yolcu küçükken böyle dua edermiş
T Tarihci Marmara Tarih 5 Şub 2009 #142 AH MİNEL AŞK' Alıntı: Tarihci kim bakıyo bana Genişletmek için tıkla ... Demek ki algılanmamız bu şekildeymiş.
AH MİNEL AŞK' Alıntı: Tarihci kim bakıyo bana Genişletmek için tıkla ... Demek ki algılanmamız bu şekildeymiş.
H HAYA Sevdam Davam 5 Şub 2009 #143 yok algılanma degilde yorumlarınız o kadar yerli yerindeki çok bilgili biri olarak size yakıştırdım desem inş sizi üzmemişimdir dua ile abim
yok algılanma degilde yorumlarınız o kadar yerli yerindeki çok bilgili biri olarak size yakıştırdım desem inş sizi üzmemişimdir dua ile abim
T Tarihci Marmara Tarih 5 Şub 2009 #144 AH MİNEL AŞK' Alıntı: yok algılanma degilde yorumlarınız o kadar yerli yerindeki çok bilgili biri olarak size yakıştırdım desem inş sizi üzmemişimdir dua ile abim Genişletmek için tıkla ... Yo estağfurullah üzülmedim, mütenasip olmuş zaten
AH MİNEL AŞK' Alıntı: yok algılanma degilde yorumlarınız o kadar yerli yerindeki çok bilgili biri olarak size yakıştırdım desem inş sizi üzmemişimdir dua ile abim Genişletmek için tıkla ... Yo estağfurullah üzülmedim, mütenasip olmuş zaten
E Eyvàh! Talebe 9 Şub 2009 #145 ah minel aşk' Alıntı: yolcu küçükken böyle dua edermiş Genişletmek için tıkla ... :021:
Y yo£cu Active member 9 Şub 2009 #146 AH MİNEL AŞK' Alıntı: yolcu küçükken böyle dua edermiş Genişletmek için tıkla ... ne şekermişim be
H HAFIZ Well-known member 9 Şub 2009 #147 Tarihci' Alıntı: Yo estağfurullah üzülmedim, mütenasip olmuş zaten Genişletmek için tıkla ... asıl tarihçi bu arkadaşlar :005:
Tarihci' Alıntı: Yo estağfurullah üzülmedim, mütenasip olmuş zaten Genişletmek için tıkla ... asıl tarihçi bu arkadaşlar :005:
E ebrar172 Talebe 12 Kas 2009 #150 dostum nukte'nin bebeklik resmi... nerden ele geçirdiğimi sormayın karıştırmayın oraları meslek sırrı...:001:
dostum nukte'nin bebeklik resmi... nerden ele geçirdiğimi sormayın karıştırmayın oraları meslek sırrı...:001: