Normal
Bir inşirah ayeti kadar sana geldim....Allah razı olsun kardeşim..eyvallah..yüreklerimiz asıl derdimiz ile yansın inş..dua dua dua..ibadetin ruhu..kulluğun getirisi..ruhun hazı..eyvallah kardeşim amin ne güzel dua...kirlenen gönul aynalarımız nur ile parlar yeniden inş..Rabbim sizinde gönlünüze ferahlık versin..hayırlısıyla gidip hayırlısıyla gelirsiniz inş..ihtıyaca binaen geliyor..bende sizlerden paylaşmak istedim..Rabbim inş okudugumuz yerde hisslerimizde hissetirsin..duaları makbul olanların hürmetine yakarışlarımızı samimi ve kabul eylesin katında..
Bir inşirah ayeti kadar sana geldim....
Allah razı olsun kardeşim..eyvallah..yüreklerimiz asıl derdimiz ile yansın inş..dua dua dua..ibadetin ruhu..kulluğun getirisi..ruhun hazı..
eyvallah kardeşim amin ne güzel dua...kirlenen gönul aynalarımız nur ile parlar yeniden inş..Rabbim sizinde gönlünüze ferahlık versin..hayırlısıyla gidip hayırlısıyla gelirsiniz inş..
ihtıyaca binaen geliyor..bende sizlerden paylaşmak istedim..Rabbim inş okudugumuz yerde hisslerimizde hissetirsin..duaları makbul olanların hürmetine yakarışlarımızı samimi ve kabul eylesin katında..