Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Blog
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Forumlar
İslamiyet
Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi
İslama Göre Hayat
Bir Gün Iki Degil
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="ABDULLAH4" data-source="post: 271615" data-attributes="member: 1004566"><p> <table style='width: 100%'><tr><td><span style="font-size: 12px"><strong>Bir Gün Iki Degil</strong></span><br /> </td></tr><tr><td><br /> <table style='width: 100%'><tr><td><br /> <table style='width: 100%'><tr><td>Cenab-ı Hak buyuruyor:<br /> <br /> <strong>"(İnsanları) Allah'a çağıran, İş yapan ve Iyi" Ben müslümanlardanım "diyenden kimin sözü daha güzeldir?" </strong><span style="font-size: 9px">(Fussilet, 33)<br /> </span><br /> </td></tr><tr><td></td></tr><tr><td>Resulullah (sav) buyurdular:<br /> <br /> <em>"Olan Bir Iki GÜNÜ ziyandadır." </em><span style="font-size: 9px">(Beyheki)</span><br /> </td></tr><tr><td></td></tr><tr><td>Tebliğ vezîfesinin ihmâli, hem kişiyi hem de met dünyada âhirette PEK Çok sıkıntılara düçar olanları Eder. Ayşe hususta Ebu Hüreyre (ra) Söyle buyurur:<br /> "(Ashab-ı Kiram arasında hakîkati aşağıya bakınız) duyardık:<br /> Kıyamet gününde Bir kişinin yakasına, hic tanımadığı Biri gelip yapışır. Adam şaşırarak:<br /> "Benden ne istiyorsun? Ben seni hic tanımıyorum ki, ".<br /> Yakasına yapışan kisi İMKB:<br /> . "Dünyada Iken beni Hata de ve cirkin İşler uzerinde görürdün, ikaz Etmez, alıkoymazdın beni o kötülüklerden." Diyerek ondan dâvâcı Olur " <span style="font-size: 9px">(Münzirî, <em>et Terğîb ve't-terhîb,</em> Beyrut 1417, III, 164/3506; Rudani ,<em>Cem'u'l-Fevaid, </em>trc.Naim Erdoğan, İstanbul ts., V, 384)</span><br /> </td></tr><tr><td></td></tr><tr><td><strong><em>Her Bir Esma-ül Hüsna (Allah'ın En Güzel İsimleri) Güneş</em></strong><br /> <strong>el-Valier:</strong> ve ve Mülkünü Tek Basina idare eden, kâinatın tek Yöneticisi, Bütün varlıkların hükümdarı, onların uzerinde istediği sekilde tasarrufta Bulunan Onlar üzerinden bol Bağış Bulunan ihsanda Demektir.<br /> </td></tr><tr><td></td></tr><tr><td><strong><em>Kisa günün kari</em></strong><br /> Hakk'a ve hayra Davet husûsunda mü'minlere biz jet, yılmadan, vazgeçmeden, rehâvete kapılmadan, onu firsatta itidal üzere tebliğ hizmetine Devam etmektir.<br /> </td></tr></table></td></tr></table></td></tr></table></blockquote><p></p>
[QUOTE="ABDULLAH4, post: 271615, member: 1004566"] [TABLE="width: 0, align: center"] [TR] [TD="bgcolor: #FFFFFF"][SIZE=3][B]Bir Gün Iki Degil[/B][/SIZE] [/TD] [/TR] [TR] [TD="colspan: 2"] [TABLE] [TR] [TD] [TABLE="align: center"] [TR] [TD]Cenab-ı Hak buyuruyor: [B]"(İnsanları) Allah'a çağıran, İş yapan ve Iyi" Ben müslümanlardanım "diyenden kimin sözü daha güzeldir?" [/B][SIZE=1](Fussilet, 33) [/SIZE] [/TD] [/TR] [TR] [TD="align: center"][/TD] [/TR] [TR] [TD]Resulullah (sav) buyurdular: [I]"Olan Bir Iki GÜNÜ ziyandadır." [/I][SIZE=1](Beyheki)[/SIZE] [/TD] [/TR] [TR] [TD="align: center"][/TD] [/TR] [TR] [TD]Tebliğ vezîfesinin ihmâli, hem kişiyi hem de met dünyada âhirette PEK Çok sıkıntılara düçar olanları Eder. Ayşe hususta Ebu Hüreyre (ra) Söyle buyurur: "(Ashab-ı Kiram arasında hakîkati aşağıya bakınız) duyardık: Kıyamet gününde Bir kişinin yakasına, hic tanımadığı Biri gelip yapışır. Adam şaşırarak: "Benden ne istiyorsun? Ben seni hic tanımıyorum ki, ". Yakasına yapışan kisi İMKB: . "Dünyada Iken beni Hata de ve cirkin İşler uzerinde görürdün, ikaz Etmez, alıkoymazdın beni o kötülüklerden." Diyerek ondan dâvâcı Olur " [SIZE=1](Münzirî, [I]et Terğîb ve't-terhîb,[/I] Beyrut 1417, III, 164/3506; Rudani ,[I]Cem'u'l-Fevaid, [/I]trc.Naim Erdoğan, İstanbul ts., V, 384)[/SIZE] [/TD] [/TR] [TR] [TD="align: center"][/TD] [/TR] [TR] [TD][B][I]Her Bir Esma-ül Hüsna (Allah'ın En Güzel İsimleri) Güneş[/I][/B] [B]el-Valier:[/B] ve ve Mülkünü Tek Basina idare eden, kâinatın tek Yöneticisi, Bütün varlıkların hükümdarı, onların uzerinde istediği sekilde tasarrufta Bulunan Onlar üzerinden bol Bağış Bulunan ihsanda Demektir. [/TD] [/TR] [TR] [TD="align: center"][/TD] [/TR] [TR] [TD][B][I]Kisa günün kari[/I][/B] Hakk'a ve hayra Davet husûsunda mü'minlere biz jet, yılmadan, vazgeçmeden, rehâvete kapılmadan, onu firsatta itidal üzere tebliğ hizmetine Devam etmektir. [/TD] [/TR] [/TABLE] [/TD] [/TR] [/TABLE] [/TD] [/TR] [/TABLE] [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Peygamber Efendimiz a.s.v.'ın kabri nerededir? (Sadece şehir adını küçük harfler ile giriniz)
Cevap yaz
Forumlar
İslamiyet
Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi
İslama Göre Hayat
Bir Gün Iki Degil
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Accept
Daha fazla bilgi edin.…