Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Blog
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Forumlar
Eğitim ve Kültür
Kütüphane
Şiirler
Bir ömrün, Kâğida Izdüşümüdür...
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="medine gülü" data-source="post: 13740" data-attributes="member: 221"><p><span style="font-size: 15px"><span style="color: #9932cc"><em><span style="font-family: 'Times New Roman'">anlayamayacak kadar küçüktüm </span></em></span></span></p><p><em><span style="font-size: 15px"><span style="font-family: 'Times New Roman'"><span style="color: #9932cc">başladığında bu dünya sürgünüm; </span></span></span></em></p><p><em><span style="font-size: 15px"><span style="font-family: 'Times New Roman'"><span style="color: #9932cc">günlerin gülsüz ve dikenli ikliminde </span></span></span></em></p><p><em><span style="font-size: 15px"><span style="font-family: 'Times New Roman'"><span style="color: #9932cc">gözbebeklerimi kandan çiçekler gibi büyüttüm.. </span></span></span></em></p><p><em><span style="font-size: 15px"><span style="font-family: 'Times New Roman'"><span style="color: #9932cc">Bedenime arkadaş paslı prangalar, </span></span></span></em></p><p><em><span style="font-size: 15px"><span style="font-family: 'Times New Roman'"><span style="color: #9932cc">kürek mahkûmu çocuk ellerim, </span></span></span></em></p><p><em><span style="font-size: 15px"><span style="font-family: 'Times New Roman'"><span style="color: #9932cc">düşlerim ateşten deryalar... </span></span></span></em></p><p> </p><p><em><span style="font-size: 15px"><span style="font-family: 'Times New Roman'"><span style="color: #9932cc">`yürü!` dedin </span></span></span></em></p><p><em><span style="font-size: 15px"><span style="font-family: 'Times New Roman'"><span style="color: #9932cc">ve başladı yolculuğum. </span></span></span></em></p><p><em><span style="font-size: 15px"><span style="font-family: 'Times New Roman'"><span style="color: #9932cc">aynadaki suretimin, </span></span></span></em></p><p><em><span style="font-size: 15px"><span style="font-family: 'Times New Roman'"><span style="color: #9932cc">gelmiş ve geçmiş günlerimin, </span></span></span></em></p><p><em><span style="font-size: 15px"><span style="font-family: 'Times New Roman'"><span style="color: #9932cc">gelecek ve geçecek günlerimin üzerine </span></span></span></em></p><p><em><span style="font-size: 15px"><span style="font-family: 'Times New Roman'"><span style="color: #9932cc">kayıp neslimle birlikte yürüdüm</span></span></span></em></p><p> </p><p><em><span style="font-size: 15px"><span style="font-family: 'Times New Roman'"><span style="color: #9932cc">`gör!` dedin gördüm ömrümü </span></span></span></em></p><p><em><span style="font-size: 15px"><span style="font-family: 'Times New Roman'"><span style="color: #9932cc">çocukluğumu gördüm güle oynaya </span></span></span></em></p><p><em><span style="font-size: 15px"><span style="font-family: 'Times New Roman'"><span style="color: #9932cc">ilk gençliğim geçti gözümün önünden ağlaya ağlaya... </span></span></span></em></p><p><em><span style="font-size: 15px"><span style="font-family: 