Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
"(İnsanları) Allah'a çağıran, İş yapan ve Iyi" Ben müslümanlardanım "diyenden kimin sözü daha güzeldir?" (Fussilet, 33)
Resulullah (sav) buyurdular:
"Olan Bir Iki GÜNÜ ziyandadır." (Beyheki)
Tebliğ vezîfesinin ihmâli, hem kişiyi hem de met dünyada âhirette PEK Çok sıkıntılara düçar olanları Eder. Ayşe hususta Ebu Hüreyre (ra) Söyle buyurur:
"(Ashab-ı Kiram arasında hakîkati aşağıya bakınız) duyardık:
Kıyamet gününde Bir kişinin yakasına, hic tanımadığı Biri gelip yapışır. Adam şaşırarak:
"Benden ne istiyorsun? Ben seni hic tanımıyorum ki, ".
Yakasına yapışan kisi İMKB:
. "Dünyada Iken beni Hata de ve cirkin İşler uzerinde görürdün, ikaz Etmez, alıkoymazdın beni o kötülüklerden." Diyerek ondan dâvâcı Olur " (Münzirî, et Terğîb ve't-terhîb, Beyrut 1417, III, 164/3506; Rudani ,Cem'u'l-Fevaid, trc.Naim Erdoğan, İstanbul ts., V, 384)
Her Bir Esma-ül Hüsna (Allah'ın En Güzel İsimleri) Güneş el-Valier: ve ve Mülkünü Tek Basina idare eden, kâinatın tek Yöneticisi, Bütün varlıkların hükümdarı, onların uzerinde istediği sekilde tasarrufta Bulunan Onlar üzerinden bol Bağış Bulunan ihsanda Demektir.
Kisa günün kari
Hakk'a ve hayra Davet husûsunda mü'minlere biz jet, yılmadan, vazgeçmeden, rehâvete kapılmadan, onu firsatta itidal üzere tebliğ hizmetine Devam etmektir.