Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Blog
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Forumlar
Blog
Blog
Bir hamle yap!!
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="Livza" data-source="post: 677187" data-attributes="member: 8422"><p><strong><p style="text-align: center"><span style="color: #008000"> Allâh buyurdu ki: "Ey insan, dikkatle bak da gör, senin topraktan yaratılmış bedenine, ruhumdan bir tohum ektim,</span></p></strong></p><p style="text-align: center"><strong><span style="color: #008000">seni yücelttim. Sen bu toprağın bir tozu iken, seni üstün bir varlık yaptım. Sana akıl verdim, AŞK verdim." </span></p></strong></p><p style="text-align: center"><strong><span style="color: #008000">"Sen bir hamle daha yap da, topraklığı,</span></p></strong></p><p style="text-align: center"><strong><span style="color: #008000">yani tevazu'u kendine sıfat, huy edin.</span></p></strong></p><p style="text-align: center"><strong><span style="color: #008000">Ben de, seni bütün yarattıklarımın üstüne</span></p></strong></p><p style="text-align: center"><strong><span style="color: #008000">emîr kılayım."</span></p></strong></p><p style="text-align: center"><strong><span style="color: #008000">Osman Nuri Topbaş/Ab-ı Hayat Katreleri </span></p><p></strong></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Livza, post: 677187, member: 8422"] [B][CENTER][COLOR="#008000"] Allâh buyurdu ki: "Ey insan, dikkatle bak da gör, senin topraktan yaratılmış bedenine, ruhumdan bir tohum ektim, seni yücelttim. Sen bu toprağın bir tozu iken, seni üstün bir varlık yaptım. Sana akıl verdim, AŞK verdim." "Sen bir hamle daha yap da, topraklığı, yani tevazu'u kendine sıfat, huy edin. Ben de, seni bütün yarattıklarımın üstüne emîr kılayım." Osman Nuri Topbaş/Ab-ı Hayat Katreleri [/COLOR][/CENTER][/B] [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Peygamber Efendimiz a.s.v.'ın kabri nerededir? (Sadece şehir adını küçük harfler ile giriniz)
Cevap yaz
Forumlar
Blog
Blog
Bir hamle yap!!
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Accept
Daha fazla bilgi edin.…