Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Blog
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Forumlar
Eğitim ve Kültür
Kütüphane
Şiirler
Bir Devrin Destanı
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="SeYeLaN" data-source="post: 92552" data-attributes="member: 7332"><p>Bir Devrin Destanı</p><p></p><p>Oturdum,düşündüm sebep ne neden? </p><p>Kızıla değil de ala kıydılar. </p><p>Bazan Yunus,bazen Yavuz'ca giden </p><p>Yolcuya kıydılar,yola kıydılar.</p><p></p><p> </p><p>İlahi bir aşkla tütüp dururken </p><p>Ateşinde küfür kızıl erirken. </p><p>Işığı yarına müjde verirken </p><p>Ocağa,ateşe,küle kıydılar. </p><p></p><p></p><p></p><p>Bu söz yeni değil söylenmiş önce </p><p>Diken yaranırmış deveye anca </p><p>Deve çobanından bağban olunca </p><p>Dikeni bırakıp güle kıydılar. </p><p></p><p></p><p></p><p>Allah için biri gerçeği görüp </p><p>Dökmedi zehirin tasını kırıp </p><p>Üstelik zehiri süngüye sürüp </p><p>Ne tuhaf değil mi bala kıydılar. </p><p></p><p></p><p></p><p>Baba evladına kıyar sanmazdım </p><p>Zaten kıyan el olsaydı tınmazdım </p><p>Önceden kıysalar yine yanmazdım </p><p>Zafere bir adım kala kıydılar. </p><p></p><p></p><p></p><p>Ahde vefa var ya,umutmuş gardaş </p><p>O umut ki bizi uyutmuş gardaş </p><p>Baltalar sapını unutmuş gardaş </p><p>Ormana ağaca,dala kıydılar. </p><p></p><p></p><p></p><p>Çekilenler hayalimde yadımda </p><p>Anlatmakla bitmez iki adımda </p><p>Kırkdörtten seksene hesapladım da </p><p>Otuzaltıbuçuk yıla kıydılar. </p><p></p><p></p><p></p><p>İnanan ne zaman olmuş ki mağlup? </p><p>Kıysalar da biziz yarın ki galip </p><p>Lakin oyununu oynadı salip </p><p>Uşakları kendine kıydılar. </p><p></p><p></p><p></p><p>Bu gerçeği Arif olan söylüyor </p><p>Kıyanın kurduğu plan söylüyor </p><p>Kim derse ki gaflet,yalan söylüyor </p><p>Bunlar bize bile..bile kıydılar.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="SeYeLaN, post: 92552, member: 7332"] Bir Devrin Destanı Oturdum,düşündüm sebep ne neden? Kızıla değil de ala kıydılar. Bazan Yunus,bazen Yavuz'ca giden Yolcuya kıydılar,yola kıydılar. İlahi bir aşkla tütüp dururken Ateşinde küfür kızıl erirken. Işığı yarına müjde verirken Ocağa,ateşe,küle kıydılar. Bu söz yeni değil söylenmiş önce Diken yaranırmış deveye anca Deve çobanından bağban olunca Dikeni bırakıp güle kıydılar. Allah için biri gerçeği görüp Dökmedi zehirin tasını kırıp Üstelik zehiri süngüye sürüp Ne tuhaf değil mi bala kıydılar. Baba evladına kıyar sanmazdım Zaten kıyan el olsaydı tınmazdım Önceden kıysalar yine yanmazdım Zafere bir adım kala kıydılar. Ahde vefa var ya,umutmuş gardaş O umut ki bizi uyutmuş gardaş Baltalar sapını unutmuş gardaş Ormana ağaca,dala kıydılar. Çekilenler hayalimde yadımda Anlatmakla bitmez iki adımda Kırkdörtten seksene hesapladım da Otuzaltıbuçuk yıla kıydılar. İnanan ne zaman olmuş ki mağlup? Kıysalar da biziz yarın ki galip Lakin oyununu oynadı salip Uşakları kendine kıydılar. Bu gerçeği Arif olan söylüyor Kıyanın kurduğu plan söylüyor Kim derse ki gaflet,yalan söylüyor Bunlar bize bile..bile kıydılar. [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Peygamber Efendimiz a.s.v.'ın kabri nerededir? (Sadece şehir adını küçük harfler ile giriniz)
Cevap yaz
Forumlar
Eğitim ve Kültür
Kütüphane
Şiirler
Bir Devrin Destanı
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Accept
Daha fazla bilgi edin.…