Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Blog
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Forumlar
İslamiyet
Dua Ediyorum
Bir İç Hesaplaşma /S.Demirci
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="molla_zehra" data-source="post: 12329" data-attributes="member: 30"><p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Verdana'"><span style="font-size: 12px"><em><span style="color: darkslateblue"><span style="color: indigo">Sensin belaları def eden</span></span></em></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Verdana'"><span style="font-size: 12px"><em><span style="color: darkslateblue"><span style="color: indigo">Sensin kederleri gideren</span></span></em></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Verdana'"><span style="font-size: 12px"><em><span style="color: darkslateblue"><span style="color: indigo">Sensin gamları silip süpüren</span></span></em></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Verdana'"><span style="font-size: 12px"><em><span style="color: darkslateblue"><span style="color: indigo">Sensin hüzünleri alıp götüren</span></span></em></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Verdana'"><span style="font-size: 12px"><em><span style="color: darkslateblue"><span style="color: indigo">Sensin düşmanları bertaraf eden</span></span></em></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Verdana'"><span style="font-size: 12px"><em><span style="color: darkslateblue"><span style="color: indigo">Sensin yoksulluğu yok eden</span></span></em></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Verdana'"><span style="font-size: 12px"><em><span style="color: darkslateblue"><span style="color: indigo">Sensin acizliği aciz eyleyen</span></span></em></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Verdana'"><span style="font-size: 12px"><em><span style="color: darkslateblue"><span style="color: indigo"></span></span></em></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Verdana'"><span style="font-size: 12px"><em><span style="color: darkslateblue"><span style="color: indigo">Edeb yolunda helaketlerden koru beni</span></span></em></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Verdana'"><span style="font-size: 12px"><em><span style="color: darkslateblue"><span style="color: indigo">Yoluma kurulan tuzaklardan koru beni</span></span></em></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Verdana'"><span style="font-size: 12px"><em><span style="color: darkslateblue"><span style="color: indigo">Gazabını hak edecek halleri uzak eyle benden</span></span></em></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Verdana'"><span style="font-size: 12px"><em><span style="color: darkslateblue"><span style="color: indigo">Sana itaatsizliğin zararlarını uzak eyle benden</span></span></em></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Verdana'"><span style="font-size: 12px"><em><span style="color: darkslateblue"><span style="color: indigo">Şeytanın tuzağından emin eyle beni</span></span></em></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Verdana'"><span style="font-size: 12px"><em><span style="color: darkslateblue"><span style="color: indigo">Nefsimin hevasından halas eyle beni</span></span></em></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Verdana'"><span style="font-size: 12px"><em><span style="color: darkslateblue"><span style="color: indigo">Benliğimin gururundan uzak eyle beni</span></span></em></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Verdana'"><span style="font-size: 12px"><em><span style="color: darkslateblue"><span style="color: indigo"></span></span></em></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Verdana'"><span style="font-size: 12px"><em><span style="color: darkslateblue"><span style="color: indigo">Ya Fert sen bir ve yektasın başkası kıyaslanamaz sana</span></span></em></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Verdana'"><span style="font-size: 12px"><em><span style="color: darkslateblue"><span style="color: indigo">Sen Vahit ve Ehad sın ortak olamaz sana</span></span></em></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Verdana'"><span style="font-size: 12px"><em><span style="color: darkslateblue"><span style="color: indigo">Sen kimseye benzemezsin kimse benzeyemez sana</span></span></em></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Verdana'"><span style="font-size: 12px"><em><span style="color: darkslateblue"><span style="color: indigo">Sen ki fertsin bütün buluşmaları sen gerçek eylersin, sevdalarımın hepsini sende topla</span></span></em></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Verdana'"><span style="font-size: 12px"><em><span style="color: darkslateblue"><span style="color: indigo">Sen ki ehadsin bir çiçeğin hatırına bir bahar yaratırsın sevdiklerimin hepsini sende topla</span></span></em></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Verdana'"><span style="font-size: 12px"><em><span style="color: darkslateblue"><span style="color: indigo">Sen ki vahitsin cenneti bir çiçek kadar kolay yaratırsın ümitlerimin hepsini sende topla</span></span></em></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Verdana'"><span style="font-size: 12px"><em><span style="color: darkslateblue"><span style="color: indigo">Sen ki Sametsin ol dediğini hemen olduruverirsin olmazlarımın hepsini sende topla</span> </span></em></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Verdana'"><span style="font-size: 12px"><em><span style="color: darkslateblue"></span></em></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Verdana'"><span style="font-size: 12px"></span></span><strong><span style="font-family: 'Verdana'"><span style="font-size: 12px">Senai Demirci</span></span></strong></p> <p style="text-align: center"><strong></strong></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="molla_zehra, post: 12329, member: 30"] [CENTER][FONT=Verdana][SIZE=3][I][COLOR=darkslateblue][COLOR=indigo]Sensin belaları def eden Sensin kederleri gideren Sensin gamları silip süpüren Sensin hüzünleri alıp götüren Sensin düşmanları bertaraf eden Sensin yoksulluğu yok eden Sensin acizliği aciz eyleyen Edeb yolunda helaketlerden koru beni Yoluma kurulan tuzaklardan koru beni Gazabını hak edecek halleri uzak eyle benden Sana itaatsizliğin zararlarını uzak eyle benden Şeytanın tuzağından emin eyle beni Nefsimin hevasından halas eyle beni Benliğimin gururundan uzak eyle beni Ya Fert sen bir ve yektasın başkası kıyaslanamaz sana Sen Vahit ve Ehad sın ortak olamaz sana Sen kimseye benzemezsin kimse benzeyemez sana Sen ki fertsin bütün buluşmaları sen gerçek eylersin, sevdalarımın hepsini sende topla Sen ki ehadsin bir çiçeğin hatırına bir bahar yaratırsın sevdiklerimin hepsini sende topla Sen ki vahitsin cenneti bir çiçek kadar kolay yaratırsın ümitlerimin hepsini sende topla Sen ki Sametsin ol dediğini hemen olduruverirsin olmazlarımın hepsini sende topla[/COLOR] [/COLOR][/I] [/SIZE][/FONT][B][FONT=Verdana][SIZE=3]Senai Demirci[/SIZE][/FONT] [/B][/CENTER] [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Peygamber Efendimiz a.s.v.'ın kabri nerededir? (Sadece şehir adını küçük harfler ile giriniz)
Cevap yaz
Forumlar
İslamiyet
Dua Ediyorum
Bir İç Hesaplaşma /S.Demirci
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Accept
Daha fazla bilgi edin.…