Normal
Cevap: Bİr Çocuk Kuvvetlİ Bİr Dersİ İmanİ Almazsaselamun aleyküm kardeşim benimde şu anlarda en çok sıkıldığım konulardan biri bu dinimizi çocuğuma tam anlamıyla öğretip uygulattırmak en önemliside namaz konusu namazı sadece cuma günleri cuma namazını kılması ve kandillerde namazını kılması ben isterimki boynumuzun borcu olan namazı 5 vakit kılması ben namaz kıl dediğimde babasını örnek göstermesi babam kılmıyorki ilk önce sen ona kıldırsana diyo nasıl bir yaklaşım göstermeliyim sıkmadan bıktırmadan uzaklaştırmadan yaklaşmak istiyorum ama olmuyo sizce nasıl bir yaklaşım göstermeliyim ...
Cevap: Bİr Çocuk Kuvvetlİ Bİr Dersİ İmanİ Almazsa
selamun aleyküm kardeşim benimde şu anlarda en çok sıkıldığım konulardan biri bu dinimizi çocuğuma tam anlamıyla öğretip uygulattırmak en önemliside namaz konusu namazı sadece cuma günleri cuma namazını kılması ve kandillerde namazını kılması ben isterimki boynumuzun borcu olan namazı 5 vakit kılması ben namaz kıl dediğimde babasını örnek göstermesi babam kılmıyorki ilk önce sen ona kıldırsana diyo nasıl bir yaklaşım göstermeliyim sıkmadan bıktırmadan uzaklaştırmadan yaklaşmak istiyorum ama olmuyo sizce nasıl bir yaklaşım göstermeliyim ...