Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Blog
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Forumlar
Mizah ve Eğlence
Mizahi Sohbet
biraz tebessün için...
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="ARİF" data-source="post: 19865" data-attributes="member: 536"><p><span style="font-family: 'Courier New'"><span style="color: #cc0000"><strong>Annemin Maceraları</strong></span></span><strong><span style="font-family: 'Courier New'"><span style="font-size: 10px"><strong>Shrek'in fragmanlarını gösteren bir televizyon kanalında, el ele</strong></span></span></strong><strong><span style="font-family: 'Courier New'"><span style="font-size: 10px"><strong>tutuşmuş</strong></span></span></strong><strong><span style="font-family: 'Courier New'"><span style="font-size: 10px"><strong>Shrek ve Fiona'yı gören annem, 'Bunlar Süleyman ve Nazmiye Demirel</strong></span></span></strong><strong><span style="font-family: 'Courier New'"><span style="font-size: 10px"><strong>çifti</strong></span></span></strong><strong><span style="font-family: 'Courier New'"><span style="font-size: 10px"><strong>mi?' diye sordu! Seçememiş gözleri o mesafeden. </strong></span></span></strong><strong><span style="font-family: 'Courier New'"><span style="font-size: 10px"><span style="color: red"><span style="color: red"><strong>Alfabe </strong></span></span></span></span></strong><strong><span style="font-family: 'Courier New'"><span style="font-size: 10px"><strong>Ben de bu yıl okula başlayan torunum için kuvvetli bir moral alkışı</strong></span></span></strong><strong><span style="font-family: 'Courier New'"><span style="font-size: 10px"><strong>istiyorum. Daha ikinci gün: ' Örrrtmenim, taa evden buraya tel çizmeye</strong></span></span></strong><strong><span style="font-family: 'Courier New'"><span style="font-size: 10px"><strong>mi</strong></span></span></strong><strong><span style="font-family: 'Courier New'"><span style="font-size: 10px"><strong>geldik, hep yumarlak mı yapcaz, harf felan öretmicen mi?' deme</strong></span></span></strong><strong><span style="font-family: 'Courier New'"><span style="font-size: 10px"><strong>cesaretini</strong></span></span></strong><strong><span style="font-family: 'Courier New'"><span style="font-size: 10px"><strong>gösterdiği için. </strong></span></span></strong><strong><span style="font-family: 'Courier New'"><span style="font-size: 10px"><span style="color: #cc0000"><span style="color: #cc0000"><strong>Annem!</strong></span></span></span></span></strong><strong><span style="font-family: 'Courier New'"><span style="font-size: 10px"><strong>'Bu taraf bitti.' diye CD'yi arkasına çeviren ve sonra da 'CD çalar</strong></span></span></strong><strong><span style="font-family: 'Courier New'"><span style="font-size: 10px"><strong>çalışmıyor!' diye feryat eden anneme alkış az geliyor! </strong></span></span></strong><strong><span style="font-family: 'Courier New'"><span style="font-size: 10px"><span style="color: #cc0000"><span style="color: #cc0000"><strong>Modem </strong></span></span></span></span></strong><strong><span style="font-family: 'Courier New'"><span style="font-size: 10px"><strong>Yemek masamın üstünde duran modeme uzun uzun bakan anneanem 'Bu ne?'</strong></span></span></strong><strong><span style="font-family: 'Courier New'"><span style="font-size: 10px"><strong>diye</strong></span></span></strong><strong><span style="font-family: 'Courier New'"><span style="font-size: 10px"><strong>sordu. Ben de kolay anlasın diye 'Hani benim bilgisayarım var ya</strong></span></span></strong><strong><span style="font-family: 'Courier New'"><span style="font-size: 10px"><strong>onunla</strong></span></span></strong><strong><span style="font-family: 'Courier New'"><span style="font-size: 10px"><strong>internete giriyorum. İşte internete girmek için o kutu zorunlu.' diye</strong></span></span></strong><strong><span style="font-family: 'Courier New'"><span style="font-size: 10px"><strong>uzun</strong></span></span></strong><strong><span