Herkese iyi geceler.. Ben önce durumumu anlatiyorum, Uzun bir süredir imani yönden zayifliklarimdan ve aptalligimdan dolayi 2011 'nin agustos ayindan beri bir hanim ile internette tanistim ve konusuyoruz..Detaylak pek önemli degil, asil olan sey bu Kiz çok degisti hatta önmüzdeki yazdan sonra yani 2012 yazindan sonra kapanacagini söyledi ve onun disinda din'e bakisinda bile degisiklikler oldu, cemaat'e karsi önyargilari varken simdi tam aksine güzel seyler diyor.. Yani biz konusmaya basladiktan sonra çok buyuk degisiklikler oldu.. Bende bir süredir hayatimda önemli degisiklikler yapmayi planliyorum ve eskiden yaptigim günahlardan ve aptalliklarimdan kurtulmanin ilk adimi olarak bu kizla olan irtibatimi tamamen bitirmek istiyorum sevmeme ragmen.. Sadece internette konusuyoruz, reelde de taniyoruz birbirimzi ama gorusemedik.. Ben simdi bu kizi terk ederken belki kendi açimdan iyi birsey bundan suphem yok ama kiz açisindan baktigimda benim Din'i açidan uygun olmadigindan dolayi kendisini terk ettigimi ögrenince Din'e karsi ister istemez kötü düsüncelere kapilabilir ve mesela kapanacagini söylerken bundan vazgeçebilir, üzüntüden kötü seyler dusunmesinden korkuyorum ve ben bu irtibati nasil bitirmek gerektigimi bilmiyorum, bu kizin ileride din'e karsi olan irtibatini ve olasi bir uzaklasmasinin sorumlusu olmaktan korkuyorum.. Belki bu forum bunun yeri degil ama ben bu kizi en az sekilde üzerek nasil bunu kendisine anlatabilirim, ve bu dedigim türden bir sorumluluk altina ve vebal altinda olurmuyum acaba ? Kendisine bunu nasil açikliyacagimi hiç ama hiç bilmiyorum allah rizasi için yardim edin