Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Blog
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Forumlar
Mizah ve Eğlence
Serbest Kürsü
Bir Şehit Annesinin DiLinden YürekLerinize ŞEHİT'lik makamı
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="sümühklü" data-source="post: 75770" data-attributes="member: 3772"><p><span style="color: #0000ff">Ülkemizin son günlerde yoğun bir şekilde yaşadığı terörle mücadele hakkında neler söylemek istersiniz?</span></p><p> </p><p>Türk Milleti olarak geçmişte ne mücadeleler verildiyse, şimdi de verilmelidir, veriliyor da... Türk Milleti, kuşkusuz bunu en asil bir şekilde yerine getirecektir. Çünkü Türkiye, büyük bir devlettir. Ne mutlu bizlere ki, biz, Hazret-i Muhammed -sallâllâhu aleyhi ve sellem-’in ümmetiyiz. Cenâb-ı Hak, bizi düşman ayağı altında koymasın. Hep böyle duâ ediyoruz ve etmeliyiz.</p><p> </p><p><span style="color: #0000ff">Sizce şehitlik nedir? Yüreğinizdeki “şehitlik” tanımını yapar mısınız? </span> </p><p></p><p>Bana göre şehitlik, kademe kademedir. Tabiî ki, hep duâ ediyorum; Cenâb-ı Allah yavrularımızı en ulvî mertebeden şehit kılsın. Vatan için, nâmusumuz için, bayrak için, îmânımız için, bile bile üç-beş metre arayla ölümü göze alarak kendisini hedef etmiş, vatan evlâtlarıdır onlar… Bizim çocuğumuz eroinden, içkiden ya da başka kötü yolların peşinden giderken ölebilirdi. Biz, bu yüce şehitlik mertebesini bize nasip ettiği için Allah Teâlâ’ya şükrediyoruz. Acı çok büyük acı, ama başımızın tâcı…</p><p> </p><p><span style="color: #0000ff">Evlâdı askerde olan âilelere ne mesaj vermek istersiniz? </span> </p><p></p><p>Benim bir oğlum daha asker… Hiç üzülmesinler. Onun yiyecek ekmeği varsa, alacak nefesi varsa; Rabbim onu korur. Sabırlı olsunlar, kuzularını Allâh’a emânet etsinler. Şehit anaları da çocuklarına lâyık bir şekilde davransınlar ve Türkiye onlardan örnek alsın, sakın isyan etmesinler. Onlar, 20 yaşına kadar bizim çocuklarımızdı, ama şehit olduktan sonra, bu vatanın evlâtları oldular!... Bütün Türkiye sahip çıkmalı onlara…</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="sümühklü, post: 75770, member: 3772"] [color=#0000ff]Ülkemizin son günlerde yoğun bir şekilde yaşadığı terörle mücadele hakkında neler söylemek istersiniz?[/color] Türk Milleti olarak geçmişte ne mücadeleler verildiyse, şimdi de verilmelidir, veriliyor da... Türk Milleti, kuşkusuz bunu en asil bir şekilde yerine getirecektir. Çünkü Türkiye, büyük bir devlettir. Ne mutlu bizlere ki, biz, Hazret-i Muhammed -sallâllâhu aleyhi ve sellem-’in ümmetiyiz. Cenâb-ı Hak, bizi düşman ayağı altında koymasın. Hep böyle duâ ediyoruz ve etmeliyiz. [color=#0000ff]Sizce şehitlik nedir? Yüreğinizdeki “şehitlik” tanımını yapar mısınız? [/color] Bana göre şehitlik, kademe kademedir. Tabiî ki, hep duâ ediyorum; Cenâb-ı Allah yavrularımızı en ulvî mertebeden şehit kılsın. Vatan için, nâmusumuz için, bayrak için, îmânımız için, bile bile üç-beş metre arayla ölümü göze alarak kendisini hedef etmiş, vatan evlâtlarıdır onlar… Bizim çocuğumuz eroinden, içkiden ya da başka kötü yolların peşinden giderken ölebilirdi. Biz, bu yüce şehitlik mertebesini bize nasip ettiği için Allah Teâlâ’ya şükrediyoruz. Acı çok büyük acı, ama başımızın tâcı… [color=#0000ff]Evlâdı askerde olan âilelere ne mesaj vermek istersiniz? [/color] Benim bir oğlum daha asker… Hiç üzülmesinler. Onun yiyecek ekmeği varsa, alacak nefesi varsa; Rabbim onu korur. Sabırlı olsunlar, kuzularını Allâh’a emânet etsinler. Şehit anaları da çocuklarına lâyık bir şekilde davransınlar ve Türkiye onlardan örnek alsın, sakın isyan etmesinler. Onlar, 20 yaşına kadar bizim çocuklarımızdı, ama şehit olduktan sonra, bu vatanın evlâtları oldular!... Bütün Türkiye sahip çıkmalı onlara… [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Peygamber Efendimiz a.s.v.'ın kabri nerededir? (Sadece şehir adını küçük harfler ile giriniz)
Cevap yaz
Forumlar
Mizah ve Eğlence
Serbest Kürsü
Bir Şehit Annesinin DiLinden YürekLerinize ŞEHİT'lik makamı
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Accept
Daha fazla bilgi edin.…