'Times New Roman'"><span style="color: #9932cc">yelkovanın an be an soldurduğu akrebin kıskacında </span></span></span></em></p><p><em><span style="font-size: 15px"><span style="font-family: 'Times New Roman'"><span style="color: #9932cc">ihanet mezarlığına çok dostlar gömdüm.. </span></span></span></em></p><p><em><span style="font-size: 15px"><span style="font-family: 'Times New Roman'"><span style="color: #9932cc">limansız nice gemiler gördüm;yükü,yalancı sevda.. </span></span></span></em></p><p><em><span style="font-size: 15px"><span style="font-family: 'Times New Roman'"><span style="color: #9932cc">bulutsuz yağmurlar fısıldadı </span></span></span></em></p><p><em><span style="font-size: 15px"><span style="font-family: 'Times New Roman'"><span style="color: #9932cc">aşkın kısır anasının adını kulağıma; </span></span></span></em></p><p><em><span style="font-size: 15px"><span style="font-family: 'Times New Roman'"><span style="color: #9932cc">`gönül gözü sürgülü Leyla..` </span></span></span></em></p><p><em><span style="font-size: 15px"><span style="font-family: 'Times New Roman'"><span style="color: #9932cc">işte böylece bir gece hüzünler kuşağında </span></span></span></em></p><p><em><span style="font-size: 15px"><span style="font-family: 'Times New Roman'"><span style="color: #9932cc">iki cilt arasında şiir'i gördüm.. </span></span></span></em></p><p><em><span style="font-size: 15px"><span style="font-family: 'Times New Roman'"><span style="color: #9932cc">sevdim şiir'i.. </span></span></span></em></p><p><em><span style="font-size: 15px"><span style="font-family: 'Times New Roman'"><span style="color: #9932cc">sevmediğim gibi hiçbir isi! ve aramak,`yanmak` için ilk önce! </span></span></span></em></p><p><em><span style="font-size: 15px"><span style="font-family: 'Times New Roman'"><span style="color: #9932cc">ve gözlerimi kapadığımda gördüm ki; </span></span></span></em></p><p><em><span style="font-size: 15px"><span style="font-family: 'Times New Roman'"><span style="color: #9932cc">bir damlaysa kalbim,Deniz,bu... </span></span></span></em></p><p><em><span style="font-size: 15px"><span style="font-family: 'Times New Roman'"><span style="color: #9932cc">sonra... </span></span></span></em></p><p><em><span style="font-size: 15px"><span style="font-family: 'Times New Roman'"><span style="color: #9932cc">aşk'ı gördüm ateşi görür gibi. </span></span></span></em></p><p><em><span style="font-size: 15px"><span style="font-family: 'Times New Roman'"><span style="color: #9932cc">aşk'ın huyu bozdu mürekkebi; </span></span></span></em></p><p><em><span style="font-size: 15px"><span style="font-family: 'Times New Roman'"><span style="color: #9932cc">kabardıkça kabardı kelimeler, </span></span></span></em></p><p><em><span style="font-size: 15px"><span style="font-family: 'Times New Roman'"><span style="color: #9932cc">karardıkça karardı alınyazım... </span></span></span></em></p><p><em><span style="font-size: 15px"><span style="font-family: 'Times New Roman'"><span style="color: #9932cc">ve yazdıkça yazdıkça yıllarca </span></span></span></em></p><p><em><span style="font-size: 15px"><span style="font-family: 'Times New Roman'"><span style="color: #9932cc">bir gün gördüm ki </span></span></span></em></p><p><em><span style="font-size: 15px"><span style="font-family: 'Times New Roman'"><span style="color: #9932cc">yazdığım her kelimeyle birlikte KÜL'e dondum... </span></span></span></em></p><p> </p><p><em><span style="font-size: 15px"><span style="font-family: 'Times New Roman'"><span style="color: #9932cc">`git öyleyse!