Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Blog
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Forumlar
Eğitim ve Kültür
Kütüphane
Makale - Menkıbe ve Denemeler
Bir Garip Yangın,bir Tuhaf Soygun..
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="GÖNÜLSIZIM" data-source="post: 124095" data-attributes="member: 11723"><p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: green">Waylon Prendergast adında bir Amerikalı,gece boyu içtikten sonra,evinin yolu üzerindeyken,mesleğini icra etmeye karar verdi.Epeyce çakırkeyif olduğu halde,alışık olduğu üzere,içeride herkesin derin uykuda olduğunu tahmin ettiği bir evin penceresine tırmandı,bir iki zorlamadan sonra pencereyi açtı.Sessizce içeri süzüldü.Çantasını,çekmecelerden ustalıkla çıkardığı mücevherlerle,parayla doldurdu."iyi bir iş"çıkarmıştı.Evde kimse uyanmadan,pahada ağır,yükte hafifleri kolayca buluvermişti.</span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: green"> Arka kapıdan sessizce çıkıp evinin yolunu tuttu.Bir süre yürüdükten sonra,evinin olduğu sokağın köşesini döndü.fakat o da ne!Üç itfaiye aracı yolu kesmiş,bir evden çıkan alevleri söndürmeye çalışıyordu.Hayret;bu kendi eviydi.</span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: green"> Çok sonra anlayacaktı ki bir kaç saat önce soyduğu,kendi eviydi.Pencereye tırmanırken ağzından düşürdüğü izmaritle kendi evini ateşe vermişti.</span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: green"> Bu yaşanmış hikayenin sonunda,sarhoş ve hırsız Waylon`un gece kendi evinden çaldığı mücevher ve paralara bakıp"Bu kadar çok şeyimin olduğunu bilmiyordum!"dediği aktarılır.</span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: green"> Gelin görün ki,Waylondan daha acınacak ve gülünecek haldeyiz.Kendi evini soyan Waylon`un çaldıkları elinde kalmıştır.ancak <span style="color: red">GIYBET</span> ederek,kendi sevap evimizi kendi ellerimizle soyduğumuzda,elimizde hiçbirşey kalmayacaktır.</span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: green"> Amellerimizi heba ettik,sevplarımızı yaktık.Ellerimiz ebediyen boş kaldı</span>.....</span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 12px"> <span style="color: red">DAĞLAR SANA BOYUN EĞMİŞKEN,BEN KÜÇÜCÜK DİLİMİ SENİN EMRİNE VEREMEDİM.TAŞLAR KATILIĞINDAN SENİN HATRINA VAZGEÇTİĞİ HALDE,BEN KALBİMİ YUMUŞATAMADIM;KEM SÖZLER DÖKÜLDÜ DİLİMDEN.ATEŞ YAKICILIĞINI SENİN İÇİN TERKETTİĞİ HALDE,BEN NEFSİMLE GIYBET ATEŞİNİ ÜFLEDİM.</span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="color: red"> BAĞIŞLA BENİ EYY RABBİMMMM</span></span><span style="color: red">....</span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 12px"><span style="color: #ff0000"> <span style="color: sienna">SENAİ DEMİRCİ</span></span></span></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="GÖNÜLSIZIM, post: 124095, member: 11723"] [CENTER][FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][COLOR=green]Waylon Prendergast adında bir Amerikalı,gece boyu içtikten sonra,evinin yolu üzerindeyken,mesleğini icra etmeye karar verdi.Epeyce çakırkeyif olduğu halde,alışık olduğu üzere,içeride herkesin derin uykuda olduğunu tahmin ettiği bir evin penceresine tırmandı,bir iki zorlamadan sonra pencereyi açtı.Sessizce içeri süzüldü.Çantasını,çekmecelerden ustalıkla çıkardığı mücevherlerle,parayla doldurdu."iyi bir iş"çıkarmıştı.Evde kimse uyanmadan,pahada ağır,yükte hafifleri kolayca buluvermişti.[/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][COLOR=green] Arka kapıdan sessizce çıkıp evinin yolunu tuttu.Bir süre yürüdükten sonra,evinin olduğu sokağın köşesini döndü.fakat o da ne!Üç itfaiye aracı yolu kesmiş,bir evden çıkan alevleri söndürmeye çalışıyordu.Hayret;bu kendi eviydi.[/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][COLOR=green] Çok sonra anlayacaktı ki bir kaç saat önce soyduğu,kendi eviydi.Pencereye tırmanırken ağzından düşürdüğü izmaritle kendi evini ateşe vermişti.[/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][COLOR=green] Bu yaşanmış hikayenin sonunda,sarhoş ve hırsız Waylon`un gece kendi evinden çaldığı mücevher ve paralara bakıp"Bu kadar çok şeyimin olduğunu bilmiyordum!"dediği aktarılır.[/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][COLOR=green] Gelin görün ki,Waylondan daha acınacak ve gülünecek haldeyiz.Kendi evini soyan Waylon`un çaldıkları elinde kalmıştır.ancak [COLOR=red]GIYBET[/COLOR] ederek,kendi sevap evimizi kendi ellerimizle soyduğumuzda,elimizde hiçbirşey kalmayacaktır.[/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][COLOR=green] Amellerimizi heba ettik,sevplarımızı yaktık.Ellerimiz ebediyen boş kaldı[/COLOR].....[/SIZE][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=3] [COLOR=red]DAĞLAR SANA BOYUN EĞMİŞKEN,BEN KÜÇÜCÜK DİLİMİ SENİN EMRİNE VEREMEDİM.TAŞLAR KATILIĞINDAN SENİN HATRINA VAZGEÇTİĞİ HALDE,BEN KALBİMİ YUMUŞATAMADIM;KEM SÖZLER DÖKÜLDÜ DİLİMDEN.ATEŞ YAKICILIĞINI SENİN İÇİN TERKETTİĞİ HALDE,BEN NEFSİMLE GIYBET ATEŞİNİ ÜFLEDİM.[/COLOR][/SIZE][/FONT] [SIZE=3][FONT=Comic Sans MS][COLOR=red] BAĞIŞLA BENİ EYY RABBİMMMM[/COLOR][/FONT][COLOR=red]....[/COLOR][/SIZE] [SIZE=3][COLOR=#ff0000] [COLOR=sienna]SENAİ DEMİRCİ[/COLOR][/COLOR][/SIZE][/CENTER] [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Peygamber Efendimiz a.s.v.'ın kabri nerededir? (Sadece şehir adını küçük harfler ile giriniz)
Cevap yaz
Forumlar
Eğitim ve Kültür
Kütüphane
Makale - Menkıbe ve Denemeler
Bir Garip Yangın,bir Tuhaf Soygun..
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Accept
Daha fazla bilgi edin.…