Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Blog
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Forumlar
İslamiyet
Alimler ve Evliyalar
Bir cümlelik dua..
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="HAYA" data-source="post: 94841" data-attributes="member: 6309"><p>Allah’ım Senden şu isimlerinin hakkı için istiyor ve yalvarıyorum. </p><p>Ey her şeyin Gerçek Mâbudu olan Allah </p><p>Ey dünyada dost ve düşman ayırt etmeden bütün mahlukatını rızıklandıran Rahman </p><p>Ey âhirette sadece dostlarına rahmet edecek olan Rahim </p><p>Ey herseyi hakkıyla bilen Alîm </p><p>Ey yarattıklarına son derece yumuşak muamele eden Halîm </p><p>Ey sonsuz büyüklük ve yücelik sahibi olan Azîm </p><p>Ey herşeyi yerli yerinde yapan Hakîm </p><p>Ey varlığının başlangıcı olmayan Kadîm </p><p>Ey herşeyi ayakta tutan Mukîm </p><p>Ey iyilik ve ikrami bol olan Kerîm </p><p>Ey efendilerin efendisi </p><p>Ey dualara cevap veren </p><p>Ey iyiliklerin sahibi </p><p>Ey dereceleri yükselten </p><p>Ey bereketleri büyük olan </p><p>Ey hataları bağışlayan </p><p>Ey belaları def eden </p><p>Ey sesleri işiten </p><p>Ey dilekleri veren </p><p>Ey sır ve gizlilikleri bilen </p><p>Ey Bağışlayanların en hayırlısı </p><p>Ey yardım edenlerin en hayırlısı </p><p>Ey hükmedenlerin en hayırlısı </p><p>Ey herşeyi hikmetle açanların en hayırlısı </p><p>Ey kendisini zikredenlerin en hayırlısı </p><p>Ey varislerin en hayırlısı </p><p>Ey övenlerin en hayırlısı </p><p>Ey rızk verenlerin en hayırlısı </p><p>Ey müşkil meseleleri hal ve fasl edenlerin en hayırlısı </p><p>Ey ihsan edenlerin en hayırlısı </p><p>Sen bütün kusur ve noksan sifatlardan münezzehsin, Senden baska Ilah yok ki bize imdat etsin. Emân ver bize, emân diliyoruz. Bizi Cehennemden kurtar. </p><p></p><p>AMİN AMİN AMİN. </p><p>YARABBİM BENİM, AİLEMİN VE TÜM DUA DOSTLARI İLE TÜM MÜSLÜMAN KARDEŞLERİMİN SIKINTILARINI GİDER BİZLERİ AFFET..</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="HAYA, post: 94841, member: 6309"] Allah’ım Senden şu isimlerinin hakkı için istiyor ve yalvarıyorum. Ey her şeyin Gerçek Mâbudu olan Allah Ey dünyada dost ve düşman ayırt etmeden bütün mahlukatını rızıklandıran Rahman Ey âhirette sadece dostlarına rahmet edecek olan Rahim Ey herseyi hakkıyla bilen Alîm Ey yarattıklarına son derece yumuşak muamele eden Halîm Ey sonsuz büyüklük ve yücelik sahibi olan Azîm Ey herşeyi yerli yerinde yapan Hakîm Ey varlığının başlangıcı olmayan Kadîm Ey herşeyi ayakta tutan Mukîm Ey iyilik ve ikrami bol olan Kerîm Ey efendilerin efendisi Ey dualara cevap veren Ey iyiliklerin sahibi Ey dereceleri yükselten Ey bereketleri büyük olan Ey hataları bağışlayan Ey belaları def eden Ey sesleri işiten Ey dilekleri veren Ey sır ve gizlilikleri bilen Ey Bağışlayanların en hayırlısı Ey yardım edenlerin en hayırlısı Ey hükmedenlerin en hayırlısı Ey herşeyi hikmetle açanların en hayırlısı Ey kendisini zikredenlerin en hayırlısı Ey varislerin en hayırlısı Ey övenlerin en hayırlısı Ey rızk verenlerin en hayırlısı Ey müşkil meseleleri hal ve fasl edenlerin en hayırlısı Ey ihsan edenlerin en hayırlısı Sen bütün kusur ve noksan sifatlardan münezzehsin, Senden baska Ilah yok ki bize imdat etsin. Emân ver bize, emân diliyoruz. Bizi Cehennemden kurtar. AMİN AMİN AMİN. YARABBİM BENİM, AİLEMİN VE TÜM DUA DOSTLARI İLE TÜM MÜSLÜMAN KARDEŞLERİMİN SIKINTILARINI GİDER BİZLERİ AFFET.. [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Peygamber Efendimiz a.s.v.'ın kabri nerededir? (Sadece şehir adını küçük harfler ile giriniz)
Cevap yaz
Forumlar
İslamiyet
Alimler ve Evliyalar
Bir cümlelik dua..
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Accept
Daha fazla bilgi edin.…