` dedin, </span></span></span></em></p><p><em><span style="font-size: 15px"><span style="font-family: 'Times New Roman'"><span style="color: #9932cc">`bir denizin en gizlisine..!` </span></span></span></em></p><p><em><span style="font-size: 15px"><span style="font-family: 'Times New Roman'"><span style="color: #9932cc">kendi suskumla orada senin için </span></span></span></em></p><p><em><span style="font-size: 15px"><span style="font-family: 'Times New Roman'"><span style="color: #9932cc">benden bir mihrap yonttum... </span></span></span></em></p><p><em><span style="font-size: 15px"><span style="font-family: 'Times New Roman'"><span style="color: #9932cc">ne aklı selim, ne bir ışıktı muradım </span></span></span></em></p><p><em><span style="font-size: 15px"><span style="font-family: 'Times New Roman'"><span style="color: #9932cc">bekledim SES'ini günlerce gecelerce. </span></span></span></em></p><p><em><span style="font-size: 15px"><span style="font-family: 'Times New Roman'"><span style="color: #9932cc">Bu çileyi gütmek için </span></span></span></em></p><p><em><span style="font-size: 15px"><span style="font-family: 'Times New Roman'"><span style="color: #9932cc">tüm çölümü yalın ayak, yalın yürek yürüdüm... <******> </span></span></span></em></p><p><em><span style="font-size: 15px"><span style="font-family: 'Times New Roman'"><span style="color: #9932cc">Koşturdum durdum aklımı</span></span></span></em></p><p><em><span style="font-size: 15px"><span style="font-family: 'Times New Roman'"><span style="color: #9932cc">fikrimin bir ucu Safa bir ucu Merve.. </span></span></span></em></p><p><em><span style="font-size: 15px"><span style="font-family: 'Times New Roman'"><span style="color: #9932cc">ve `Duy!` dedin bir gün, boşuna beklemedim elbette! </span></span></span></em></p><p><em><span style="font-size: 15px"><span style="font-family: 'Times New Roman'"><span style="color: #9932cc">Uyandı uyuyan kalbim gecenin avuçlarında SES'inle.. </span></span></span></em></p><p><em><span style="font-size: 15px"><span style="font-family: 'Times New Roman'"><span style="color: #9932cc">O Ses ki bekledi Tur ve Hira aylarca, güneşlerce.. </span></span></span></em></p><p> </p><p><em><span style="font-size: 15px"><span style="font-family: 'Times New Roman'"><span style="color: #9932cc">`KÜN!` demiştin bir zaman </span></span></span></em></p><p><em><span style="font-size: 15px"><span style="font-family: 'Times New Roman'"><span style="color: #9932cc">gülümsemişti Âdem... </span></span></span></em></p><p><em><span style="font-size: 15px"><span style="font-family: 'Times New Roman'"><span style="color: #9932cc">ve bir nur yağmıştı Cebrail'le dünyaya </span></span></span></em></p><p><em><span style="font-size: 15px"><span style="font-family: 'Times New Roman'"><span style="color: #9932cc">ve Muhammed titremişti `IKRA!!