Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Blog
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Forumlar
Eğitim ve Kültür
Kütüphane
Makale - Menkıbe ve Denemeler
Bir tek beni istemiyorlar!!!
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="GÖNÜLSIZIM" data-source="post: 204800" data-attributes="member: 11723"><p><strong><span style="color: #800000"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: magenta">Zamanın birinde bir Allah dostu şöyle dua etmiş: “Ya Rab, bu kadar insan Sana dua ediyor, Senden bir şeyler istiyorlar. Ya Rab! Ben merak ettim, Senden ne istiyorlar. Bana bunları bildir ya Rab!” Allah bu dostunun duasını kabul etmiş ve kendisine edilen tüm duaları veliye bildirmeye başlamış. Mübarek edilen duaları duydukça gitgide erimeye, kahrolmaya, üzülmeye başlamış. Öyle ki artık dayanamaz hale gelmiş. Ve Şöyle yalvarmış: “Aman Ya Rab! Bunu benden al Allah’ım.” “Neden ya kulum?” diye Allah sorunca; “Aman Ya Rab! Senden neler neler istiyorlar. Dayanamadım.” demiş. </span></span></span></span></strong></p><p></p><p><strong><span style="color: #800000"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: magenta">Allah : “Evet, benden ev istiyorlar, araba istiyorlar, aş, iş, eş istiyorlar, sağlık mutluluk istiyorlar. </span></span></span></span></strong></p><p></p><p><strong><span style="color: #800000"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: magenta">Ama BİR TEK BENİ İSTEMİYORLAR” demiş. </span></span></span></span></strong></p><p></p><p><strong><span style="color: #800000"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: magenta">Dualarıyla Allah’ın Zatını isteyenlerden olalım inşaallah…</span></span></span></span></strong></p><p></p><p> </p><p></p><p><strong><span style="color: #800000"><em><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: magenta">Vellezîne saberûbtigâe vechi rabbihim ve ekâmûs salâte ve enfekû mimmâ rezaknâhum sirren ve alâniyeten ve yedreûne bil hasenetis seyyiete ulâike lehum ukbed dâr. </span></span></span></em></span></strong></p><p></p><p><strong><span style="color: #800000"><em><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: magenta">Onlar, sabırla Rab’lerinin vechini (Zat’ını, Allah’ın Zat’ını görmeyi) dileyenler ve namazı ikame edenler, onları rızıklandırdığımız şeylerden gizli ve açıkça infâk edenlerdir. Ve seyyiati, hasenat ile (iyilikle) savan kimselerdir. İşte onlar için, bu dünyanın (güzel bir) akıbeti (sonucu) vardır.. </span></span></span></em></span></strong></p><p></p><p><strong><span style="color: #800000"><em><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: magenta">13 / RAD – 22</span></span></span></em></span></strong></p><p></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="GÖNÜLSIZIM, post: 204800, member: 11723"] [B][COLOR=#800000][FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=magenta]Zamanın birinde bir Allah dostu şöyle dua etmiş: “Ya Rab, bu kadar insan Sana dua ediyor, Senden bir şeyler istiyorlar. Ya Rab! Ben merak ettim, Senden ne istiyorlar. Bana bunları bildir ya Rab!” Allah bu dostunun duasını kabul etmiş ve kendisine edilen tüm duaları veliye bildirmeye başlamış. Mübarek edilen duaları duydukça gitgide erimeye, kahrolmaya, üzülmeye başlamış. Öyle ki artık dayanamaz hale gelmiş. Ve Şöyle yalvarmış: “Aman Ya Rab! Bunu benden al Allah’ım.” “Neden ya kulum?” diye Allah sorunca; “Aman Ya Rab! Senden neler neler istiyorlar. Dayanamadım.” demiş. [/COLOR][/SIZE][/FONT][/COLOR][/B] [B][COLOR=#800000][FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=magenta]Allah : “Evet, benden ev istiyorlar, araba istiyorlar, aş, iş, eş istiyorlar, sağlık mutluluk istiyorlar. [/COLOR][/SIZE][/FONT][/COLOR][/B] [B][COLOR=#800000][FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=magenta]Ama BİR TEK BENİ İSTEMİYORLAR” demiş. [/COLOR][/SIZE][/FONT][/COLOR][/B] [B][COLOR=#800000][FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=magenta]Dualarıyla Allah’ın Zatını isteyenlerden olalım inşaallah…[/COLOR][/SIZE][/FONT][/COLOR][/B] [B][COLOR=#800000][FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=magenta] [/COLOR][/SIZE][/FONT][/COLOR][/B] [B][COLOR=#800000][I][FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=magenta]Vellezîne saberûbtigâe vechi rabbihim ve ekâmûs salâte ve enfekû mimmâ rezaknâhum sirren ve alâniyeten ve yedreûne bil hasenetis seyyiete ulâike lehum ukbed dâr. [/COLOR][/SIZE][/FONT][/I][/COLOR][/B] [B][COLOR=#800000][I][FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=magenta]Onlar, sabırla Rab’lerinin vechini (Zat’ını, Allah’ın Zat’ını görmeyi) dileyenler ve namazı ikame edenler, onları rızıklandırdığımız şeylerden gizli ve açıkça infâk edenlerdir. Ve seyyiati, hasenat ile (iyilikle) savan kimselerdir. İşte onlar için, bu dünyanın (güzel bir) akıbeti (sonucu) vardır.. [/COLOR][/SIZE][/FONT][/I][/COLOR][/B] [B][COLOR=#800000][I][FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=magenta]13 / RAD – 22[/COLOR][/SIZE][/FONT][/I][/COLOR][/B] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=magenta] [/COLOR][/SIZE][/FONT] [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Peygamber Efendimiz a.s.v.'ın kabri nerededir? (Sadece şehir adını küçük harfler ile giriniz)
Cevap yaz
Forumlar
Eğitim ve Kültür
Kütüphane
Makale - Menkıbe ve Denemeler
Bir tek beni istemiyorlar!!!
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Accept
Daha fazla bilgi edin.…