,</span></strong></p> <p style="text-align: center"><strong><span style="font-family: 'Arial'"> Yanlızlığım Bir çığlıktı,hepiniz mi sağırdınız?</span></strong></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"><strong><span style="font-family: 'Arial'"> SEDAT YILDIRIM</span></strong></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Livza, post: 121947, member: 8422"] [b]Hepiniz Mi Sağırdınız[/b] [CENTER][B][FONT=Arial]Sizler kahkaha atarken,benide mi çağırdınız,[/FONT][/B] [B][FONT=Arial] Yanlızlığım Bir çığlıktı,hepiniz mi sağırdınız?[/FONT][/B] [B][FONT=Arial] Göz yaşına boğuldukça,etrafımdan dağıldınız,[/FONT][/B] [B][FONT=Arial] Yanlızlığım Bir çığlıktı,hepiniz mi sağırdınız?[/FONT][/B] [B][FONT=Arial] [/FONT][/B] [B][FONT=Arial] Soldu gülüm gazel gibi,farkınada varmadınız,[/FONT][/B] [B][FONT=Arial] Buda Bir insan diyerek,aranıza almadınız.[/FONT][/B] [B][FONT=Arial] Beni benden edip giden,derdi dertten saymadınız,[/FONT][/B] [B][FONT=Arial] Yanlızlığım Bir çığlıktı,hepiniz mi sağırdınız?[/FONT][/B] [B][FONT=Arial] [/FONT][/B] [B][FONT=Arial] Düştüm türlü dertlerede,ellerimden tutmadınız,[/FONT][/B] [B][FONT=Arial] Kapınıza geldim ama yüzümede bakmadınız.[/FONT][/B] [B][FONT=Arial] Size selam verdim ama,onu bile almadınız,[/FONT][/B] [B][FONT=Arial] Yanlızlığım Bir çığlıktı,hepiniz mi sağırdınız.?[/FONT][/B] [B][FONT=Arial] [/FONT][/B] [B][FONT=Arial] Ağladıkça siz güldünüz,beni yürekten üzdünüz,[/FONT][/B] [B][FONT=Arial] Sokaklarda aç perişan,beni hepiniz gördünüz.[/FONT][/B] [B][FONT=Arial] Paranızı malınızı,gururlanarak övdünüz,[/FONT][/B] [B][FONT=Arial] Yanlızlığım Bir çığlıktı,hepiniz mi sağırdınız?[/FONT][/B] [B][FONT=Arial] [/FONT][/B] [B][FONT=Arial] Sedat derki bu Dünya'da,ölümüde unuttunuz,[/FONT][/B] [B][FONT=Arial] Vicdanları kandırırarak,safsatayla uyuttunuz.[/FONT][/B] [B][FONT=Arial] Oysa benim için sizler,içerimde umuttunuz,[/FONT][/B] [B][FONT=Arial] Yanlızlığım Bir çığlıktı,hepiniz mi sağırdınız?[/FONT][/B] [B][FONT=Arial] [/FONT][/B] [B][FONT=Arial] SEDAT YILDIRIM[/FONT][/B][/CENTER] [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Peygamber Efendimiz a.s.v.'ın kabri nerededir? (Sadece şehir adını küçük harfler ile giriniz)
Cevap yaz
Forumlar
Eğitim ve Kültür
Kütüphane
Makale - Menkıbe ve Denemeler
Bir Çığlıktı Yalnızlığım...Hepiniz Mi Sağırdınız
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Accept
Daha fazla bilgi edin.…