` </span></span></span></em></p><p><em><span style="font-size: 15px"><span style="font-family: 'Times New Roman'"><span style="color: #9932cc">inlemişti mağara... </span></span></span></em></p><p><em><span style="font-size: 15px"><span style="font-family: 'Times New Roman'"><span style="color: #9932cc">İşte bu iki kelam arası </span></span></span></em></p><p><em><span style="font-size: 15px"><span style="font-family: 'Times New Roman'"><span style="color: #9932cc">gecen saniyeler sayısınca </span></span></span></em></p><p><em><span style="font-size: 15px"><span style="font-family: 'Times New Roman'"><span style="color: #9932cc">okudum duamı sessizce </span></span></span></em></p><p><em><span style="font-size: 15px"><span style="font-family: 'Times New Roman'"><span style="color: #9932cc">tövbemi eklediğim hikâyemi bunca </span></span></span></em></p><p><em><span style="font-size: 15px"><span style="font-family: 'Times New Roman'"><span style="color: #9932cc">`bol!` dedin ikiye boldum... </span></span></span></em></p><p><em><span style="font-size: 15px"><span style="font-family: 'Times New Roman'"><span style="color: #9932cc">senden önce, senden sonra... </span></span></span></em></p><p><em><span style="font-size: 15px"><span style="font-family: 'Times New Roman'"><span style="color: #9932cc">yarısı `kul` şimdi hikâyemin.. </span></span></span></em></p><p><em><span style="font-size: 15px"><span style="font-family: 'Times New Roman'"><span style="color: #9932cc">aklim ödünç alınmış iki kanadıyla </span></span></span></em></p><p><em><span style="font-size: 15px"><span style="font-family: 'Times New Roman'"><span style="color: #9932cc">bir garip pervanenin </span></span></span></em></p><p><em><span style="font-size: 15px"><span style="font-family: 'Times New Roman'"><span style="color: #9932cc">uçmakta Adın'a </span></span></span></em></p><p><em><span style="font-size: 15px"><span style="font-family: 'Times New Roman'"><span style="color: #9932cc">diğer yarımı bulmak için.. </span></span></span></em></p><p><em><span style="font-size: 15px"><span style="font-family: 'Times New Roman'"><span style="color: #9932cc">bulmak için aramak bahane </span></span></span></em></p><p><em><span style="font-size: 15px"><span style="font-family: 'Times New Roman'"><span style="color: #9932cc">ve aramak, bahane yanmak için.. </span></span></span></em></p><p> </p><p><em><span style="font-size: 15px"><span style="font-family: 'Times New Roman'"><span style="color: #9932cc">yandıktan sonra belki adını koyar </span></span></span></em></p><p><em><span style="font-size: 15px"><span style="font-family: 'Times New Roman'"><span style="color: #9932cc">diğer yarımın bir tek hece; `NUR`... </span></span></span></em></p><p><em><span style="font-size: 15px"><span style="font-family: 'Times New Roman'"><span style="color: #9932cc">ve dilimden bir dua dökülür; </span></span></span></em></p><p> </p><p><em><span style="font-size: 15px"><span style="font-family: 'Times New Roman'"><span style="color: #9932cc">`sonucum