Pardon AYRIŞMACILIK mı yapıyoruz ne demek istiyorsunuz zaten sizin yazdığınızdan anlaşılmıyormu ayrılığa düştüğümüz peygamberler ve peygamber efendimiz Allaha davet ederken mantıklarınımı kullandılar yoksa verilen kitaplara ve mı uydular ayrıca Ehli Sünnet bir mezhep veya Tarikat değildir Ehli Sünnetin içerisinde mezhepleri vardır o ayrı ve ben Ehli Sünnetsem hak yolun bu olduğuna inandıysam paylaşımlarım elbetteki Ehli sünnete göre olacaktır ve kimseye zorla birşeyleri kabul ettirmeye çalışmıyorum dimi doğru olduğuna inandığım paylaşımları yapıyorum isteyen okur isteyen yanlış der okumaz ben burda herkesin paylaşımına saygı duyuyorsam sizde öyle olmalısınız ayrıca sizin yukarda bahsettiğinize gelince
bende Lailaheillallah deyim Şiiler gibi 5 vakit namaz farzken 3 vakit kılıyım veya ayakları yıkamak farzken sadece meshle yetiniyim veya ezanın lafzını değiştiriyim
yine Lailaheillallah deyim Vehhabiler gibi haşa Allahı kılıktan kılığa sokalım insan şekline benzetelim veya imanın şartı 6 iken amelide imandan sayalım vaya Vehhabi olmayanları öldürelim veya sahabelerin kabirlerini şirk çatısı altında yıkalım
yine Lailaheillallah deyim Mutezile ve Cebriye gibi kadere iman etmeyeyim
yine Lailaheillallah deyim Aleviler gibi Cami yerine cem evine gidelim saz çalalım
Bumu Kuranın ve Sünnetin emrettiği İslam Bumu Birlik Beraberlik biz zaten çoktaaaan ayrılmışız ama dediğim gibi herkesin inancına itikadına saygı duyarız şiisi olsun vehhabisi olsun mutezilesi olsun fark etmez Ama Allaha Devatte birlik berabelikte tabikii hak yol olan Kuran ve sünnet ışığında yapılır ayrıca sizin belirtiğiniz gibi ehli sünnet düşmanlık beslemez AYRIŞMACILIK yapmaz tabii İtikadındanda aman vermez Bizde paylaşımlarımızı ehli sünnete göre yaparız herkes doğru olduğuna ve yararlı olduğuna inandığı şeyleri paylaşmıyormu bu forumda e ozaman herkesin paylaşımına saygı göstermek zorundayız zorundasınız Konuları lütfen iyi anlayın
Selam ve Dua ile...