Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Blog
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Forumlar
Eğitim ve Kültür
Kütüphane
Şiirler
bir kahraman bekliyoruz
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="nurhadimi" data-source="post: 19015" data-attributes="member: 526"><p><strong><span style="font-family: 'Arial'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: #800000">Bir Kahraman Bekliyoruz</span></span></span></strong></p><p><span style="color: #800000">Kal'a gibi dik başın bulutlarla yarışsın, </span></p><p><span style="color: #800000">Dalga dalga saçların rüzgarlarla karışsın! </span></p><p><span style="color: #800000"></span></p><p><span style="color: #800000">Adını nakşedelim,eski-kadim surlara </span></p><p><span style="color: #800000">Sesini haykıralım asırdan asırlara... </span></p><p><span style="color: #800000"></span></p><p><span style="color: #800000">Savletinle titresin yeniden doğu-batı, </span></p><p><span style="color: #800000">Ve kurulsun Allah'ın ebedi saltanatı... </span></p><p><span style="color: #800000"></span></p><p><span style="color: #800000">Ufukları kaplasın bayraklarımız al,al, </span></p><p><span style="color: #800000">Göklere zaferimizi çizsin vahşi bir kartal! .. </span></p><p><span style="color: #800000"></span></p><p><span style="color: #800000">Kahramanlar büyüsün masalda dev misali, </span></p><p><span style="color: #800000">Eğilsin öpsün gökler,canım nazlı hilali... </span></p><p><span style="color: #800000"></span></p><p><span style="color: #800000">Ordularım yeniden Tuna'ya akın etsin! </span></p><p><span style="color: #800000">Bir Yıldırım çaksın da uzağı yakın etsin! </span></p><p><span style="color: #800000"></span></p><p><span style="color: #800000">Selam dursun karşısında bütün şerefler,şanlar! </span></p><p><span style="color: #800000">Namını tebcil etsin,yıldızlar kehkeşanlar... </span></p><p><span style="color: #800000"></span></p><p><span style="color: #800000">İçimde hiç sönmeyen bir fetih sevdası var. </span></p><p><span style="color: #800000">Yavuz gibi diyorum:Bu dünya insana dar! </span></p><p><span style="color: #800000"></span></p><p><span style="color: #800000">Bir sada duymak için sahralara düşeyim. </span></p><p><span style="color: #800000">Helal olsun bu yolda,varım yoğum herşeyim! .. </span></p><p><span style="color: #800000"></span></p><p><span style="color: #800000">Volkan gibi lav atmış,ne susmuş ne sönmüşüm. </span></p><p><span style="color: #800000">Ben bu iman uğruna çılgınlara dönmüşüm. </span></p><p><span style="color: #800000"></span></p><p><span style="color: #800000">Bir deha bekliyoruz,gençliğe mihrap olsun, </span></p><p><span style="color: #800000">Ruhları tutuşturan bir ateş mihrak olsun. </span></p><p><span style="color: #800000"></span></p><p><span style="color: #800000">Sinesinde birleşsin sağa sola sapanlar, </span></p><p><span style="color: #800000">Kahrolsun Hak dururken zorbalara tapanlar! </span></p><p><span style="color: #800000"></span></p><p><span style="color: #800000">Çık,nerdesin,zuhur et! Biz seni bekliyoruz. </span></p><p><span style="color: #800000">Yıllardır yollarında yorgun emekliyoruz.. </span></p><p><span style="color: #800000"></span></p><p><span style="color: #800000">Musa ol! Hakka yüksel! tecelli et de Tura. </span></p><p><span style="color: #800000">Zulmet yıkılsın gitsin! Cihan garkolsun nura! </span></p><p><span style="color: #800000"></span></p><p><span style="color: #800000">İstiyorum yeniden bir hilkat istiyorum, </span></p><p><span style="color: #800000">Ne <span style="color: #ff0000"><strong>hayal</strong></span>,ne kuruntu hakikat istiyorum. </span></p><p><span style="color: #800000"></span></p><p><span style="color: #800000">Hakikat,hakikat,hakikat istiyorum! ..</span> <strong><p style="text-align: left"><span style="color: #800000">Osman Yüksel Serdengeçti</span></p><p></strong><p style="text-align: left"></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="nurhadimi, post: 19015, member: 526"] [B][FONT=Arial][SIZE=3][COLOR=#800000]Bir Kahraman Bekliyoruz[/COLOR][/SIZE][/FONT][/B] [COLOR=#800000]Kal'a gibi dik başın bulutlarla yarışsın, Dalga dalga saçların rüzgarlarla karışsın! Adını nakşedelim,eski-kadim surlara Sesini haykıralım asırdan asırlara... Savletinle titresin yeniden doğu-batı, Ve kurulsun Allah'ın ebedi saltanatı... Ufukları kaplasın bayraklarımız al,al, Göklere zaferimizi çizsin vahşi bir kartal! .. Kahramanlar büyüsün masalda dev misali, Eğilsin öpsün gökler,canım nazlı hilali... Ordularım yeniden Tuna'ya akın etsin! Bir Yıldırım çaksın da uzağı yakın etsin! Selam dursun karşısında bütün şerefler,şanlar! Namını tebcil etsin,yıldızlar kehkeşanlar... İçimde hiç sönmeyen bir fetih sevdası var. Yavuz gibi diyorum:Bu dünya insana dar! Bir sada duymak için sahralara düşeyim. Helal olsun bu yolda,varım yoğum herşeyim! .. Volkan gibi lav atmış,ne susmuş ne sönmüşüm. Ben bu iman uğruna çılgınlara dönmüşüm. Bir deha bekliyoruz,gençliğe mihrap olsun, Ruhları tutuşturan bir ateş mihrak olsun. Sinesinde birleşsin sağa sola sapanlar, Kahrolsun Hak dururken zorbalara tapanlar! Çık,nerdesin,zuhur et! Biz seni bekliyoruz. Yıllardır yollarında yorgun emekliyoruz.. Musa ol! Hakka yüksel! tecelli et de Tura. Zulmet yıkılsın gitsin! Cihan garkolsun nura! İstiyorum yeniden bir hilkat istiyorum, Ne [COLOR=#ff0000][B]hayal[/B][/COLOR],ne kuruntu hakikat istiyorum. Hakikat,hakikat,hakikat istiyorum! ..[/COLOR] [B][LEFT][COLOR=#800000]Osman Yüksel Serdengeçti[/COLOR][/LEFT][/B][LEFT][/LEFT] [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Peygamber Efendimiz a.s.v.'ın kabri nerededir? (Sadece şehir adını küçük harfler ile giriniz)
Cevap yaz
Forumlar
Eğitim ve Kültür
Kütüphane
Şiirler
bir kahraman bekliyoruz
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Accept
Daha fazla bilgi edin.…