ve sebebim sensin </span></span></span></em></p><p><em><span style="font-size: 15px"><span style="font-family: 'Times New Roman'"><span style="color: #9932cc">yak ve kendine kat,affet beni Yarabb.. </span></span></span></em></p><p><em><span style="font-size: 15px"><span style="font-family: 'Times New Roman'"><span style="color: #9932cc">yazacaksa yazsın alnımda mahşer günü,`azadlık` </span></span></span></em></p><p><em><span style="font-size: 15px"><span style="font-family: 'Times New Roman'"><span style="color: #9932cc">bilmek yeter bana,duamı kabul ettiğini.. </span></span></span></em></p><p><em><span style="font-size: 15px"><span style="font-family: 'Times New Roman'"><span style="color: #9932cc">amin</span></span></span></em><span style="font-size: 15px"><span style="color: #9932cc">....`</span></span></p><p><span style="font-size: 15px"><span style="color: #9932cc">alıntı</span></span></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="medine gülü, post: 13740, member: 221"] [SIZE=4][COLOR=#9932cc][I][FONT=Times New Roman]anlayamayacak kadar küçüktüm [/FONT][/I][/COLOR][/SIZE] [I][SIZE=4][FONT=Times New Roman][COLOR=#9932cc]başladığında bu dünya sürgünüm; [/COLOR][/FONT][/SIZE][/I] [I][SIZE=4][FONT=Times New Roman][COLOR=#9932cc]günlerin gülsüz ve dikenli ikliminde [/COLOR][/FONT][/SIZE][/I] [I][SIZE=4][FONT=Times New Roman][COLOR=#9932cc]gözbebeklerimi kandan çiçekler gibi büyüttüm.. [/COLOR][/FONT][/SIZE][/I] [I][SIZE=4][FONT=Times New Roman][COLOR=#9932cc]Bedenime arkadaş paslı prangalar, [/COLOR][/FONT][/SIZE][/I] [I][SIZE=4][FONT=Times New Roman][COLOR=#9932cc]kürek mahkûmu çocuk ellerim, [/COLOR][/FONT][/SIZE][/I] [I][SIZE=4][FONT=Times New Roman][COLOR=#9932cc]düşlerim ateşten deryalar... [/COLOR][/FONT][/SIZE][/I] [I][SIZE=4][FONT=Times New Roman][COLOR=#9932cc]`yürü!` dedin [/COLOR][/FONT][/SIZE][/I] [I][SIZE=4][FONT=Times New Roman][COLOR=#9932cc]ve başladı yolculuğum. [/COLOR][/FONT][/SIZE][/I] [I][SIZE=4][FONT=Times New Roman][COLOR=#9932cc]aynadaki suretimin, [/COLOR][/FONT][/SIZE][/I] [I][SIZE=4][FONT=Times New Roman][COLOR=#9932cc]gelmiş ve geçmiş günlerimin, [/COLOR][/FONT][/SIZE][/I] [I][SIZE=4][FONT=Times New Roman][COLOR=#9932cc]gelecek ve geçecek günlerimin üzerine [/COLOR][/FONT][/SIZE][/I] [I][SIZE=4][FONT=Times New Roman][COLOR=#9932cc]kayıp neslimle birlikte yürüdüm[/COLOR][/FONT][/SIZE][/I] [I][SIZE=4][FONT=Times New Roman][COLOR=#9932cc]`gör!` dedin gördüm ömrümü [/COLOR][/FONT][/SIZE][/I] [I][SIZE=4][FONT=Times New Roman][COLOR=#9932cc]çocukluğumu gördüm güle oynaya [/COLOR][/FONT][/SIZE][/I] [I][SIZE=4][FONT=Times New Roman][COLOR=#9932cc]ilk gençliğim geçti gözümün önünden ağlaya ağlaya... [/COLOR][/FONT][/SIZE][/I] [I][SIZE=4][FONT=Times New Roman][COLOR=#9932cc]yelkovanın an be an soldurduğu akrebin kıskacında [/COLOR][/FONT][/SIZE][/I] [I][SIZE=4][FONT=Times New Roman][COLOR=#9932cc]ihanet mezarlığına çok dostlar gömdüm.. [/COLOR][/FONT][/SIZE][/I] [I][SIZE=4][FONT=Times New Roman][COLOR=#9932cc]limansız nice gemiler gördüm;yükü,yalancı sevda.. [/COLOR][/FONT][/SIZE][/I] [I][SIZE=4][FONT=Times New Roman][COLOR=#9932cc]bulutsuz yağmurlar fısıldadı [/COLOR][/FONT][/SIZE][/I] [I][SIZE=4][FONT=Times New Roman][COLOR=#9932cc]aşkın kısır anasının adını kulağıma; [/COLOR][/FONT][/SIZE][/I] [I][SIZE=4][FONT=Times New Roman][COLOR=#9932cc]`gönül gözü sürgülü Leyla..