style="font-family: 'Courier New'"><span style="font-size: 10px"><strong>uzun açıkladım. Anneannem dinledi beni; 'Yani modem bu' dedi ve konu</strong></span></span></strong><strong><span style="font-family: 'Courier New'"><span style="font-size: 10px"><strong>kapandı... </strong></span></span></strong></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="ARİF, post: 19865, member: 536"] [FONT=Courier New][COLOR=#cc0000][B]Annemin Maceraları[/B][/COLOR][B][SIZE=2][/SIZE][/B][/FONT][B][SIZE=4][/SIZE][/B][B][FONT=Courier New][SIZE=2][B]Shrek'in fragmanlarını gösteren bir televizyon kanalında, el ele[/B][/SIZE][/FONT][/B][B][SIZE=4][/SIZE][/B][B][FONT=Courier New][SIZE=2][B]tutuşmuş[/B][/SIZE][/FONT][/B][B][SIZE=4][/SIZE][/B][B][FONT=Courier New][SIZE=2][B]Shrek ve Fiona'yı gören annem, 'Bunlar Süleyman ve Nazmiye Demirel[/B][/SIZE][/FONT][/B][B][SIZE=4][/SIZE][/B][B][FONT=Courier New][SIZE=2][B]çifti[/B][/SIZE][/FONT][/B][B][SIZE=4][/SIZE][/B][B][FONT=Courier New][SIZE=2][B]mi?' diye sordu! Seçememiş gözleri o mesafeden. [/B][/SIZE][/FONT][/B][B][SIZE=4][/SIZE][/B][B][FONT=Courier New][SIZE=2][/SIZE][/FONT][/B][B][SIZE=4][/SIZE][/B][B][FONT=Courier New][SIZE=2][COLOR=red][COLOR=red][B]Alfabe [/B][/COLOR][/COLOR][/SIZE][/FONT][/B][B][SIZE=4][COLOR=red][COLOR=red][/COLOR][/COLOR][/SIZE][/B][B][SIZE=4][/SIZE][/B][B][FONT=Courier New][SIZE=2][B]Ben de bu yıl okula başlayan torunum için kuvvetli bir moral alkışı[/B][/SIZE][/FONT][/B][B][SIZE=4][/SIZE][/B][B][FONT=Courier New][SIZE=2][B]istiyorum. Daha ikinci gün: ' Örrrtmenim, taa evden buraya tel çizmeye[/B][/SIZE][/FONT][/B][B][SIZE=4][/SIZE][/B][B][FONT=Courier New][SIZE=2][B]mi[/B][/SIZE][/FONT][/B][B][SIZE=4][/SIZE][/B][B][FONT=Courier New][SIZE=2][B]geldik, hep yumarlak mı yapcaz, harf felan öretmicen mi?' deme[/B][/SIZE][/FONT][/B][B][SIZE=4][/SIZE][/B][B][FONT=Courier New][SIZE=2][B]cesaretini[/B][/SIZE][/FONT][/B][B][SIZE=4][/SIZE][/B][B][FONT=Courier New][SIZE=2][B]gösterdiği için. [/B][/SIZE][/FONT][/B][B][SIZE=4][/SIZE][/B][B][FONT=Courier New][SIZE=2][/SIZE][/FONT][/B][B][SIZE=4][/SIZE][/B][B][FONT=Courier New][SIZE=2][COLOR=#cc0000][COLOR=#cc0000][B]Annem![/B][/COLOR][/COLOR][/SIZE][/FONT][/B][B][FONT=Courier New][SIZE=2][/SIZE][/FONT][/B][B][SIZE=4][/SIZE][/B][B][FONT=Courier New][SIZE=2][B]'Bu taraf bitti.' diye CD'yi arkasına çeviren ve sonra da 'CD çalar[/B][/SIZE][/FONT][/B][B][SIZE=4][/SIZE][/B][B][FONT=Courier New][SIZE=2][B]çalışmıyor!' diye feryat eden anneme alkış az geliyor! [/B][/SIZE][/FONT][/B][B][SIZE=4][/SIZE][/B][B][FONT=Courier New][SIZE=2][/SIZE][/FONT][/B][B][SIZE=4][/SIZE][/B][B][FONT=Courier New][SIZE=2][COLOR=#cc0000][COLOR=#cc0000][B]Modem [/B][/COLOR][/COLOR][/SIZE][/FONT][/B][B][SIZE=4][COLOR=#cc0000][COLOR=#cc0000][/COLOR][/COLOR][/SIZE][/B][B][SIZE=4][/SIZE][/B][B][FONT=Courier New][SIZE=2][B]Yemek masamın üstünde duran modeme uzun uzun bakan anneanem 'Bu ne?'[/B][/SIZE][/FONT][/B][B][SIZE=4][/SIZE][/B][B][FONT=Courier New][SIZE=2][B]diye[/B][/SIZE][/FONT][/B][B][SIZE=4][/SIZE][/B][B][FONT=Courier New][SIZE=2][B]sordu. Ben de kolay anlasın diye 'Hani benim bilgisayarım var ya[/B][/SIZE][/FONT][/B][B][SIZE=4][/SIZE][/B][B][FONT=Courier New][SIZE=2][B]onunla[/B][/SIZE][/FONT][/B][B][SIZE=4][/SIZE][/B][B][FONT=Courier New][SIZE=2][B]internete giriyorum. İşte internete girmek için o kutu zorunlu.' diye[/B][/SIZE][/FONT][/B][B][SIZE=4][/SIZE][/B][B][FONT=Courier New][SIZE=2][B]uzun[/B][/SIZE][/FONT][/B][B][SIZE=4][/SIZE][/B][B][FONT=Courier New][SIZE=2][B]uzun açıkladım. Anneannem dinledi beni; 'Yani modem bu' dedi ve konu[/B][/SIZE][/FONT][/B][B][SIZE=4][/SIZE][/B][B][FONT=Courier New][SIZE=2][B]kapandı... [/B][/SIZE][/FONT][/B][B][SIZE=4][/SIZE][/B] [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Peygamber Efendimiz a.s.v.'ın kabri nerededir? (Sadece şehir adını küçük harfler ile giriniz)
Cevap yaz
Forumlar
Mizah ve Eğlence
Mizahi Sohbet
biraz tebessün için...
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Accept
Daha fazla bilgi edin.…