Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Blog
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Forumlar
Eğitim ve Kültür
Bunları Biliyormusunuz
Bir Soru..??? Hava ve kan basıncı ?
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="VUSLAT" data-source="post: 145632" data-attributes="member: 7387"><p><strong><em><span style="color: darkorchid">ben bilimsel değil ama izlediğim bu tür belgesellere dayanarak yorum yapmak istiyorum müsadenizle...</span></em></strong></p><p><strong><em><span style="color: #9932cc">şimdi bahsetmiş olduğunuz basınca karşılık...</span></em></strong></p><p><strong><em><span style="color: #9932cc">Allah(c.c.) öyle muntazam yaratmış ki herşeyi...</span></em></strong></p><p><strong><em><span style="color: #9932cc">en ince ayrıntısına kadar herşey denge çerçevesinde...</span></em></strong></p><p> </p><p><strong><em><span style="color: #9932cc">kaza yapıp kesikle kan kaybeden insan...</span></em></strong></p><p><strong><em><span style="color: #9932cc">ne kadar kan kaybetsede vücudunda oksijen barındırıyor...</span></em></strong></p><p><strong><em><span style="color: #9932cc">bu oksijen hava basıncını dengeliyor bence...</span></em></strong></p><p><strong><em><span style="color: #9932cc">buda ne kadar kan kaybetsede, o muzzam yükün altında ezilip büzülmüyor...</span></em></strong></p><p><strong><em><span style="color: #9932cc">bu benim yorumum...</span></em></strong></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="VUSLAT, post: 145632, member: 7387"] [B][I][COLOR=darkorchid]ben bilimsel değil ama izlediğim bu tür belgesellere dayanarak yorum yapmak istiyorum müsadenizle...[/COLOR][/I][/B] [B][I][COLOR=#9932cc]şimdi bahsetmiş olduğunuz basınca karşılık...[/COLOR][/I][/B] [B][I][COLOR=#9932cc]Allah(c.c.) öyle muntazam yaratmış ki herşeyi...[/COLOR][/I][/B] [B][I][COLOR=#9932cc]en ince ayrıntısına kadar herşey denge çerçevesinde...[/COLOR][/I][/B] [B][I][COLOR=#9932cc][/COLOR][/I][/B] [B][I][COLOR=#9932cc]kaza yapıp kesikle kan kaybeden insan...[/COLOR][/I][/B] [B][I][COLOR=#9932cc]ne kadar kan kaybetsede vücudunda oksijen barındırıyor...[/COLOR][/I][/B] [B][I][COLOR=#9932cc]bu oksijen hava basıncını dengeliyor bence...[/COLOR][/I][/B] [B][I][COLOR=#9932cc]buda ne kadar kan kaybetsede, o muzzam yükün altında ezilip büzülmüyor...[/COLOR][/I][/B] [B][I][COLOR=#9932cc]bu benim yorumum...[/COLOR][/I][/B] [B][I][COLOR=#9932cc][/COLOR][/I][/B] [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Peygamber Efendimiz a.s.v.'ın kabri nerededir? (Sadece şehir adını küçük harfler ile giriniz)
Cevap yaz
Forumlar
Eğitim ve Kültür
Bunları Biliyormusunuz
Bir Soru..??? Hava ve kan basıncı ?
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Accept
Daha fazla bilgi edin.…