` [/COLOR][/FONT][/SIZE][/I] [I][SIZE=4][FONT=Times New Roman][COLOR=#9932cc]işte böylece bir gece hüzünler kuşağında [/COLOR][/FONT][/SIZE][/I] [I][SIZE=4][FONT=Times New Roman][COLOR=#9932cc]iki cilt arasında şiir'i gördüm.. [/COLOR][/FONT][/SIZE][/I] [I][SIZE=4][FONT=Times New Roman][COLOR=#9932cc]sevdim şiir'i.. [/COLOR][/FONT][/SIZE][/I] [I][SIZE=4][FONT=Times New Roman][COLOR=#9932cc]sevmediğim gibi hiçbir isi! ve aramak,`yanmak` için ilk önce! [/COLOR][/FONT][/SIZE][/I] [I][SIZE=4][FONT=Times New Roman][COLOR=#9932cc]ve gözlerimi kapadığımda gördüm ki; [/COLOR][/FONT][/SIZE][/I] [I][SIZE=4][FONT=Times New Roman][COLOR=#9932cc]bir damlaysa kalbim,Deniz,bu... [/COLOR][/FONT][/SIZE][/I] [I][SIZE=4][FONT=Times New Roman][COLOR=#9932cc]sonra... [/COLOR][/FONT][/SIZE][/I] [I][SIZE=4][FONT=Times New Roman][COLOR=#9932cc]aşk'ı gördüm ateşi görür gibi. [/COLOR][/FONT][/SIZE][/I] [I][SIZE=4][FONT=Times New Roman][COLOR=#9932cc]aşk'ın huyu bozdu mürekkebi; [/COLOR][/FONT][/SIZE][/I] [I][SIZE=4][FONT=Times New Roman][COLOR=#9932cc]kabardıkça kabardı kelimeler, [/COLOR][/FONT][/SIZE][/I] [I][SIZE=4][FONT=Times New Roman][COLOR=#9932cc]karardıkça karardı alınyazım... [/COLOR][/FONT][/SIZE][/I] [I][SIZE=4][FONT=Times New Roman][COLOR=#9932cc]ve yazdıkça yazdıkça yıllarca [/COLOR][/FONT][/SIZE][/I] [I][SIZE=4][FONT=Times New Roman][COLOR=#9932cc]bir gün gördüm ki [/COLOR][/FONT][/SIZE][/I] [I][SIZE=4][FONT=Times New Roman][COLOR=#9932cc]yazdığım her kelimeyle birlikte KÜL'e dondum... [/COLOR][/FONT][/SIZE][/I] [I][SIZE=4][FONT=Times New Roman][COLOR=#9932cc]`git öyleyse!` dedin, [/COLOR][/FONT][/SIZE][/I] [I][SIZE=4][FONT=Times New Roman][COLOR=#9932cc]`bir denizin en gizlisine..!` [/COLOR][/FONT][/SIZE][/I] [I][SIZE=4][FONT=Times New Roman][COLOR=#9932cc]kendi suskumla orada senin için [/COLOR][/FONT][/SIZE][/I] [I][SIZE=4][FONT=Times New Roman][COLOR=#9932cc]benden bir mihrap yonttum... [/COLOR][/FONT][/SIZE][/I] [I][SIZE=4][FONT=Times New Roman][COLOR=#9932cc]ne aklı selim, ne bir ışıktı muradım [/COLOR][/FONT][/SIZE][/I] [I][SIZE=4][FONT=Times New Roman][COLOR=#9932cc]bekledim SES'ini günlerce gecelerce. [/COLOR][/FONT][/SIZE][/I] [I][SIZE=4][FONT=Times New Roman][COLOR=#9932cc]Bu çileyi gütmek için [/COLOR][/FONT][/SIZE][/I] [I][SIZE=4][FONT=Times New Roman][COLOR=#9932cc]tüm çölümü yalın ayak, yalın yürek yürüdüm... <******> [/COLOR][/FONT][/SIZE][/I] [I][SIZE=4][FONT=Times New Roman][COLOR=#9932cc]Koşturdum durdum aklımı[/COLOR][/FONT][/SIZE][/I] [I][SIZE=4][FONT=Times New Roman][COLOR=#9932cc]fikrimin bir ucu Safa bir ucu Merve.. [/COLOR][/FONT][/SIZE][/I] [I][SIZE=4][FONT=Times New Roman][COLOR=#9932cc]ve `Duy!` dedin bir gün, boşuna beklemedim elbette! [/COLOR][/FONT][/SIZE][/I] [I][SIZE=4][FONT=Times New Roman][COLOR=#9932cc]Uyandı uyuyan kalbim gecenin avuçlarında SES'inle.. [/COLOR][/FONT][/SIZE][/I] [I][SIZE=4][FONT=Times New Roman][COLOR=#9932cc]O Ses ki bekledi Tur ve Hira aylarca, güneşlerce.. [/COLOR][/FONT][/SIZE][/I] [I][SIZE=4][FONT=Times New Roman][COLOR=#9932cc]`KÜN!` demiştin bir zaman [/COLOR][/FONT][/SIZE][/I] [I][SIZE=4][FONT=Times New Roman][COLOR=#9932cc]gülümsemişti Âdem... [/COLOR][/FONT][/SIZE][/I] [I][SIZE=4][FONT=Times New Roman][COLOR=#9932cc]ve bir nur yağmıştı Cebrail'le dünyaya [/COLOR][/FONT][/SIZE][/I] [I][SIZE=4][FONT=Times New Roman][COLOR=#9932cc]ve Muhammed titremişti `IKRA!!` [/COLOR][/FONT][/SIZE][/I] [I][SIZE=4][FONT=Times New Roman][COLOR=#9932cc]inlemişti mağara... [/COLOR][/FONT][/SIZE][/I] [I][SIZE=4][FONT=Times New Roman][COLOR=#9932cc]İşte bu iki kelam arası [/COLOR][/FONT][/SIZE][/I] [I][SIZE=4][FONT=Times New Roman][COLOR=#9932cc]gecen saniyeler sayısınca [/COLOR][/FONT][/SIZE][/I] [I][SIZE=4][FONT=Times New Roman][COLOR=#9932cc]okudum duamı sessizce [/COLOR][/FONT][/SIZE][/I] [I][SIZE=4][FONT=Times New Roman][COLOR=#9932cc]tövbemi eklediğim hikâyemi bunca [/COLOR][/FONT][/SIZE][/I] [I][SIZE=4][FONT=Times New Roman][COLOR=#9932cc]`bol!` dedin ikiye boldum... [/COLOR][/FONT][/SIZE][/I] [I][SIZE=4][FONT=Times New Roman][COLOR=#9932cc]senden önce, senden sonra... [/COLOR][/FONT][/SIZE][/I] [I][SIZE=4][FONT=Times New Roman][COLOR=#9932cc]yarısı `kul` şimdi hikâyemin.. [/COLOR][/FONT][/SIZE][/I] [I][SIZE=4][FONT=Times New Roman][COLOR=#9932cc]aklim ödünç alınmış iki kanadıyla [/COLOR][/FONT][/SIZE][/I] [I][SIZE=4][FONT=Times New Roman][COLOR=#9932cc]bir garip pervanenin [/COLOR][/FONT][/SIZE][/I] [I][SIZE=4][FONT=Times New Roman][COLOR=#9932cc]uçmakta Adın'a [/COLOR][/FONT][/SIZE][/I] [I][SIZE=4][FONT=Times New Roman][COLOR=#9932cc]diğer yarımı bulmak için.. [/COLOR][/FONT][/SIZE][/I] [I][SIZE=4][FONT=Times New Roman][COLOR=#9932cc]bulmak için aramak bahane [/COLOR][/FONT][/SIZE][/I] [I][SIZE=4][FONT=Times New Roman][COLOR=#9932cc]ve aramak, bahane yanmak için.. [/COLOR][/FONT][/SIZE][/I] [I][SIZE=4][FONT=Times New Roman][COLOR=#9932cc]yandıktan sonra belki adını koyar [/COLOR][/FONT][/SIZE][/I] [I][SIZE=4][FONT=Times New Roman][COLOR=#9932cc]diğer yarımın bir tek hece; `NUR`... [/COLOR][/FONT][/SIZE][/I] [I][SIZE=4][FONT=Times New Roman][COLOR=#9932cc]ve dilimden bir dua dökülür; [/COLOR][/FONT][/SIZE][/I] [I][SIZE=4][FONT=Times New Roman][COLOR=#9932cc]`sonucum ve sebebim sensin [/COLOR][/FONT][/SIZE][/I] [I][SIZE=4][FONT=Times New Roman][COLOR=#9932cc]yak ve kendine kat,affet beni Yarabb.. [/COLOR][/FONT][/SIZE][/I] [I][SIZE=4][FONT=Times New Roman][COLOR=#9932cc]yazacaksa yazsın alnımda mahşer günü,`azadlık` [/COLOR][/FONT][/SIZE][/I] [I][SIZE=4][FONT=Times New Roman][COLOR=#9932cc]bilmek yeter bana,duamı kabul ettiğini.. [/COLOR][/FONT][/SIZE][/I] [I][SIZE=4][FONT=Times New Roman][COLOR=#9932cc]amin[/COLOR][/FONT][/SIZE][/I][SIZE=4][COLOR=#9932cc]....`[/COLOR][/SIZE] [SIZE=4][COLOR=#9932cc]alıntı[/COLOR][/SIZE] [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Peygamber Efendimiz a.s.v.'ın kabri nerededir? (Sadece şehir adını küçük harfler ile giriniz)
Cevap yaz
Forumlar
Eğitim ve Kültür
Kütüphane
Şiirler
Bir ömrün, Kâğida Izdüşümüdür...
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Accept
Daha fazla bilgi edin.…